slm arkadaşlar arabanın altına neon görüntüsü vermek için 150-200 adet led almak istiyorum.beyaz yada pembe tarzında renkler olabilir.mavi düşünmüyorum.bu kadar adedi kaç liraya temin edebilrii.ledlerin fiyatları hakkında bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim.bu arada 25 cm den arabanın altını çizgi halinde aydınlatmasını istiyorum
ledlerin fiyatı rengine göre 20- 50 krş arasında değişiyor. beyazlar en pahalı olanları.
yapma ya işimzi düştüya en pahalı olanı denk gelir bu arada nerede sattılıyor bi lnik fln varmı?
quote:
Orjinalden alıntı: sarpertas
yapma ya işimzi düştüya en pahalı olanı denk gelir bu arada nerede sattılıyor bi lnik fln varmı?
karaköy yada herhangi bi elektronikçide bulabilirsin 50 kuruş tanesi. 100 taneden 50 milyon yapar galiba. kolay gelsin
eletronik malzeme satılan yerlerde. parlak led diye istersen bulursun. internetle falan ugraşmana gerek yok.
Dış ortam için istiyorsan...Özellikle belirt en az 3000 MCD olsun.Veya Power LED al.
çok ince çizgi şeklinde istiyorsan çizgi şeklinde aydınlatma yapan laserler var. istanbul karaköy menevşe han da satılıyor.yada internette ara.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme