Şimdi Ara

LeBlanc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ben LeBlanc aldim fakat late game de cok etkisiz kaliyorum 22-4 oynadim yenildik baska bir champ. alsam o killeri tek bitirirdim oyunu.
    sonuc olarak late game de etkisiz kalmamak icin nasil bir yol nasil bir build izlemeliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• late gamede etkisiz kalmamak için team fightda direk karşı tarafın adc yada apc sine tek atmaya çalış ( artık hangisi daha çok kastıysa )
  • Dikkat ederim teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet3598 -- 24 Şubat 2013; 9:53:54 >
  • TeamFight'a Sonradan Geç gir Çim vesaire bir yere saklan İlk keseceğin Karakterler sırası ile Adc, mid ve Support olsun :) kopyanı iyi kullan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccacca

TeamFight'a Sonradan Geç gir Çim vesaire bir yere saklan İlk keseceğin Karakterler sırası ile Adc, mid ve Support olsun :) kopyanı iyi kullan :)

Kopyayı kontrol edebiliyormuyum shaco gibi

• karşıdaki adc angel almışsa o tfyi almanız çok zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lulu or AFK

karşıdaki adc angel almışsa o tfyi almanız çok zor.

Evet çok Sinir bozucu bir durum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İtfaiyeci Tristana?
    8 yıl önce açıldı
    Rengar kombolar
    12 yıl önce açıldı
    Müdire Fiora
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet3598

quote:

TeamFight'a Sonradan Geç gir Çim vesaire bir yere saklan İlk keseceğin Karakterler sırası ile Adc, mid ve Support olsun :) kopyanı iyi kullan :)

8 Saniye boyunca kalan bu kopyayı alt tuşuna basılı tutarak kontrol edebilirsiniz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahmet3598

quote:

8 Saniye boyunca kalan bu kopyayı alt tuşuna basılı tutarak kontrol edebilirsiniz

oo iyi ozaman saol

• Nasıl oynandığını ve nasıl juke yapıldığını öğrenmek için SivHD izleyebilirsin. Çok oynuyor lb ile
  • Adcye qr atsan ölür zaten. Dfg lich bane gibi kombonu geliştirecek itemlar al.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fulctrum

Nasıl oynandığını ve nasıl juke yapıldığını öğrenmek için SivHD izleyebilirsin. Çok oynuyor lb ile

Tamam saol

• E Q R yap ölüyo adam saten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoL Misafiri

Adcye qr atsan ölür zaten. Dfg lich bane gibi kombonu geliştirecek itemlar al.

kombo konusunda sıkıntım yok zaten.tamam saol

• Ultini bekle TF de ilk bi W at geri kaç ki rakip yaklaşsın
    Q+R yap ADC ye kaçarsada tut E ile GG yoksa işin zor özellikle S3 de böyle champlar çok zorlanıyor
  • mejai fullemeye çalış lb ile 30 dk'dan sonra useless kalmaya başlıyor erkenden bitirmek lazım oyunu
  • Devir assassinlerin devri diyonuz ondan sonra LB ondan bundan sonra useless diyorsunuz. Kassadin ile LB arasında fazla bir fark yok ki? Kassadin'de mi useless? Silence desen var slow desen var kaçış skilli kassadin kadar olmasada güzel. Latede gücü düşebilir fakat useless olduğu anlamına gelmez. Nasıl kullanılacağını bilmek lazım o zaman. Earlyde lb ile iyi oynamak sorun değil.
  • Hep demişimdir yine diyorum , LB aldığın zaman 30. dakikadan sonra üzerindeki bütün itemleri satıp Support itemleri al emin ol daha çok iş yapıyor .
  • tfnin içine gir ad-ap carryi al bütün focusu alınca zhonya bas takımda mal değilse tabi malsa tfye girmeden avlanmaya bak

• tf ye sonradan gırmekten başka şansın yok. ve o durumda muhtemelen önunde karşı takımın tankları olucaktır onlara dokunmayıp w q r w karşı takımın carryı öldürmen gerekli daha sonrasında arkadan arkadan tanklarıda alırsınız zaten. genel olarak saklanman gerekli çunku lb çok kırılgan. 1v1de laneyi domine etsende mid game ve late gamede kıll almaman gerekli. çunku gerekli killı Early gamede almışsındır zaten. gibi gibi...

özet : pozisyonunu ve vurucagın kısıyı iyi seç.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.