Şimdi Ara

Leaver Buster'la Alakalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu sistem sürekli oyundan çıkanları uzaklaştırıyor yanlışmıyım? Ben 20-30 oyun çok rahat üst üste hiç oyundan dahi kopmamama rağmen dün acil bir işimin çıkması nedeniyle oyundan çıkmak zorunda kaldım ve bir geldim banlanmışım. Tek sefer oyundan çıktık diye uzaklaştırma veriliyormu yoksa ticket atıcam. Bir yardımcı olursanız sevinirim.

• Sürekli yapanları değil, belli bir süre aktif olmayanları da uzaklaştırıyor. Mesela internetin kesildi, bilgisayarın çöktü, meteor düştü falan derken 5 dakika AFK kaldın; yine sisteme kayıt ediyor. Yani bir takım problemlerden ötürü sürekli oyundan düştüysen üstüne bir de leave atınca (ne kadar acil olursa olsun sonuçta) otomatik ban yemişsindir.

Support'a istersen mesaj atabilirsin fakat genelde ban'ı kaldırmazlar.
  • Geri almazlar.Benim oyunda netim koptu,laptop adaptörü yandı leave oldum mecbur ama ceza almadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Villi Lapsi

Sürekli yapanları değil, belli bir süre aktif olmayanları da uzaklaştırıyor. Mesela internetin kesildi, bilgisayarın çöktü, meteor düştü falan derken 5 dakika AFK kaldın; yine sisteme kayıt ediyor. Yani bir takım problemlerden ötürü sürekli oyundan düştüysen üstüne bir de leave atınca (ne kadar acil olursa olsun sonuçta) otomatik ban yemişsindir.

Support'a istersen mesaj atabilirsin fakat genelde ban'ı kaldırmazlar.

Şöyle oyundan düşme afk kalma dahi olmadı. Çok rahat 20 30 oyun üst üste oynadığımı söyleyebilirim hiçbir şey olmadan.
  • hayret ben bi leaveden sonra 3 maç attım sonra bi leave daha attım sonra 5 maç daha oynayıp bi leave daha attım hiçbişey olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoL Misafiri

hayret ben bi leaveden sonra 3 maç attım sonra bi leave daha attım sonra 5 maç daha oynayıp bi leave daha attım hiçbişey olmadı

Sistemde sorun olabilirmi dün lag sorunları oyundan düşme sorunları vardı?
  • ben interneti kapatıyorum direk hiç ban yemedim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olivier Mira Armstrong

ben interneti kapatıyorum direk hiç ban yemedim .

bizde bi şanssızlık var sanırım
  • fazla kişiden report yedin ise ondan da olabilir.
  • Ben direk quit atıyordum eskiden hiç ban yemedim ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hopdedikmahmut

fazla kişiden report yedin ise ondan da olabilir.

Tr de öyle bir şey olacağını sanmıyorum
  • Gün içinde yaklaşık olarak 2 kere oyundan çıkarsan bir şey demiyor ama 3. de

Edit:Bir de şu var;
    Oyuna girip çıktığında en az 5-6 dk oyunda kalman gerekiyor sistemin seni afk görmemesi için.Oyunda 2 dk kalıp 5 penta alsan bile sistem seni afk görüyor ve banı yiyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Kratos- -- 2 Temmuz 2013; 15:27:23 >
  • LeaveBuster sistemi Türkiyede var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Kratos-

Gün içinde yaklaşık olarak 2 kere oyundan çıkarsan bir şey demiyor ama 3. de

Oyuna girip çıktığında en az 5-6 dk oyunda kalman gerekiyor sistemin seni afk görmemesi için.Oyunda 2 dk kalıp 5 penta alsan bile sistem seni afk görüyor ve banı yiyorsun

Bak şimdi ben 3 4 gündür yaklaşık 30 oyun atmışımdır 1 tanesinde oyun içinde afk kalma veya kopma olmadığına eminim bir kere leave attım en son maç onda da ban yedim acaba sistemdeki bir sorundan mı kaynaklanıyor?
  • BEN AFK KALIYOM BASEDE 2 DAKIKADA BIR YURUYUP GELIYOM HIC BISEY OLMUYO ZAA XD .S xDé
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drrraven

LeaveBuster sistemi Türkiyede var mı acaba ?

var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jjaackaal

quote:

Orijinalden alıntı: -Kratos-

Gün içinde yaklaşık olarak 2 kere oyundan çıkarsan bir şey demiyor ama 3. de

Bak şimdi ben 3 4 gündür yaklaşık 30 oyun atmışımdır 1 tanesinde oyun içinde afk kalma veya kopma olmadığına eminim bir kere leave attım en son maç onda da ban yedim acaba sistemdeki bir sorundan mı kaynaklanıyor?

Maçtan ayrıldığında geri dönüp 5-6 dk oynamadıysan ve report da yediysen banlanırsın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.