Şimdi Ara

LeBlanc Hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • su siralar bu championa taktim. karsima bir cok defa geldi. bazen berbat bazen ise resmen ezdi. late de up diyen var? ultisini de tam anlayamadim birileri gelip bu championu aciklarsa sevinirim.

• Shyvana'ya devam boşver leblebiyi.
  • Earlysi güçlü late i alan skili olmadığı için parlak olmayan bir hero
    Attığın skilin daha güçlüsünü atıyor
  • 6 leveldan sonra attığı burst hiç bi heroda yok, fakat oyun sonuna doğru etkisini kaybediyor ve çok kolay hedeflenebiliyor.
  • Early ve Midde harikadir. Yanina yaklastigini alir stun-silence yemedigi surece. Late game de ise biraz isi zor cunku tum rakipleri MR yada bolca HP kasmis oluyor. Duz mantik sizde MPen kasin diyecegim ama inaninki olmuyor. CD lar dusuk olsada her combonuz ma 1 kill almaniz demek. O yuzden sizi taniyan rakipler once sizi yemler daha sonra tum skilleriniz CD da iken gelip sizi kolayca oldururler.
    Mana sorunu var ama Mid ve Midden sonra kalmiyor. Akilli harass yaparsaniz bunuda asarsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchutZ

6 leveldan sonra attığı burst hiç bi heroda yok, fakat oyun sonuna doğru etkisini kaybediyor ve çok kolay hedeflenebiliyor.

kolay hedefleniyor ama ekliyelim..stun+silance+slow ve 2 kere zıplamak için kullanılabilecek bir ulti +flash var onuda sayarsak 6 adet kaçma mekanizması ortaya çıkıyor..

6-1 iyi oynadın mı lb earlyde late gamede ölmesi neredeyse imkansız denicek gibi bi hero..he gelirde 4 kişi gang atarsa onada bişey diyemem..

+ olarak ultis 6 lwlde 100 mana 11 lwlde 50 mana 16 lwlde hiç mana harcamadan kullanılabilir hale geliyor..ultisinin süresi oyundaki en kısa 3-4ultiden biri...
  • bu etki kaybetme olayi ne boyutta.karsi takim her yere ward dosedigi zamanki eve kadar hissedilir mi yoksa normal duzeyde mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AP Xin Zhao
    12 yıl önce açıldı
    elise hakkinda gorusler
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Late'de cok kötü. Baya bi etkisiz kaliyor şahsen. Ama Early, Mid game OP 1111!!!1!!11!!11!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: kittyMiE

quote:

6 leveldan sonra attığı burst hiç bi heroda yok, fakat oyun sonuna doğru etkisini kaybediyor ve çok kolay hedeflenebiliyor.

kolay hedefleniyor ama ekliyelim..stun+silance+slow ve 2 kere zıplamak için kullanılabilecek bir ulti +flash var onuda sayarsak 6 adet kaçma mekanizması ortaya çıkıyor..

6-1 iyi oynadın mı lb earlyde late gamede ölmesi neredeyse imkansız denicek gibi bi hero..he gelirde 4 kişi gang atarsa onada bişey diyemem..

+ olarak ultis 6 lwlde 100 mana 11 lwlde 50 mana 16 lwlde hiç mana harcamadan kullanılabilir hale geliyor..ultisinin süresi oyundaki en kısa 3-4ultiden biri...

Kardeşim yakalanbaç mı oynuyorsun ? Sanki Bruiser gidiyorsunda early gamede 6-1 oynadıysan late de olmez diyosun Ayrıca LateGamede ne gangi ?

• Early-mid'de karşıdaki carrylere tek atarsın, late'de adamlar direk sana focuslanır ve 1 ccye bakarsın. CCye bile bakmazsın, combonu yapmak için w bastığın an geri dönemeden ölürsün.
  • Tam bir early burst, midde her turlu heroya karşı üstünlük kurabiliyorsun.ilk 6 levelde adam sana yakın oynama gibi bir hataya düşerse garanti kill.6 levelde ulti açıldığı an karşıdakinin canı kaç olursa olsun garanti kill.Eğer earlyde mejai stack yaparsan veya ben uğraşamam ölünce çok stack gidiyo diyip 12-20 dk arası rabadon çıktığında herşey tek 1 combona bakar.Bende de Son 2 haftadır LeBlanc manyaklığı başladı Son 15 oyunumun 13 ünü kazandım LeBlancla her zaman kill sayım 10+ idi.Ama o kaybettiğim 2 oyunda hep late game sorunu yaşadım void staff+sorcerer shoes +rabadona rağmen çok yüksek damage vuramadım .Onun dışında tam troll bir champ w skillini 2.kez kullanıp geri gelme özelliği sayesinde bir çok ganktan kurtulyorsunuz .Canınız az iken duvardan w yu kullanıyorsunuz arkanızdaki adam flash atıyor ,ve bir kez daha w ye basıp All chatten "Problem?" yazmak paha biçilmez bi güzellik .Ancak eğer wqre yada qrwe combosunu hızlı bir şekilde yapamıycaksanız hiç tavsiye etmiyorum Çünkü early gamede middeki adamı kesemeyip 2 kerede ölürseniz tamamen işe yaramaz oluyorsunuz.Yani bir brand bir anivia gibi fedlenmese bile alan slow,stun ,duvar gibi özelliğiniz olmadığından takımınıza bakıyor her şey.

