Şimdi Ara

LeBlanc Hakkinda (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şimdi şöyle duşunelim sen brand sın karşı ilk seni foculamayacakmı gene seni araya alırken seninkiler armutmu topluyor seninkilerde onları araya alsın seni fucusluyacak karakter sayısı çok azdır emin ol ww kass ne olursa olsun en kötu disablede yesen pasif devreye girdiğinde 2 saniye dmg yememeyi aktif eder kaçarsın ha o saatte kadar almamışsan o senin sorunun ki kaldıki kaçtın butun dmg ustune aldın %2 hp kaldı emin ol o hp tekrar gelip takımına yardım edebilirsin ha seni kovalamaya çalışırlarsa vay o 5 nin haline

1 flash w+r yle mid ten hiç yurumeden baseye gelirsin :))) ha bi noct varsa veya kass olmadı karthus varsa zaten yapacak bir şey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: amops2

şimdi şöyle duşunelim sen brand sın karşı ilk seni foculamayacakmı gene seni araya alırken seninkiler armutmu topluyor seninkilerde onları araya alsın seni fucusluyacak karakter sayısı çok azdır emin ol ww kass ne olursa olsun en kötu disablede yesen pasif devreye girdiğinde 2 saniye dmg yememeyi aktif eder kaçarsın ha o saatte kadar almamışsan o senin sorunun ki kaldıki kaçtın butun dmg ustune aldın %2 hp kaldı emin ol o hp tekrar gelip takımına yardım edebilirsin ha seni kovalamaya çalışırlarsa vay o 5 nin haline

1 flash w+r yle mid ten hiç yurumeden baseye gelirsin :))) ha bi noct varsa veya kass olmadı karthus varsa zaten yapacak bir şey yok

Gercekten bir oyununu izlemek isterim replay yada davet edersen sevinirim.
  • nick neydi
  • EU East : Gurcell
  • ekledim şu lag duzelsin bol bol oyanrız inş
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.