Şimdi Ara

League Of Legends 'Kod İstek/Paylaşım' Güncel Ana Konu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.202
Cevap
54
Favori
127.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle SelamünAlekyüm hayırlı akşamlar :) . TR Sunucusunda kod alınır . Acil kod istiyorum . Şimdiden çok teşekkürler . Keyifli Forumlar :) .
  • TR de kod lazım elinde fazla olan varsa paslayı verin hacılar sağolun şimdiden
  • Türkiye serverinde her türlü kod olur haydut sivir hariç pm lerinizi bekliyorum dalga geçmeyin zamanımı çalmayın lütfen
  • Türkiye serverında her türlü kod kabul edilir. Yollayan kişiye istedikleri duayı okurum. Şimdiden sağolun. (Katarina kodu pek bir mühimdir)
  • Türkiye serverinda her türlü kod kabul edilir yardımlar için şimdiden teşekkürler.
  • katarina yada vayne kodu varsa çok makbule geçer arkadaşlar
  • Türkiye server'ı için elinde fazla kodu olan varsa atabilir , çok işime yarar çok memnun olurum arkadaşlar :)
  • Yeni başladım TR serveri için her türlü koda tabilim
  • Riot graves 400 rp karsiligi alinir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pax Jax+Pax Sivir kodu verecek var mı tr de yeni başladımda lütfen acil başka cihim şeylerde olur ama tercihen sivir pax kodu :) ne olur sabah akşam duaettcem verene
  • hiç kodum yok lütfen biri ne olursa olsun haydut sivir hariç trden kod versin
  • İyi forumlar Türkiye server'ında her türlü kod kabulümdür
  • Tr de carry kodu olan var mı? Hepsi olur farketmez.

• Eu west te herturlu kod kabulumdur fazladan olan arkadaslar varsa gonderebılırlerse sevınırım :)
  • LoL oynamaya yeni başladım. Yavaş yavaş öğreniyorum :) Türkiye Sunucusunda şampiyon kodları verebilecek herkese şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum. İyi günler iyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SphinX42 -- 21 Ocak 2013; 11:26:46 >
  • Tr Riot Graves ve Sandstorm Katarina kodu olupta yollamak isteyenler çok makbule geçer
  • Türkiyede kod lazım east den geçtik takım olarak yardım etmek isityen olursa hayrına :D
  • bu kodlar nereden bulunuyor yav .)
  • Tr için graves ve ashe disinda kod verirseniz cok sevinirim simdiden tesekkurler

• west için kod verebilecek varsa sevinirim arkadaşlar .)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.