Şimdi Ara

League of Legends'tan sıkıldım gibi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeyikSebastian

quote:

Orijinalden alıntı: smalak0077

Kredi kartın varsa gidip cs go, the forest falan alabilirsin; 50 60 dolar verebilirsen arma 3 öneririm. Kredi kartın yoksa paypal kart çıkartabilirsin işini görür. Eğer ben oyunu parayla almak istemiyorum dersen git assassin's creed 3 veya 4 yükle.

Aha bi oxici daha bulundu. Koruma kalkani devrede

senin içinde blok devrede :D
  • Abi kusura bakmada s.. ?
    Madem rankedde üst üste mac kaybediyorsun neden devam ediyorsun?
    Ben 2 maç yenilince o gün ranked girmiyorum...Gold 4 üm
    Dün seriye kadar cıktım bıraktım bugünde gold 3 olucam :)
  • Beyler silver 2 oldum hala burda mesaj yazıyorsunuz 10maç aldım 1 maç kaybettim düzeldi gibi hesap tanıtma bölümüne gidin orda konum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yenissary

Dostum merak ettim neyini kullanıcaksın o hesabın kullanılabilir olsa ben oynucam win alınca 9 lp lose da 20 lp gidiyor Eğer bir işe yarıyabilirse söyle ben kullanıyım çok isterim bu hesabı tekrar gold yapmak az önce 26w 49l oldu eğer burdan dönebilme şansı varsa bu hesabın bana yardımcı olabilirmisin ?

ayrıca yazıyı okudugun icin teşekkür ederim

yazdıklarını okudum,eger lole devam etmek istiyorsan euw de 30 level smurf satan siteler var 25 dolar tarzı bir fiyata,çoğuda güvenilir siteler bunu düşenebilirsin

veya gerçekten sıkıldıysan lolden,WoW a başlamanı öneririm,özellikle pvpsinden aldığım zevki lolden alamıyorum(sonucta lol takım oyunu)

• TR Sunucusundaysan böyle düşüşleri yaşaman doğal çünkü gerçekten lamer kaynıyor son zamanlarda. Oyundan başka her şeyle ilgilenen insanlar mevcut. Küfür, hakaret, oyun beğenmeme, kendisi feeder görevi görürken başkalarını suçlama vs vs. Ardı arkası yok bu işlerin. Düzeleceğini de sanmıyorum. Ben de EUW'de smurf denedim ama yatırımım var TR sunucusunda ve Ranked olayını bıraktım, fırsat kolluyorum id'yi komple geçiricem EUW sunucusuna. Kısacası oyunda bir değişme yok, kullanıcılarda değişme çok.
  • Yenissary Y kullanıcısına yanıt
    Bence Modlu Minecrafte Başla Yada Wolfteam Yada MT2
  • Bende sıkıldım ama benim durum biraz garip oyunu oynarken canım sıkılıyo fakat oynamadığım zamanda sürekli oynayasım geliyo tatile gittim 1 hafta boyunca oyun aklımdan çıkmadı
  • Oyundan sıkıldım çünkü rankedda aşırı derecede troll ve benzeri şeyler mevcut. Bir kere oynadığınız oyunda bir anda oyundan düşebiliyorsunuz. Bu berbat bir şey... Dahası, oyunu satanlar, afk kalanlar aşırı fazla. Ben ranked girmemeye gayret gösteriyorum. Gerçi normal oyunun da daha beter olduğu ortada fakat en azından bir şekilde puanınıza mâl olmuyor.
  • Yönetici yok mu ya kapatılsın bu konu !! Oyuna devam ediyorum .
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.