Şimdi Ara

League of Legends Türkiye Redditi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar bende biliyorum ingilizce ben de dolaşıyorum /r/leagueoflegends'ı ama Türkiye'deki çoğu kişi ne yazık ki ingilizce bilmiyor. Bilse bile okuduğu şeyi anlamıyor derecesinde öğreniyor.(Bilenler alınmasın kimseyi kırmak da değil amacım)

Ve bence türkçe sub reddit bazı kişilerin korktuğu kadar kötü olmayacak çünkü bazı arkadaşların/abilerin/kardeşlerin dediği gibi post kasma olayı yok, troll post atma olayı yok(moderatörlerimiz sağolsun), troll comment olabilir ama küfürlü veya NSFW şeyler paylaşımı da olmayacaktır. Ve çoğu insan yeni gelicek şeyleri, Bir konu hakkındaki fikirlerini daha rahat açıklayabilecekler bu sub-reddit'te.

Yine de size kalmıştır bu sub redditi desteklemek ve ya desteklememek :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuan

quote:

Orijinalden alıntı: BSG

Hayır, isteyen gitsin ingilizce zorlaya zorlaya okusun. Filmi dublajlı izleyin oyunu Türkçe oynayın yok redditi Türkçe okuyun sonra ileride imkanımız olmadı ingilizce öğrenemedik. Biz de anamızın karnından ingilizceyle çıkmadık az çaba sarfedin.

He gidip ingilizce öğrensin millet reddit okumak için.Ne içipte şuraya yorum atıyorsunuz anlamıyorum ki.

Ingilizce sadece reddit okumak icin lazim dimi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Bsg adlı arkadaşa ek olarak

Birde çoğunuz ağır kıskançsınız, İngilizce'si iyi olan adam size iyilik yapıyor kıskançlığınızdan adamı kötülüyorsunuz. Böyle o low beyninizle bir üste Çıkma çabaları. Kıskanıyorsanız gidin İngilizce öğrenin o insanlar çaba harcıyor beynini kullanıyorda öğreniyor. 2000 lisiniz hadi bari biraz saygınız olsun

Edit: yazdığımın redditle alakası yok anladınız zaten ne ile alakası oldugunu, isteyen istediği yere yazsın. Ama İngilizce günümüzde önemli gidin öğrenin

reddit okumak icin ingilizce ogrenin diyor adam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • up!
  • Güzel fikir ama tutulacağını sanmam. Hele bizim proplayerların veya Rioterların hiç umurlarında olmaz bence. Tutarsa ne ala
  • League of Legends Türkiyeyi reddetti diye okudum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.