Şimdi Ara

LED , FULL HD , TV / MONİTÖR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet Arkadaşlar Viewsonic V3D241wm-LED 3D Monitör Türkiyeye gelene kadar Full Hd , 23 Inch veya üzeri bir monitör istiyorum Tv box da tavsiye ederseniz ucuz ve kaliteli bi şey zira 3D ye geçtikten sonra Ekranı sadece Televizyon olarak kullanacağım VGA girişi olsun ki Tv Box kurabileyim Yada kendinden tv özellikli olsun yazık olmasın bide Full Hd ve iyi bi monitör olsun ki yeni aldığım ati 6870 ekran kartlı sistemi güzelce kullanayim şu an sistem evde fakat kullanacak ekran yok yarın gidip alacağım tavsiyeleriniz bekliyorum teşekkürler . Bütçe Maximum 400 TL veya siz önerin ben düşüneyim :) şu HDTV Monitörlerdende olabilir en az 100 lirada tv boxa vericez dolayısıyla 500 TL bütçeyle HDTV de olabilir samsung ve LG in var modelleri mesela LG M2280DF FHD LED/MONITOR bu monitörü almayı düşünüyorum ne dersiniz varmı kullanan aranızda ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W4nt3d -- 31 Ekim 2010; 0:14:55 >

• Samsung BX2350 de iyi gibi arkadaşlar .
  • ASUS 23" MS238H ULTRA INCE GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR hoşuma gidiyor bir bak istersen...
    Vatan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expl0s1ve -- 2 Kasım 2010; 21:33:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: W4nt3d

Samsung BX2350 de iyi gibi arkadaşlar .

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seg 82 ekran hd ready lcd tv
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.