Şimdi Ara

League of Legends'tan sıkıldım gibi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sağlam başlarsam 3-5 win streak ile belki döner lp durumu ya güzel bir duo bulup try hard yapmam lazım
  • Beyler bi hevesle başladım bakalım belkide hesap geri dönücek oyun sonu atarım sonucu ++++
  • Oha o nasıl bir mmr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaanx111

gold5 teyken yenile yeniel silvera atmıyor diye biliyorum 2ay falan ranked atmazsan lig düşürüyorlar diye biliyorm yanlışım varsa düzeltin

O 5.kümelerden düşmeme olayı eskide kaldı. Adamlar düşmüyorum diye her türlü fantastik şeyi deneyip oyunu mahvettikleri için bu sezon düşülebilir hale getirdiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smalak0077

Kredi kartın varsa gidip cs go, the forest falan alabilirsin; 50 60 dolar verebilirsen arma 3 öneririm. Kredi kartın yoksa paypal kart çıkartabilirsin işini görür. Eğer ben oyunu parayla almak istemiyorum dersen git assassin's creed 3 veya 4 yükle.

asassin 4 kaldıracak bilgisayarı olsaydı ilk yazdıklarını yazmana gerek yoktu zaten ben lolü bıraktım altın 3 eloda 0 13 mid görünce tavsiye ederim bırakmayı lolü en azından tr de oynuyacaksanız arkadaşlarınızla oynayın ya da 2 kişi de olsa taşırız oyunu dediğiniz bir pre bulun gerçi 0 13 nasıl taşınır onu da bilemiyorum ona da bir çözüm bulur bu arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SnpMontage -- 18 Ağustos 2014; 3:19:39 >
  • Heveslenip başladıgım bu geri dönüş yolunda aldım ilk zaferimi karşıdaki fiora oyunu bitirince ölüyken satıp çizme aldı yani fed falan durumu yok :)
     League of Legends'tan sıkıldım gibi ?
  • Silver arkadaşlar varsa duo girebiliriz kafama koydum yeni sezona gold olarak giricem !
  • Öncelikle selam ;
    Benimde bu lose streak çok fazla başıma gelmişti bunun tek çözümü 1 ligi hiç lose almadan veya 6 7 win 1 lose alarak atlarsan elon yerine gelir ve 20 lp gelmeye başlar yani tek çaresi üst üste oyun kazanmak :S
  • Paran varsa Guild Wars 2 oyna kafa dağıtırsın baya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana tavsiyem duo bul ve maç spamlayın. Kata akali mid falan alıp maçları taşırsınız
  • yeni konuma beklerim hesap tanıtma bölümünde
  • Rhemey V kullanıcısına yanıt
    dediğini yaptım silver 2 deyim 10 win 1 lose
  • SnpMontage kullanıcısına yanıt
    %35 ini bitirdim assassins 4 ün sıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yenissary

%35 ini bitirdim assassins 4 ün sıktı

aslında assassin 4 benim gözümde serinin en berbat oyunu assassin 3 de başladı hiç bir oyunda brotherhood revelations havası yok seriyi mahvettiler bakalım unity nasıl olucak bir daha gemi falan görmek istemiyorum ben şu seride .)
  • bırak gitsin. csgo oyna, fm oyna ara sıra neverwintera takıl ve dizi izle

• Silver a nasil dustun ya golddan. Haraketsiz kalmadikca dusen gormemistim. Bu sezon oynama artik

• O değil de bi Shadow Raid...
  • Bence dota2 oyna sonra lol geçersin işe yarıyor

• Yeni sezonu bekle bence bisey kalmadi gelmesine

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.