Şimdi Ara

Led Işıldak ihtiyacı Olan Kaçırmasın HB 11,40TL - 11,52TL - 11,65TL Ücretsiz Kargo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
3
Favori
2.167
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• satıştan kalktı herhalde hepsiburada yöneticileri burayı takip ediyor.
  • 120 lik aldım, sağolasın.
  • Tam alirken uctu hepsi de
  • Konuyu açarken 1.linkten 30 adet 2.ve 3. linkten 40+ stok vardı. Ya birisi toptan aldı ya da forumu takip eden hb çalışanı var.
  • Uyarı:
    Wt 120 Ledli Şarjlı Işıldak 150363 isimli ürün artık satışta olmadığı için sepetinizden çıkarılmıştır.
  • Wt 120 Ledli Şarjlı Işıldak 150363 isimli ürün artık satışta olmadığı için sepetinizden çıkarılmıştır.
    Wt 80 Ledli Şarjlı Işıldak 150362 isimli ürün artık satışta olmadığı için sepetinizden çıkarılmıştır.
    Wt 45 Ledli Şarjlı Işıldak 150361 isimli ürün artık satışta olmadığı için sepetinizden çıkarılmıştır.
  • N-TECH ısıtıcı (sitede arama yapın)

9 adet var

12.04TL kargo bedava.
  • quote:

Orijinalden alıntı: odanedemek

N-TECH ısıtıcı (sitede arama yapın)

9 adet var

12.04TL kargo bedava.

Hocam aldım 1 adet. Fiyat çok iyi sanırım. 30 40 liradan alçağı zor bulunur bu bence
  • Isıtıcıda aldık sağolasın
  • Istıcının fiyatı 55 liraymış normal zamanda. iyi fırsat.

ledi kaçırdık maalesef lazımdı çok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: odanedemek

N-TECH ısıtıcı (sitede arama yapın)

9 adet var

12.04TL kargo bedava.

O da uçtu
  • N-TECH 1500 Watt 3'lü Isıtıcı Soba isimli ürün artık satışta olmadığı için sepetinizden çıkarılmıştır.

Alanlara Hayırlı Olsun
  • Bu adi hepsiburada dan intikamımı alıyorum böyle ufak ufak. Garantiye yolladığım, garantiden sonra başka adrese yollayıp ne ettiysem vermedikleri 250 liralık nokia telefonumun parasını çıkarıyorum sağolun ölücü camiası 🙋
  • Referansli link oluyor buraya yapistirdiginiz anda. Otomatik kaldiriyorlar satistan sacmaliyorlar bazen normal sattigi urunu bile buraya konusu acilinca kaldiriliyor
  • Kalite vu uzun vade isteyen SMD led li olanlarından bakın. Bunun fiyatı çok iyi, içindeki aküden dolayı bile alınır ama uzun ömürlü ve kaliite için smd led derim.

İçlerinde genelde 4A 6V akü var, ikişer olarak bağlantı ile 8Amper 12v akü olurki bu akülerin fiyatı 35 den başlıyor :) Sadece aküsü için bile alınabilirdi . Kapan iyi hesap yapmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

Referansli link oluyor buraya yapistirdiginiz anda. Otomatik kaldiriyorlar satistan sacmaliyorlar bazen normal sattigi urunu bile buraya konusu acilinca kaldiriliyor

Link koymamak lazım fotoğraf at bulan bulsun daha mantıklı
  • Benim ürünler geldi

Led Işıldak ihtiyacı Olan Kaçırmasın HB 11,40TL - 11,52TL - 11,65TL Ücretsiz Kargo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thema

Benim ürünler geldi

Bugün benimkini neden iptal etmiş bu şerefsiz hepsiburada acaba?
  • Benimkiler iptal
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.