mercekli led far göz almıyor, ufuk çizgisi var, düzgün yükseklik ayarıyla fabrika çıkış led performansı sağlanır ürüne bağlı olarak fakat beyaz ışık sisde, yağmurda, karda çok başarısız, kışın gece yolculuğu yapmıştım, yolun ıslak bölümünde kör gittim, bu koşullar için sarı en iyisi |
Led far tavsiyesi hk. (24. sayfa)
-
-
-
Arkadaşlar Merhaba, Sormak istediğim bir kaç soru var bana yardımcı olursanız çok sevinirim gerçekten. Bu Kasa Chrysler marka araca sahibim araca sahibim Kısalar h7 far uzunlar h9 far türlerine sahip Bunları değiştirmek istiyorum ve beğendiğim 1-2 model var onlar için olumlu olumsuz tavsiyelerinize ihtiyacım var Kısalar için Photon Mono led h7 +2 Plus uzunlar için ise de Philips'in Yada Osram nightbreaker düşünüyorum. Sizin de önerebileceğiniz kısalar için kaliteli bir beyaz ışık veren Ürün var ise tavsiyelerinizi bekliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cosmopolice -- 7 Nisan 2022; 1:11:3 >
-
Arkadaşlar peugeot 308 e led takan var mı acaba, aparat vs gerekiyor mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba hocam, peugeot 308 araca taktınız mı acaba led, birkaç sorum olacakta
Photon milestone tavsiye ederim. En iyisi
-
Herkese selam,
Elentra 2004 model bi aracım var. Bu H6, H7 değeri nedir? Nerede bulabilirim bu değeri?
Veya benim aracıma hangisi olur?
Teşekürler
-
Merhaba,
Uzun süre kullanım deneyiminiz nasıl? Bende Megane 4 aldım. Philips led ile aydınlatmayı güçlendirmek niyetindeyim. Eski aracımda çok sorun yaşamıştım. satacağım nasılsa diye girişmemiştim. Yağmurlu/yağmursuz orjinal halojen ile bir kıyaslama yapabilmeniz mümkün müdür? Birde aparat ileride lazım olabilir mi acaba? Kırmak pek içime sinmedi :)
-
TüvTürk ve yağmur/kar/sis te
Siste OSRAM 4Seasons
Gece de NightBreaker tavsiyemdir.
-
Aracım civic 97 model farlarım merceksiz farları depo marka far ile değiştirdim farlar iyi aydınlatıyor kaliteli yan sanayi ürünüymüş tavsiye ederim ama mercek olmadığı için led e geçmeye korkuyorum sizce ne yapmalıyım ya da kısa mı uzun hangisine led koymalıyım ?
-
depo japon araçlarına özellikle far üretiyor, Türkiye de diğer marka otomobillere de depo marka geliyor.
Eğer iyi aydınlatıyor ise bence dokunmayın, ledler kötü hava koşullarında yarar sağlamayacağı için hiç değilse havalar iyileşene kadar.
Tabi H kaç olduğunu biliyorsanız fiyat artarsa diye alıp kenara konulabilir.
-
Optimum marka ledlerim 1,5 yıl sonunda tek tarafın sönmesiyle ömrünü doldurdu maalesef.
Photon milestone aldım. Yolda denemeler de yaptım en azından benim gözümü veya önde - karşıdan gelenin almadı (spesifik denemeler yaptım iki aracım olduğu için).
Arabanın Egea merceksiz olduğunu da belirteyim.
-
Yağmur çamur kar sis gibi durumlar da da performansını yazarsanız sevinirim. Çeşitleri var kimisinde düzeltilmiş görüş açısı daha iyi diyorlar.
-
Dediğiniz gibi tam 1.5 yıl önce Optimum marka almıştım geçen hafta 1 taraf kesince yeni serisiyle değiştirdiler ama bariz şekilde aydınlatma gücü düşük geldi. Milestonedan memnun musunuz?
Merhaba, kısalarım mercekli bi xenon 4300k, uzun farlarım merceksiz halojen, uzunları selektör dışında kullanmıyorum, uzunların şimşek etkili olması için hangi led ampülü almalıyım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony Montaana -- 24 Mart 2023; 13:20:50 >
Photon HIR2 milestone led far siparişi verdim. Muayenede bir sıkıntı olur mu?
-
led takmayı düşünenlere tek bir tavsiyem var;
takmayın
-
Milestone kesinlikle daha çok aydınlatıyor. Fakat geçen hafta şehirlerarası aydınlatılmamış yolda giderken 1-2 kişi selektör yaptı. Canımı sıktı bu durum, tam baktırayım diyordum ki aracı önden tıklattık far kırıldı :)
Yarın yenisini alacağım bakalım belki başka bir model denerim.
-
Geçmiş olsun, far ayarınız bozuk olabilir belki ama tavsiyem 3570 veya 5570 çipli aliexpresten herhangi bir ürün alırsanız odak ve aydınlatma düzgün olacak.
-
Geçmiş olsun hocam. Yorumdan sonra alıp aracıma taktım. Dünya fark var :). Kesinlikle öneririm. Araçta yük varsa far ayarında dolayı selektör atmış olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X