• quote:

Orijinalden alıntı: kittyMiE

quote:

Kaçma mekanizması sorun değil ki..Late de rakip tek-atma mekanizması geliştiricek zaten sana.

• Bu arada kassadin'le aynı şekilde; combonu yaptığında adamı kestin kestin, kesemedin ölürsün, direk kaçmaya bak Adamları tek yakalamaya çalış veya tflara arkadan gir carry'i al kaç, yoksa late game'de anında focus yersin ve ölürsün
  • oyun stili bana uyuyor. ucar kacar yakalar tipi bir champ. peki duvardan gecme blink mi yoksa tristana ziplamasi gibi mi?
  • Gragas gibi
  • hmm tamam. aksama dogru alip deneyimlerimi yazarim.
  • ben bu lb ye latede yaramıyor diyenleri çözemiyorum zaten bi champın early ustunluk sağlıyorsa önemli lb ye karşı çok az champ early de ustunluk kurabilir onun dışında kendisi 8-9 lwl ken yanındaki en fazla 5-6 olur eğer akılıysa kulanan kişi 6 dan sonra lanede tutmaz rkibini en kötu w yla ustune zıpla q+r yap %70-80 hp si gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: amops2

ben bu lb ye latede yaramıyor diyenleri çözemiyorum zaten bi champın early ustunluk sağlıyorsa önemli lb ye karşı çok az champ early de ustunluk kurabilir onun dışında kendisi 8-9 lwl ken yanındaki en fazla 5-6 olur eğer akılıysa kulanan kişi 6 dan sonra lanede tutmaz rkibini en kötu w yla ustune zıpla q+r yap %70-80 hp si gider

Ben etkisiz diyorum. Derdim sana lafini yedirmek filan degil ama eger etkili diyorsan banshee yada FON cikan basit offtanklara karsi cozumun nedir? yada HP si 4500 olan bir Cho ya karsi ne yapabilirsin?
    Simdi diyeceksinki "teamfight larda dikkatli ol" ama late game uzayan ve lanede minionlari pushlayamayan bir LB late game de ancak pozisyonu iyi ise yari canla kacan yada kovalayan carry leri alabilir. Haricinde etkili olamaz.
    Yada iyi oynuyorsan lutfen banada ogret. Ciddiyim ve samimiyetimle soyluyorum bana bu heroyu lategame de nasil etkili kullanildigini birisi gostersin. Bilgiye acim ogreten kim olursa olsun saygi duyarim.

• öncelikle canım kardeşim peki hangi ap carry 4.5 k si olan cho dalmış yada focuflamış o dps nin işi olmadı deathfire alırsın cho için aoe skill yok diyenler w +r atsın teamfight ta illeee full ap kasma rod of ages sonra+zhyo çık hatta sonra abys spe vs vs illaa full ap kasman gerekmez insan ustu bi dmg var zaten
    ve en buyuk özeliğin %60 -%70 oyunlarda earlyde inanılmaz ustunluk kurup karşının surr çekmesini sağlıyablirisin bi ad carry i bi ap carry q+r yle rahat alırsın bu ap carry ler arasında en rahat kill alıp kaçacak 2 champ vardır 1 kass 2 lb dir w at q+r yle öldur w tekrar geri gel bu tamamen senin becerine kalmış bir şey w+r+flash la 3 kez kaçabilirsin kaçma mekanizması harika bu bi ap için bence gereken en önemli noktadır onun dışında 2 tane disable skill i var 4 dmg skill i var ve lb late de işe yaramaz diyen yok karşı taraf banshee alsa ne ki bi q at sonra dal 4 tane atak skill in var sonuçta sion değilsinki 1 skill in olsun onundışında...... ben pro değilim normal oynayan bi insanım belki benden daha iyisindir bu belli champlarla oynamaya bakar ben brand la nasus la rammus la veigarla oynamayı beceremiyorum ama lb shaco sion ez mf vss çok iyi oynarım

• Bu dediklerinin hepsini ben dahil LB oynayanherkes biliyor ama asil sorun su. Late game de bunlari yapmak icin rakibe yaklasmak gerek. LB i taniyan herkes onu oldurmek icin combosunun bitmesini bekler. Early-Mid harika ama gercekten karsi takim seni taniyorsa (ki artik tanimyan kalmadi) mid e kadar sabredip sonrasinda seni araya aliyorlar. Kacarsan takima faydan olmaz. Kacmaz dalarsan ilk focus senin icindir cunku en yuksek damage verebilen sensindir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.