Umut fakirin ekmeğidir kardeşim normal yani bu davranışımız Bide yemek buldun mu ye dayak buldun mu kaç var tabi ondan da oluyo bu davranışlar beleşe akın
4 sayfa mesaj yazılmış kaç tanesine aradığı skini yollamışlardır sence?
Ya 20 kişi istemişse 10-15 i almıstır bence. Ben geri kalan 5-10 kişideyim o ayrı
Yapma Allah aşkına . Millet sadece graves/ashe kodu istese bile olmaz o kadarki Oriannadan K9 Nasusa kadar her türlü kod isteyen var.
quote:
Orijinalden alıntı: Sabneq
quote:
Orijinalden alıntı: mehmet2052
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: mehmet2052
quote:
Bu konuya her girdiğimde gülüyorum.
Umut fakirin ekmeğidir kardeşim normal yani bu davranışımız Bide yemek buldun mu ye dayak buldun mu kaç var tabi ondan da oluyo bu davranışlar beleşe akın
4 sayfa mesaj yazılmış kaç tanesine aradığı skini yollamışlardır sence?
Ya 20 kişi istemişse 10-15 i almıstır bence. Ben geri kalan 5-10 kişideyim o ayrı
Yapma Allah aşkına . Millet sadece graves/ashe kodu istese bile olmaz o kadarki Oriannadan K9 Nasusa kadar her türlü kod isteyen var.
Şöle bi baktım da (ki evet işsizim ) bi kişi gördüm sadece aldıgı için tesekkür eden demek ki burdan cıkıcak sonuc herkes kod alıyor da kimse tesekkür etmiyor. Tamam tamam cok polyannavari oldu bu sen haklısın
Türkiye Serverinde Ashe veya Graves İhtiyacım var olan verirse sevinirim. Pbe üyelikte verebilirim
trde oynuyorum arkadaslar fazladan skin kodu olan varsa cok makbule gecer shen wukong fiddlesticks kassadin jarvan olaf gibi, iyi forumlar
EUNE'de elinde herhangi kod olan varsa verebilir mi ? Şimdiden teşekkürler
TR de tl karşılığı riot graves kodu satın alınır. PM pls.
Selamun Aleykum. Hayırına North America Serverinde Lux'un Herhangi Bir SKinini Verebilecek OLan İyiliksever aranıyor :)
quote:
Orijinalden alıntı: hydrogena
Merhaba Arkadaşlar , Elimde GAMEX Fuarından Aldığım 10 taneye yakın Amelist Ashe ve Riot Graves Bulunmaktadır. EUW 'de oynadığım için işime yaramıyorlar . İsteyen arkadaşlara tabi Kodlar halen geçerli ise Hediye edebilirim.
Birde Bir sorum olucak Bu skinlerin kodları Nerden Elinize geciyor Tamam Bazı Funpagelerde ilk giren skini kapar Usulu kodlar dağıtılıyor lakin Bu şekilde sadece skin kodu almamız Mümkünmüdür?
Hocam yollarsan sevinirim, arkadaşlar her türlü kod alımına açığım Tr'de, Eu'da ve West'te, gönderene çok çok teşekkür ederim, sağolun.
arkadaslar tr serverinde ametist ashe kodu olan varsa verebilirmi ? Suan ihtiyacim var da.. Verebilene simdiden tesekkur ederim.
herhangi bir kod lazım tr serverında :D
Elimde katarina kodu var graves koduyla takas edebilirim
TR serverinde Riot Graves kodu gerekiyor. Elinde olan ve vermek isteyen??
Ya beyler anlamadım ben yaa? Bu kodlar nereden alınıyor?
Yani bu kodları yayınlayan bazı düşünceli arkadaşlar bu kodlara nereden sahip olmuş?
West'te champion kodu alabilirim :)
TR de Fizz , Brand veya evelyn varsa alabilirmiyim :)
Tr serverında her koda razıyım. :/
tr serversinde ashe graves herşeyi kabul edebilirim
Çoğu kişi sırf kod istemek için kaydolmuş. Bu arada TR deki her koda talibim