TRY 288.06 50%OFF | CARLITEK F5C artı H1 H4 H7 Led araba lambaları 90W H8 H9 H11 far ampulü 20000LM 9007 H13 9012 HB3 9005 HB4 9006 araba ışık otomatik 296 tl vergisiz bunu buldum ben. Sizin dediğiniz 280 tl vergi içindemi? Linki varmı acaba? Birde buna canbus gereklimi onu sordum satıcıya şimdi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Led far tavsiyesi hk. (13. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: metinTascifc5+da canbus yazıyor ondan alın :)
Göremedim ben canbusu?
TRY 288.06 50%OFF | CARLITEK F5C artı H1 H4 H7 Led araba lambaları 90W H8 H9 H11 far ampulü 20000LM 9007 H13 9012 HB3 9005 HB4 9006 araba ışık otomatik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sagiroda -- 8 Mayıs 2021; 4:38:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sanırım ben ürünleri karıştırdım bunda canbus olmayabilir. Ama şöyle halajon bi ampul ile aynı güç çektiği için belki arıza lambası yaktırmaz diye düşünüyorum. Aliexpress 8 lira kupon + 17 lira ilk alışverişe indirim veriyor. Satıcıya mesaj atıp 10$ yazdırırsanız 20-25 lira vergi ödersiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 8 Mayıs 2021; 1:53:1 > -
quote:
Orijinalden alıntı: 38DS315Ultinon essential led g2 alın. Fanlı olan model daha iyi hem de daha ucuz.
Evet bunu görmüştüm daha öncede yalnız kutuları farklı ikiside kısa ledin ama trendyoldakinde g2 yazmıyor satıcıya sordum bakalım. Birisinin sorusuna canbus veya bilisayardan sildiriliyor demiş. Sildirince bi daha o arızayı göstermiyor mu hiç? O zaman herkes öyle yapardı niye canbusa para versinki.
Bu çindeki kutu
buda trendyoldaki
Birde metin ve diğer arkadaş bunu tavsiye ediyorlar
TRY 288.06 50%OFF | CARLITEK F5C artı H1 H4 H7 Led araba lambaları 90W H8 H9 H11 far ampulü 20000LM 9007 H13 9012 HB3 9005 HB4 9006 araba ışık otomatik
Sen ne dersin?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sagiroda -- 8 Mayıs 2021; 4:39:38 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: metinTasci
Sanırım ben ürünleri karıştırdım bunda canbus olmayabilir. Ama şöyle halajon bi ampul ile aynı güç çektiği için belki arıza lambası yaktırmaz diye düşünüyorum. Aliexpress 8 lira kupon + 17 lira ilk alışverişe indirim veriyor. Satıcıya mesaj atıp 10$ yazdırırsanız 20-25 lira vergi ödersinizPhilips vip store sanırım orijnal philips sayfası. Orayla yazıştım vw arıza lambası yakıyor dedi. Canbusta çok pahalı.
Birde arkadaş trendyolda link atmış g2 için 480 tl fiyat süper ama led kısa ona okey ama kutuları farklı çindekinde g2 yazıyor
Trendyolda yazmıyor
Satıcıya sordum bakalım ne cevap verecek.
Başkasının arıza lambası yakıyormu sorusuna canbus gerekli veya bilgisayardan sildirirsin demiş bi kere silinip bidaha göstermese kimse canbusa para vermezki bu kadar kolay olsa..
-
Biri çin biri global versiyon kutuları
Ek:philipsvipstore orjinal philips satıcısı değil sadece bir satıcı ama endişe etmeyin ürünler orjinal
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 8 Mayıs 2021; 2:49:11 > -
quote:
Ek:philipsvipstore orjinal philips satıcısı değil sadece bir satıcı ama endişe etmeyin ürünler orjinalArkadaşın dediği gibi trendyolda sadece 10 tl fazlasına satıyorlar madem aynı ürünse. Tabi sonra bunun adaptör halkası ve canbus olayı var onuda satıyormu göremedim mağazasında.
Benim araçta bakmadım daha geçen bahsettiğiniz adaptör halkası hangi şartlarda gerekli diye söylemiştiniz.
Yalnız youtube da video buldum
-
quote:
Orijinalden alıntı: ilkeriscan
Dahili canbus olan led markaları var. Canbus harici olarak ta eklenebiliyor.
https://www.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/h4-led-canbus-ariza-isigi-kesici-modul_pdp_651419729Gitti gidiyor' daki bu
Philipsinki bu ama 426 tl çok pahalı neredeyse led fiyatı kadar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sagiroda -- 8 Mayıs 2021; 4:36:19 >
-
quote:
Ek:philipsvipstore orjinal philips satıcısı değil sadece bir satıcı ama endişe etmeyin ürünler orjinalBide bu konnektör halkaları aliexpresste arattım sadece h7 için buldum philips. H4 olarak yok anlamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sagiroda -- 8 Mayıs 2021; 4:37:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: escanor_1 yıldan uzun bir süredir bu ürünü kullanıyorum hocam, Maşallah diyeyim ben çok memnunum. Ataşehir Yedpadan almıştım. 2 ay önce muayeneye girdim, muayeneden sorunsuz geçti, siz de muayeneye girerken hiç sökmeyin. 👍
Alıntıları GösterAdaptör halkasıda gerektimi? Sizinki h7 yada h4 mü? Essential g2 modelinde gereklimi acaba benim araç caddy 2012 trendline. Birde canbus olayını nasıl çözdünüz?
