Takım Adı [Tag]: [VNTR] Kurucu: Glaise server (EUW-EUNE): EUW
Eklendi. Birde takım ismini yazmayı unutmuşsun. Yazınca eklerim onu
quote:
Orijinalden alıntı: darkHelgrind
quote:
Orijinalden alıntı: Necrolex
Takım Adı [Tag]: [VNTR] Kurucu: Glaise server (EUW-EUNE): EUW
Eklendi. Birde takım ismini yazmayı unutmuşsun. Yazınca eklerim onu
editlendi.
quote:
Orijinalden alıntı: Beetleguese
Server :Europe West Takım Adı : İstesek Uçak Bile Yaparız (IUBY) Kurucu : Beetleguese
Arkadaşlar biz Nord Eastteyiz, West değil, yanlışlık olmuş. düzeltelim lütfen...
quote:
Orijinalden alıntı: Ragnarok---
EU WEST
Takım adı : Handsome Fusiliers [lHNFl] Kurucu : MurderMcHandsome
*** Daha hiçbir maç atmadık takımca normal game hariç eğlencesine kurdum yani. Güzel takımım online olursa güzel bir eloya ulaşmayı hedefliyoruz (ki ulaşıcaz np). Son bir kişilik yer kaldı yedekler için. Ana kadro Plastokinon, Mr Neat, Co13aR, MurderMcHandsome ve Flowshakerzzz ya da Nicholai olcak. Bu tiplerle iyi anlaşıyorsanız, ağzınız iyi laf yapıyorsa ve üstlendiğiniz rolü düzgün yapabiliyorsanız son bir kişilik yere gelin derim. Tanıdıklarıma ayrıcalık tanıycam. Rol dağılımı şu anda
MurderMcHandsome AD CARRY/SOLO TOP/AP CARRY/JUNGLER (ne vasıflı adamım ama) Co13aR SUPPORT/AD CARRY Mr Neat SOLO TOP/AP CARRY Plastokinon JUNGLER/AP CARRY Flowshakerzz, Darkfloww ve Nicholai AP CARRY
Yolla bana istek.Oyuna girebildiğim zaman kabul ederim.
Konu güncel.
quote:
Orijinalden alıntı: CoI3aR
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: darkHelgrind
quote:
EU WEST
Takım adı : Handsome Fusiliers [lHNFl] Kurucu : MurderMcHandsome
*** Daha hiçbir maç atmadık takımca normal game hariç eğlencesine kurdum yani. Güzel takımım online olursa güzel bir eloya ulaşmayı hedefliyoruz (ki ulaşıcaz np). Son bir kişilik yer kaldı yedekler için. Ana kadro Plastokinon, Mr Neat, Co13aR, MurderMcHandsome ve Flowshakerzzz ya da Nicholai olcak. Bu tiplerle iyi anlaşıyorsanız, ağzınız iyi laf yapıyorsa ve üstlendiğiniz rolü düzgün yapabiliyorsanız son bir kişilik yere gelin derim. Tanıdıklarıma ayrıcalık tanıycam. Rol dağılımı şu anda
MurderMcHandsome AD CARRY/SOLO TOP/AP CARRY/JUNGLER (ne vasıflı adamım ama) Co13aR SUPPORT/AD CARRY Mr Neat SOLO TOP/AP CARRY Plastokinon JUNGLER/AP CARRY Flowshakerzz, Darkfloww ve Nicholai AP CARRY
Okuldan gelince ekleyeceğim. Bu arada Support/Tank görevini üstlenecek kimse yok mu takımda?
Yeri gelirse iyi alistar ve blitzcrank oynarım tanky support olarak. Picklerle ilgili pek takıntımız yok görevini yapsın yeter. Nunu supportta çok iyidir yani :D
Leona support can'dır...
kesinlikle
Takım arıyorum yaşım 19 istanbulda oturuyorum Eu West serverındayım genellikle mid ve jungle oynarım support ve solo top da fena değilimdir oyuncu eksiği olan arkadaşlara duyrulur oyun içi Str0ne veya str0ne@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz
Takım Adı [Tag] : Dark Passage [DP] Kurucu : venza Takım Lideri : WrisTCutter server (EUW - EUNE) : EUW