Şimdi Ara

League Of Secrets Part 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar League of Secrets'in 3. partıyla karşınızdayım.Bu sefer biraz hidden passive üstünden gitmeyi düşünüyorum.
    -Volibear-Zilean Hidden Passive:Volibear ve Zilean aynı oyunda olduğunda gizli bir pasif açılır.Bu gizli pasifte birbirlerinden bahsederler;
    Zilean:Bir kutup ayısı Efsaneler Ligine nasıl girebilir ki?
    Volibear:Bir zaman bekçisinin bile beni Efsaneler Ligine sokmamaya güçü yetmedi.
    Bunun yanında birbirlerini öldürdüklerinde ekstra 10 g kazanırlar.
    -Etkileşimler:Sion ve Zyra birbirini öldürdüklerinde fazladan ek altın kazanırlar.(Bitki ve Zombilerin Düşmanlığı)
    Leona,Zyra'ya herhangi bir skilli ile vurursa Zyra büyür.Lulu'nun ultisi gibi gerçektende büyür yani (Işığın bitkiler üzerinde etkisi)
    Moakai,Zyra aralarında belli bir birim yaklaşırlarsa +1 hareket hızı kazanırlar.350=>351 gibi...(Bitkilerin birbiri ile etkileşimleri)
    -Wukong Master Yi'nin üstadıdır.
    -Tryndamere Aatrox'un eseridir.Birbirileriyle yakın oldukları anda Aatrox taunt yaparsa ''Tryndamere!Benim en büyük eserim!'' der.
    -Diana ve Leona birbirinden ayrılınca Pantheon Leona'ya kılıç ve mızrak eğitimi vermiştir.
    -Jax,Gragas ve Braum birbirleriyle içki arkadaşıdır.
    -Nunu ulti bastığı anda Zhonya basarsa ultisi bozulur.(Başka birinin ultisini bozması gibi)
    -Meka Aatrox'un splash artına baktığımızda küçük bir ayrıntı görülür.Hemen altta Rumble'ı görebilirsiniz.
    -------------------------------------Devamı gelicektir.Tşk Ederim.Emeğe saygı lütfen.----------------------
    Part 1:http://forum.donanimhaber.com/m_98680897/f_/key_secrets//tm.htm#98700127
    Part 2:http://forum.donanimhaber.com/m_98698895/f_/key_secrets//tm.htm#98701255

• Şunları tek bir konuda yazmayı akıl edemedin mi krlilik yapıyorsun? Ayrıca Wukong Yi ustanın ustası değildir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wukong masterın değil master wukongun ustası
  • xMyth kullanıcısına yanıt
    aynen ters yazmışım pardon
  • Tek bir konuya toplamayı akıl edeymişsin keşke + bunların hepsi biliniyor.
  • Araştırmadan önce bende bilmiyordum Araştırmayan vardır aramızda.1 kişinin bilgisi olsa bile benim için yeterlidir.Önceki partlardada dediğim gibi ben bunları bir yerden araştırmıyorum aklıma geldikçe yazıyorum. Bu yüzden part part oluyor.K.bakma kirlilik yaptısam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2d1sjoes

Araştırmadan önce bende bilmiyordum Araştırmayan vardır aramızda.1 kişinin bilgisi olsa bile benim için yeterlidir.Önceki partlardada dediğim gibi ben bunları bir yerden araştırmıyorum aklıma geldikçe yazıyorum. Bu yüzden part part oluyor.K.bakma kirlilik yaptısam.

değiştir diye bir buton var dostum. Yani yeni bir şey yazacaksan değiştirebilirsin. Böylece hepsi toplu olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Last of us part II
    3 yıl önce açıldı
    Last Of Us Part 1 Remake
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Wukong Yi'nin üstadı değildir. Ayrı ayrı konu açmak ve akıldan yazmak yerine düşüncelerinizi toparlayıp tek bir konuda toplayın lütfen.
  • Boş konuşacak veletleri sağ üste alalım.
  • Ben gibi oyundaki dinozor sayilabilecekler icin yazdiklarin ortalama olarak her 6ayda bir yazilan bilgilerden ibaret ama yinede okurken zevkli oluyor :)
  • qeqo bunları biliyorux xaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tryndamere Aatrox'un eseridir
  • Yarın sabah online olda bi doto atalım, bi türlü atamadık, fena win aldım bugün ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mağara
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.