Şimdi Ara

League of Legends Sağ Alta Kayıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ati hd 5470 ekran kartına sahip laptop kullanıyorum. League of legends oyununa giriyorum şampiyon secimimi yaptıktan sonra tam ekrana geçerken görüntü sağ alt köşeye kayıyor. oyunun gene tam ekran oldugunu ama sağ alt köşeye kaydıgını düşünün masaüstümü falan görünüyor. görev yöneticisinden tam ekran diyerek sürekli düzeltmek zorunda kalıyorum.

-1366x768 ekran çözünürlüğüm oyunuda aynı çözünürlükte kullanıyorum.

-oyunda herhangi görsel sıkıntı yok.

-tek sorun şampiyon seçimi sonrası tam ekrana geçtiği kısımda görüntünün sağ alta kayması.

bunu nasıl düzeltebilirim??

şimdiden vericeğiniz cevaplar için teşekkürler.

• alt + enter yapsana bakalım düzelecek mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NDS -- 6 Haziran 2013; 23:01:43 >
  • Bendede goruntu tam geliyo mouseu belli bi kısımda sag alt koşede oynatabiliyorum alt tab yapınca duzeliyo ama dedini tam anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

alt + enter yapsana bakalım düzelecek mi?
    denedim onuda olmadı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: saykode

denedim onuda olmadı :(

Alıntıları Göster
    görev yöneticisinden ekranı kapla yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocarman

Alıntıları Göster
    oyunun kendi ayarlarında tam ekran mı yoksa pencere şeklinde mi birde oraya bak
  • quote:

Alıntıları Göster
    öyle yapıyorum ama herseferinde onu yapmak yerinde kalıcı bir çözüm arıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

öyle yapıyorum ama herseferinde onu yapmak yerinde kalıcı bir çözüm arıyorum.
    Hocam bendede 2 güne kadar oluyordu sinir krizi geçirdim evde oyunu silip tekrar yükledim şu anda sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ynsemre1

oyunun kendi ayarlarında tam ekran mı yoksa pencere şeklinde mi birde oraya bak

Alıntıları Göster
    oyun tam ekran sadece şampiyon seçimini yaptıktan sonra sağ alta kayıyor yani tam ekran boyutunda ama yanlış yerde :D , düzelttiğimde normal bi şekilde oynuyorum ama her seferinde aynı şeyi yapmam gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Türkolog_

Hocam bendede 2 güne kadar oluyordu sinir krizi geçirdim evde oyunu silip tekrar yükledim şu anda sorun yok.

Alıntıları Göster
    en son çare, gözüm yemiyo ya o kadar gb indir tekrar kur :/
  • quote:

en son çare, gözüm yemiyo ya o kadar gb indir tekrar kur :/
    ShiftWindow kur, oyunu açınca "Window Title" kısmından "Grab"e basıp oyunu seç. Sonra da "Trigger it"e bas.

http://grismar.net/shiftwindow/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jax Teller -- 6 Haziran 2013; 23:22:06 >
  • oyunu borderless degil fullscreen oyna duzelir banada oluyor atream yaparken
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jax Teller

ShiftWindow kur, oyunu açınca "Window Title" kısmından "Grab"e basıp oyunu seç. Sonra da "Trigger it"e bas.

http://grismar.net/shiftwindow/

Alıntıları Göster
    bir kere ayarlayınca daha sonra yapmam gerekicek mi peki? yani sürekli programı acıp grab e basıp lol u mu secicem kullanımını anlatabilirsen?

• quote:

bir kere ayarlayınca daha sonra yapmam gerekicek mi peki? yani sürekli programı acıp grab e basıp lol u mu secicem kullanımını anlatabilirsen?

O sağ alta kayma durumu her olduğunda yapacaksın.
  • oyunun fullscreen hali kayıyor zaten dostum.
  • quote:

oyunun fullscreen hali kayıyor zaten dostum.

kayma durumu herzaman oluyor zaten. ha ordan grab lemişim ha görev yöneticisinden tam ekran yapmışım farkı yok. ben sadece sorunu tamamen düzeltmek istiyorum yani tek seferde halledebileceğim birşey olmalı daha sonra ugrasmıcagım, sağol teşekkür ederim
  • quote:

quote:

oyunun fullscreen hali kayıyor zaten dostum.

kayma durumu herzaman oluyor zaten. ha ordan grab lemişim ha görev yöneticisinden tam ekran yapmışım farkı yok. ben sadece sorunu tamamen düzeltmek istiyorum yani tek seferde halledebileceğim birşey olmalı daha sonra ugrasmıcagım, sağol teşekkür ederim

Alıntıları Göster
    fullscreen yaparsan kaymaz

• quote:

Çözüm bu bende de oluyor arada böyle düzeltiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seqilsin Hanny ;)

quote:

Çözüm bu bende de oluyor arada böyle düzeltiyorum.

Alıntıları Göster
    belki yazılmıştır

oyuna girdiğinde görüntü ayarlarına gir bir önceki çözünürlüğü seç eski haline dönecektir sonra tekrar görüntü ayarlarına girip kendi çzöünürlüğünü ayarla

not: eğer ayarlar menüsünü oynatamazsan "oyunu sonlandır" seçenğine tıklayıp menüyü aşağı indir ve tekrar esc basarak seçenekler menüsüne gir

hoh

• Oyuna girdiğinde o küçük ekrandan oyunun görüntü ayarlarına gir orda .. for verytcial sing diye bişey vardı açılan pencerenin sol tarafında . Onu açıp ya da kapayıp tamama bas düzeliyor . Bende de aynı sorun var böyle yapınca düzeliyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.