Şimdi Ara

League of legends oyuna girince pc res atıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar ben lole girince ekran kapanıyor no signal diyor sesleri duyuyorum arkasından pc resetleniyor oyuna girdikden 10-12 dakika sonra oluyodu bu
    Sonra biosu güncelledim simdi oyuna girdigim gibi pc reset atıyor hava sıcaklıklarından oldugunu düşünüyorum cünkü ben TR serverinden öncede oynuyordum 2 yıllık oyuncuyum NA'da
    oynadım.yani pc parçalarından kaynaklanmıyor diye düşünüyorum
    PC SYSTEM:
    ATI READON HD 2400 PRO (EKRAN KARTI ESKI BILIYORUM AMA SUAN DURUMUM SIKIŞIK ÖNCEDEN PROBLEM CIKARMIYORDU BIRDEN CIKARABILIRMI? YORUMUNUZU BEKLIYORUM)
    AMD FX(tm)-6100 six-core processor 3.30 ghz (Buldozer 6 çekirdek 3.30 ghz)
    2 GB RAM
    M5A78L LE ANAKART

arkadaşlar yardım edin ekran kartını en yakın zamanda değiştiricemde durumum müsait deil oyüzden değiştirmelisin demeyin sadece ekran kartından problem oluyo deseniz yeterli.

TEŞEKKÜRLER

• güç kaynağı yeterli olmayabilir
  • 450 W Power var :D ayrıca Windows 7 ultimate kullanıyorum
  • banada oluyordu win7 ultimate kullanma o sistemle home premium felan 20 30 fpsyle oynarsın (kendi sistemimden pay biçerek fps oranı verdim)
  • ekran kartın ısınıo bence (eski olması problem degıl atiler zaten genellikle yuksek sıcaklıkta calısır heleki bu sıcak havalarda sogutması yetmıyor gıbıme gelıyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slnt -- 11 Temmuz 2013; 0:49:14 >
  • slnt kullanıcısına yanıt
    olabilir ama ekran kartı eski ekran kartının fanına baktım yağlama yeride yok :S
  • leptop kullanıyor isen acil bir şekilde bilgisayarını tamir yapan birine götür ve içini güzelce temizlettir. ek olarak 20 30 liraya soğutucular var onlardan 1 tane temin et eğer bu şekilde oynamaya devam eder isen ekran kartını yanabilir.
  • Hopdedikmahmut kullanıcısına yanıt
    yok masa üstü kullanıyorum herşey bu son 2 haftada başladı sanırım ekran kartının ısınma problemi ama ekran kartını nasıl serinletebilirim hemen ısınıyor fanının yağlama yeride yok açıp baktım çıldırıcam.
  • arkadaşlar kimsenin aklına bişi gelmiyormu yardım
  • sende girme o zaman
  • hahaha çok komik kevaşe.
  • Kasa içi hava sirkülasyonu nasıl ? Kasan eski tip kasalardan mı yoksa yeni tip mi ? Yani demek istediğim PSU üstte fan kasaya doğru mu yoksa PSU altta fan dışarı doğru mu ? Ve GPU'nun termal macununu en son ne zaman değştirdin ?

Bir de kasa içi resimler atarsan daha rahat yardımcı olabilirim...
  • ARKADAŞLAR SORUN ÇÖZÜLMEDI BI PROGRAM INDIRDIM PC PARCALARININ ISILARINI AYNEN YAZIYORUM BILGINIZ VARSA BI BAKARSANIZ SEVINIRIM :
    Temp1: 45C
    Temp2: 34C
    Temp3: -128C
    HDO: 42C
    CPU: 44C
    MB: 34C
    GPU: 111C
    Masa üstünde duran halim bu 1-2 program çalışıyor oyuna girmemişken ve sadece opera açık bununla beraber
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkspy21

ARKADAŞLAR SORUN ÇÖZÜLMEDI BI PROGRAM INDIRDIM PC PARCALARININ ISILARINI AYNEN YAZIYORUM BILGINIZ VARSA BI BAKARSANIZ SEVINIRIM :
    Temp1: 45C
    Temp2: 34C
    Temp3: -128C
    HDO: 42C
    CPU: 44C
    MB: 34C
    GPU: 111C
    Masa üstünde duran halim bu 1-2 program çalışıyor oyuna girmemişken ve sadece opera açık bununla beraber

işletim sistemini yenile o ekran kartına fazla ultimate normaldir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.