Şimdi Ara

League Of Legends 'Kod İstek/Paylaşım' Güncel Ana Konu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.202
Cevap
54
Favori
127.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • her türlü koda talibim pbe hesabı veririm
  • şimdi eve gidip yapıcam
  • http://elohell.org/?ref=100002259656660 beyler bu siteye girip share eder misiniz lütfen
  • Her türlü yardıma açığım. Not: Türkiye sunucusu
  • Riot graves gönderirseniz minnettar kalırım
  • bir eu-west pax jax kodu gönderenimiz olsa... nerde o günler :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tallicaguven -- 30 Ocak 2013; 23:47:13 >
  • TR'de her türlü koda talibim
  • Arkadaşlar acaba euw de elinde kod olan varsa verebilirmi acaba ?

Biraz beleşcilik gibi olucak biliyorum ama kod geliceğinide zannetmiyorum
  • Tr için riot graves kodu verebilirmisiniz karşılığinda pbe hesabi verebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EU East serverinda her türlü koda talibim skin sahibi olmak için can atıyorum yahu basic takılmaktan bıktım
  • Eu West kod alınır ne olduğu farketmez daha önce hiç kod kullanmadım isterse PBE VERİRİM 2 TANE.
  • TR kod alınır fark etmez Darius olursa süper olur merak ettim Darius'u
  • TR'de her türlü kod'a acığım. Katarina özellikle cok makbule gecer. Kum fırtınası <3
  • riot graves,ametisth ashe dışında türkiye sunucusu için kod alınır her türlü
  • TR Riot Graves kodu lazım verirseniz sevinirim :/
  • Elimde Eu Nodric için Full Metal Rammus kodu var, Riot Graves veya Sandstorm Katarina ile takas edebilirim.
  • bu başlık altında gerçekten elinde fazla kod olup veren arkadaşlar varmı yada oldumu bilmiyorum ama ip ile hero almak gerçekten bir emek işi 6300 birikmesi epey bir zaman alıyor. kod veren arkadaşlar varsa ben riot graves veya hayalimdeki pax jax varsa yada bunların dışından herhangirbir kod (fullmetal rammus olabilir veya riot nasus olabilir) varsa rica ediyorum bende aynı şekilde kod geliceğinide pek zannetmiyorum. iyi forumlar herkese

edit: eu west

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1nfected -- 3 Şubat 2013; 21:14:23 >
  • Westte hertürlü koda açığım
  • Her türlü kod kabul edilir özel mesaj atmanız yeterli :D
  • Bende tr serverindeyim caitlyn miss ez graves :D herhangi birinin kodu yeterli adc ye yönelik oynamak istiyorum artık oyunu genellikle top solo veya jungle oynuyorum gerçi her lane oynarım fakat çoğunlukta top jungler
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.