Şimdi Ara

Lebron James nereye gidecek? -Miami Heat (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
467
Cevap
0
Favori
14.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • büyük ihtimalle Cavs'ta kalacağım demişti,hiçbir zaman kesin başka bi takıma gidiyorum gibi bi cümle sarfetmedi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kampec

quote:

Orijinalden alıntı: Prerogative

LeBron James'in Twitter üyeliği. İlk buradan açıklama yapabilir.

http://twitter.com/kingjames

Açılalı daha yarım saat olmuş dakika da 5bin artıyor takipçiler

İlk tweetini yayınladı. "Hello World, the Real King James is in the Building "Finally". My Brother @oneandonlycp3 gas'd me up to jump on board so I'm here. Haaaa"

116 000 civarı takipçisi olmuş bile.
     Lebron James nereye gidecek? -Miami Heat
    Verified Account damgasınıda yemiş.

• cp3'ün tweet'i bu da.

quote:

Couldn't convince him to tell me which team he's goin to but convinced him to join twitter lol...my brother from another mother @KINGJAMES

Komik geldi
  • Nereye giderse gitsin artık şu basketbol dünyasının apaçisi,koskoca takımlar görüşmek için adamın ayağına kadar gittiler anlamak mümkün değil.Her tarafta king james, king james inşallah emekli olana kadar şampiyonluk göremez hatta son yıllarında yüzük için veteran kontratlara mahkum olur umarım boyu posu devrilesice

Onun için ve diğer FA 'lar için cap boşaltan takımlar yüzünden overpaid doldu ortalık.Lamarcusa 5/65 Roy içinde
    5/80 verince demiştim ne yapıyor bu Portland böyle ama bu yaz verilen kontratların yanında aldıkları para sıradan bir meblağ kaldı.
  • ekşi sözlükte yazdıklarına göre perşembe akşamı espn'deki 1 saatlik özel programla açıklayacakmış anlaştığı takımı.
  • evet Lebron işin suyunu çıkarmaya başladı artık. ilk önce ptesi dendi sonra çarşamba şimdide tv'de 1 saatlik programla perşembe açıklayacağını söyledi.

bu arada geçenlerde Cavs taraftarlarının kamp kurduğu falan yazılmıştı. merak ettim Lebron o kamp kuran taraftarlarla 2 kelime bişey konuşmuş mu hani "böyle yapmayın etmeyin evinize dönün" gibisinden. Lebron gibi ego manyağı bi adamdan pek beklenecek bi hareket değil ama belki yapmıştır diye umuyorum.
  • bu arada Toronto'nun Kontrat ve Takas yoluyla Bosh'u Cavs'a yollayacağı söylentileri dolanıyormuş. bu da demektir ki Lebron çok büyük ihtimalle Cavs'ta kalacak. Bosh'la birlikte Cavs'ta kalacaksa o şampiyonluğu biraz zor görür yani eninde sonunda illa şampiyon olurlarda ne Jordan gibi 6 şampiyonluk ne de Kobe gibi 5 şampiyonluk yaşayamaz Lebron.
    üstelik cap denen hadise yüzünden öyle adam akıllı transferde yapamazlar. Bosh minimum 15 Lebron'da max kontrat alır sonrada loser takviyelerle şampiyonluk için kasarlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanctus Diavolos -- 7 Temmuz 2010; 13:36:18 >
  • bosh 15 almaz. sign & trade'in amacı zaten 5 yerine 6 yıl maksimum kontrat almak. bosh sadece kendi takımında kalırsa 6 yıllık kontrat alabilir. trade olup 1 yıl fazladan max alıcak ama sıcak bakmıyomuş zaten cleveland'a. kabul ederse para için kabul eder diyolar, söylenene göre biraz paragözmüş bosh.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robertpires -- 7 Temmuz 2010; 13:44:59 >
  • Sanctus'a katılıyorum, LeBron kalırsa zor şampiyonluk görür. Bir CB4 gelince bütün dertleri bitecek, şampiyon mu olacak Cavs?

Ben LeBron'un yerinde olsam o takımda daha bir dakika durmam. O kadar hayal kırıklığı yaşadığım, her yıl sezonu süper geçirip play-off'larda çakılan bir takımda kalmazdım doğrusu. Bu sefer de LBJ ve CB dışındaki parçaları şampiyonluk için yeterli olmayan bir takım olacaklar. LBJ'nin yerinde olsam Chicago, NYK veya Wade ile beraber Miami üçlüsünden birine giderim, ama ben LeBron'un yerinde değilim o ayrı.
  • düzeltme için sağol Samet. şu NBA'in kontrat dalgalarını bi öğrenemedim gitti zaten. 13-14 sene önce bildiğimiz tek şey Jordan'ın aldığı paraydı şimdi Bosh'un Lebron'un aldığı parayı hesaplamaya çalışıyoruz. ne hale geldik anasını satayım...
  • zenginin malı züğürtün çenesini yorar misali, bu adamların bu kadar para göz olmasını anlayamıyorum.. ha 5 yılda 100 milyon dolar ha 6 yılda 120 milyon dolar :) ne farkeder yani.. gilbert arenas'tı galiba, kendi takımıyla alabileceğinden daha düşük bi paraya anlaşınca "ne farkeder sonuçta ikisini de harcayarak bitiremeyeceğim" demişti.. ben uzaktan bakan biri olarak para tabi önemli ama başarı kazanıp biraz paradan feragat ederim diyorum ama paranın yüzü sıcak demek ki
  • o "az" dedikleri parayı faize koysalar bile ne biçim getirir 70 sülalesi doyar. uzaktan yorum yapmak kolay ama içinde olsam da fikrim değişmezdi herhalde.
  • Wade Miamide kalmış,Boshta Miamiye gitmiş. Lebronda Miamiye giderse tadını kaçırırlar ligin (Miaminin salary capinde ne kadar yer var bilmiyorum)Bence Cavsta kalsın ama,bakalım yarın ne görecez....
  • Maverick Carter, CEO of LRMR Marketing, said today that LeBron James will formally announce where he will play next season and beyond on “The Decision,” which will air live on Thursday, July 8, at 9 pm ET on ESPN.

“The Decision” Bu kadar da olmaz ya seviyorum ama aslanımı böyle yüksek egolu insanları seviyorum nedense
  • İşin suyu çıktı artık.Kalıyorum dese de kurtulsak.
  • steve nash twitter'da jared dudley'inin yazısını paylaşmış

Breaking News!!! My sources tell me Lebron will announce that he will be goin to the NY KNICKS tomorrow on ESPN.. This is serious.. WOW!!!!
  • fuat bu gece uyuma espn'i izle , ya herro ya merro :)
  • reha muhtar'la "the decision"
  •  Lebron James nereye gidecek? -Miami Heat

Boozer Bulls'ta. Amare Knicks'te.
    LeBron ortada.

• Bir LeBron fanı olarak hala gülüyorum " The Decision " xD
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.