Şimdi Ara

League of Legends: Wild Rift indirmeye sunuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • League of Legends: Wild Rift indirmeye sunuldu

Riot Games’in PC platformundaki League of Legends heyecanını mobil ve konsollara taşıyacak League of Legends: Wild Rift oyunu ülkemizde erişime açıldı. Oyun bir süredir diğer ülkelerde test ediliyordu.

League of Legends: Wild Rift neler sunuyor?

PC sürümündeki tecrübeyi ve heyecanı aynı şekilde mobile aktarmayı hedefleyen League of Legends: Wild Rift oyunu yine 5x5 PvP mücadelesini temel alıyor. Sıfırdan tasarlanan oyunun kontrolleri de en uygun şekilde ekrana yerleştirilmiş.

Ayrıca Bkz.Katlanabilir Lenovo ThinkPad X1 Fold rekor fiyattan satışa çıkıyor

Ekranın tamamını aktif eşyaların doldurmasını engellemek adına mobil sürümde sadece 1 tane aktif eşyaya sahip olunabiliyor. Oyunda fiyatları düşürülen eşyalar, daha hızlı kazanılan deneyimler ve basitleştirilmiş stratejik unsurlar yer alıyor.

Platformun gereği hızlı bir şekilde oyuna başlanıyor ve 15-20 dakikalık maçlarda rakip alt edilmeye çalışılıyor. Masa üstündeki şampiyonları aynen aktaracak oyun ilk etapta 40 karakteri sunuyor. Sonrasında diğerleri de oyuna eklenecek. Karakterlerin bazı yetenekleri de mobile uygun olacak şekilde değiştirildi.

• Snapdragon 865 sağolsun her şey en yüksekte ve 60 fps de keyifle oynayabildim. Grafikler çok güzel olmuş kontroller de bana kolay geldi açıkçası PubG oynamayı becerememiş biri olarak bunu beğendim.

• 30fps ayarında güzel oynadım aslında telefonum 60 fps destekler ama sarj çok hızlı bitecektir ve ısınacaktır diye açmadım.

• YuRYTR kullanıcısına yanıt
    MOBA oyunlarında gayet yeterli oluyor zaten.
  • YuRYTR kullanıcısına yanıt
    60 fps varken 30 fps işkence bence. Eğitim bölümü geçsin de 60 fps’e geçeyim diye zor sabrettim. Alıştığım için olsa gerek.
  • Oyun baya keyifliydi
  • Snpadragon 865 diye işlemcisini vurgulayan arkadaş. Neredeyse 5 yıl önce çıkmış iPhone 7 cihazımda 60 fps ultra ayarlarda oynayabiliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyi güzelde sürekli ping lag var bende mi sorun var anlamadım
  • LOL serisini hiç oynamadım. Sadece isim olarak biliyorum. Bu oyunu birkaç arkadaştan duydum tam indirecektim Türkçe dil desteği yoktu. Daha doğrusu sadece İngilizce olması global çaptaki bir oyuna yakışmamış. CoDM daha ilk seferinden Türkçe dil desteğine sahip olarak geldi. Kalite farkı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Yalnız hem menüler-oyun Türkçe, hem de Türkçe seslendirme var oyunda.
  • EuronGreyjoy kullanıcısına yanıt
    İlginç. App Store’da sadece İngilizce görünüyor. Sanırım Android için var.
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ben iphone kullanıyorum, dediklerim mevcut. Ama dediğiniz doğru, ilk indirirken de ingilizce yazıyordu sadece.
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Neredeyse beş yıl diyemeyiz. iPhone 7 henüz dördüncü yaşını yeni doldurdu. Beşinci yaşını iPhone 6s doldurdu. Ayrıca bu oyun sadece Snapdragon 865’te 60 kare oynanıyormuş gibi yazan arkadaşa söyleyeyim 2015’te çıkan iPhone 6s bile bu oyunu 60 karede oynatıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.