Şimdi Ara

Lebron James nereye gidecek? -Miami Heat (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
467
Cevap
0
Favori
14.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Wade-Beasley-Lebron-Bosh....... fena bir takım gibi görünmüyor ama Beasley 6. adam olmayı kabul ederse
  •  Lebron James nereye gidecek? -Miami Heat

Lebron James nereye gidecek? -Miami Heat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampec -- 29 Haziran 2010; 12:53:46 >

• Chicago'ya bekliyoruz Lebron'u
  • quote:

Orijinalden alıntı: vandosa

Wade-Beasley-Lebron-Bosh....... fena bir takım gibi görünmüyor ama Beasley 6. adam olmayı kabul ederse

O parayı taraftarlar mı verecek?
  • son 1 saat 28 dakika

LeBron un bu gece açıklaması bekleniyor kararını. Bu gece uzun geçecek
  • son okuduklarım ve dinlediklerim neticesinde, şampiyonluk için wade, bron ve bosh'un miami'ye gideceğini düşünüyorum. bosh twitter'a endişeliyim falan yazmış. belki diğerlerinin kararları içindir
  • ekşi sözlükte de bir yorum vardı bu üçlü anlaşsa bile miami'de değil daha büyük bir şehrin takımında biraraya gelirler diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kampec

son 1 saat 28 dakika

LeBron un bu gece açıklaması bekleniyor kararını. Bu gece uzun geçecek

Espn countdown fail -.- Saati arttırmışlar az önce baktım yanlış hesaplamışlar sanırım >_<

10 saat 34 dakika kalmış
  • quote:

Sheridan: Los Angeles Clippers. It'll come down to money here, and Donald Sterling will be willing to open his wallet wider than Wyc Grousbeck will.

Sheridan kafasını bir yere çarpmış galiba.

Edit: Pierce için yapılmış bu tahmin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shaq Diesel -- 30 Haziran 2010; 23:32:56 >
  • süper olur işte ya alsın clips. direk kafaya oynar. baron-gordon-pp-griffin-kaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: robertpires

süper olur işte ya alsın clips. direk kafaya oynar. baron-gordon-pp-griffin-kaman.

Sorun süper olmasında değil,Sterling'in cimriliği.Ama artık bu sene tabuyu yıkması lazım.Brand'i de cimriliklerinden kaçırdılar.Yoksa gidip Pierce'ı alırlarsa saygı duyarım,çok iyi olur onlar için,tam ihtiyaçları olan adam,Pierce da memlekete dönmüş olur.Yine de ben Pierce'tan çok Gay'in Clips'e gitme ihtimali olduğunu düşünyorum,Pierce finale çıkmış,7.maç oynamış takımı bırakmaz bence.

Edit:LeBron'un Heat'e gitmeyi düşünmediği,Bosh'un gitmesinin de kesin gibi olduğu buyurulmakta şu an.JJ de Hawks'ta kalabilirmiş çünkü max kontrat önerilmiş ve kalmayı istiyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shaq Diesel -- 1 Temmuz 2010; 10:43:30 >
  • LeBron'un bu gece açıklaması bekleniyor değilmi yanlış bilmiyorum ?
  • şu an en olası duran senaryo bron'un bulls'a gitmesi, bosh'unda miami'de wade'e katılması gibi duruyor bana göre, pierce'da boston'u bırakmaz sanırım.
  • Açıklama yapılmadıı mı daha ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuwesT

şu an en olası duran senaryo bron'un bulls'a gitmesi, bosh'unda miami'de wade'e katılması gibi duruyor bana göre, pierce'da boston'u bırakmaz sanırım.

Aynen bende böyle olabileceğini düşünüyorum. Yalnız knicks bir damacana soğuk su içebilir.

Bu arada Sanctus'a ne oldu? Olaylar olmuş dediler burda?
  • Valla artık suyu çıktı öyle şeyler oluyor ki..Sıkılmaya başladım..Zaten zerre ilgilendirmiyordu beni ama rahatsız olmaya başladım.James haberleri yüzünden yabancı medyayı takip bile etmiyorum
  • NBA Tv de yalnızca "Lebron nereye gidecek?" olayına kitlenmiş durumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shaq Diesel

quote:

süper olur işte ya alsın clips. direk kafaya oynar. baron-gordon-pp-griffin-kaman.

Sorun süper olmasında değil,Sterling'in cimriliği.Ama artık bu sene tabuyu yıkması lazım.Brand'i de cimriliklerinden kaçırdılar.Yoksa gidip Pierce'ı alırlarsa saygı duyarım,çok iyi olur onlar için,tam ihtiyaçları olan adam,Pierce da memlekete dönmüş olur.Yine de ben Pierce'tan çok Gay'in Clips'e gitme ihtimali olduğunu düşünyorum,Pierce finale çıkmış,7.maç oynamış takımı bırakmaz bence.

Edit:LeBron'un Heat'e gitmeyi düşünmediği,Bosh'un gitmesinin de kesin gibi olduğu buyurulmakta şu an.JJ de Hawks'ta kalabilirmiş çünkü max kontrat önerilmiş ve kalmayı istiyormuş.

ne cimriliği yav, yanlış anlamışsın.. sonuçta parayı daha çok veren pierce'ı kapacak, söz konusu para olunca da Donald Sterling kesenin ağzını Wyc Grousbeck'ten daha fazla açacaktır demişler o yazıda. bu arada gay olmaz heralde çünkü memphis önerilen kontratı karşılayacağını açıklamıştı.

lebron'a gelince pazartesiye kadar kararını vereceği söyleniyor.

• cavs taraftarları lebron'un malikanesini önünde kamp kurmuşlar. haber süper..

quote:

At 9:30 Wednesday night, LeBron James pulled out of his mansion's driveway in a black SUV and honked his horn at three fans holding signs begging him to stay.

"That beep meant everything," said Justin Sugarmen, a Cleveland Cavaliers fan and Akron native, who was wearing a white James jersey.

The supporters arrived outside James's home as the sun set. One neighbor stopped her car when she saw the teenagers and asked what they were doing. When informed, she said, "You're all crazy."

Later, a white Range Rover pulled out but did not respond to the signholders.

"How about we camp out until he signs?" asked Jared Spector, 18, wearing a green James jersey from high school.

"I think my mom would be okay with that," added Jenish Patel.

A black limo slowed down outside LeBron James's mansion around 11 Wednesday night. A policeman, on duty in a guard house in front, approached the car, and had a brief exchange with the driver, who spoke in broken english.

"It must be the Russian!" said a group of six James supporters standing across the street.

It was not Nets owner Mikhail Prokorov. Instead, the driver continued down the street, turned around and left the quiet road.

- Kevin Armstrong

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shaq Diesel

quote:

ne cimriliği yav, yanlış anlamışsın.. sonuçta parayı daha çok veren pierce'ı kapacak, söz konusu para olunca da Donald Sterling kesenin ağzını Wyc Grousbeck'ten daha fazla açacaktır demişler o yazıda. bu arada gay olmaz heralde çünkü memphis önerilen kontratı karşılayacağını açıklamıştı.

lebron'a gelince pazartesiye kadar kararını vereceği söyleniyor.

Ben de açmaz diyorum işte

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.