Aracım Leon, soket H7. Herhangi bir adaptöre gerek duymadım, montajını kendim yaptım zaten. Bazı markalarda ihtiyaç olabiliyor ama, ford aracı olan bir arkadaş hatırlıyorum. Canbus özelliği mevcut, taktığımda herhangi bir arıza ışığı yakmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escanor_ -- 8 Mayıs 2021; 8:10:49 >
quote:
Orijinalden alıntı: escanor_Aracım Leon, soket H7. Herhangi bir adaptöre gerek duymadım, montajını kendim yaptım zaten. Bazı markalarda ihtiyaç olabiliyor ama, ford aracı olan bir arkadaş hatırlıyorum. Canbus özelliği mevcut, taktığımda herhangi bir arıza ışığı yakmadı.
Sizinkide ultinon essential g2 modeli dimi? Aliexpresste vw sınıfı arıza lambası yakıyor dediler. Canbus neredeyse led fiyatında 420 tl gibi. Gittigidiyor da 115 tl var markasız. Trendyolda otovera isimli satıcı yakmama garantisi yok ama %90 araçlarda problem olmuyor dedi. Adaptör halka soruma cevap vermedi.
Gen2 değil hocam kablolu soğutma bendeki. Gen2 hakkında yorum yapamayacağım.
quote:
Orijinalden alıntı: escanor_Gen2 değil hocam kablolu soğutma bendeki. Gen2 hakkında yorum yapamayacağım.
O hangisi anlayamadım? Görseli atabilirmisin?
Diğer ürün hakkında bilgim yok kullanmadım. Ama incelemelere baktığımda odağını beğenmedim.
Vw araçlarda kodlama ile çözülüyor led işi. Gerekli aparatı da model yılıyla beraber caddy led aparatı olarak aratırsanız bulursunuz. Kesin gerekiyor mu emin değilim. Youtube dan videolara bakarsanız görebilirsiniz.
Kutu farkı da önemli değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 38DS315 -- 8 Mayıs 2021; 15:11:9 > -
Trendyolda otovera isimli satıcının cevabı:
Ledler odaklama yapıp ışığı dağıtmadan aydınlatma sağlayacaktır. H4 soket için en büyük problem farın içinde ampulün önünde duran ampul şapkasıdır. Bazı araçlarda bu şapka tam ledlerin ışığının önünde durur ve aydınlatmayı engelleyebilir. Bu gibi bir durum oluşmazsa sorunsuz şekilde tertemiz aydınlatacaktır.
@metinTasci @38DS315
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sagiroda -- 11 Mayıs 2021; 13:6:4 >
quote:
Dahili canbus olan led markaları var. Canbus harici olarak ta eklenebiliyor.
https://www.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/h4-led-canbus-ariza-isigi-kesici-modul_pdp_651419729Linkteki canbus için satıcıya yazdım çocuk sisteme baktım bu philipse uyumsuz diye cevap verdi.
Anladım. Merceğiniz olsaydı direk xenon diyecektim ama malesef yok. Ya mercek taktırıp düzgün bir şey yaptıracaksınız ya da bir led veya halojen takıp devam edeceksiniz -
quote:
Anladım. Merceğiniz olsaydı direk xenon diyecektim ama malesef yok. Ya mercek taktırıp düzgün bir şey yaptıracaksınız ya da bir led veya halojen takıp devam edeceksinizLed takınca philips ultinon essential g2 tercih edecektim canbus olayı girecek işin içine bide çünkü muhtemelen arıza lambası yakıyormuş vw grubunda onuda alınca bin liraya patlayacak bana. Bide farın içine sığmazsa oda ayrı bi dert zaten.
Ayriyeten trendyoldaki satıcı bunuda yazınca normal halogen olarak philips xtreme vision 130 almaya karar verdim.
Ledler odaklama yapıp ışığı dağıtmadan aydınlatma sağlayacaktır. H4 soket için en büyük problem farın içinde ampulün önünde duran ampul şapkasıdır. Bazı araçlarda bu şapka tam ledlerin ışığının önünde durur ve aydınlatmayı engelleyebilir. Bu gibi bir durum oluşmazsa sorunsuz şekilde tertemiz aydınlatacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sagiroda -- 11 Mayıs 2021; 16:14:4 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X