Bresson; Size tavsiyem mutlaka 1 adet 10R 1/4W direnç kullanın.Akımı sınırlamalısınız. Zaten ledleriniz şimdiye kadar çoktan bozulmuştur. Bozulma nedeni de bütün arkadaşların size tavsiye ettiği durum.Direnç.
ben 45 adet parlak beyaz led le masa lambamı yaptım ve bılgısayardan usb baglantısı ıle kullanıyorum çok parlak ve kesinlikle şiddet kaybı yaşamıyorum ergonomik olarak masa lambası olmaya en uygun kasa duş başlığı diye dusundum ve duş başlıgının 45 adet deliğini genişleterek ledlerı yerlestırdım her dairede bulunan ledler seri ve içiçe bulunan 3 daire led grubuda birbirine paralel bağladım bı yerde usb den en fazla 5.25 volt alınabıldıgını okumustum sımdı yazdıklarınıza bakıyorumda 45 ledi bırakın parlak bı sekılde aydınlatmayı kıpırdatmaması bıle gerekır bu voltajın...herhangı bı dırenc baglamadım bılıyorum uzun sure kullanımda bı kac led ıflas edecektır bu konularda pek bılgım yok hatta hıc dıyebılırım yakın zamanda fotograflarınıda koyacagım yorumlarınızı bekliyorum bu voltaj olayı kafamı karıştırdı nasıl başardım :D
bu arada direnç kullanmıyorum bu nedenle süre de onemlı sanırım yaklasık 1 aydır kullanıyorum lambamı ve henuz hıcbır led sönmedi ama bazılarında direnç kullanmamamdan kaynaklandıgını sandıgım kararmalar basladı sanırım :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme