Şimdi Ara

led mi plazmamı hangisini tercih etmeli ve hangi marka? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • satıcıya bi de plazma hakkındaki görüşünü sorun derim.
  • Satıcıların çoğu plazma nedir bilmiyor hatta artık üretilmiyor vs. gibi zırvalıyorlar direk led alın derler :) hatta led ile lcd arasındaki fark nedir diye sorun bakalım neler anlatacaklar..Teknoloji mağazalarında asgari ücretle çalışan arkadaşların ne kadar bilgisi olabilir sattıkları ürün hakkında !

Panasonic plazmaların çoğu modeli smart tv zaten dlna özelliği var..medya özellikleri süper değil ama kötüde değil örnek olarak usb girişi Fat32,ntfs,ExFat bu 3 formatıda görüyor GW30 her medyayı oynatıyormu oynatmıyor :) ama zaten medya player diye tv almak hata..

Ayrıca plazma hakkında önyargılı olmayın bu cihazlarda görüntü ayarları çok detaylı bana ilk geldiğinde kurdular ilk izlenimim çok kötü olmuştu beğenmemiştim ama sonra ayarlara vs girince tv oturdu ve rodaj süresi ilerledikçe ekran dahada güzelleşiyor şu aralar 1080 filmleri izliyorum çok keyifli oluyor gömrüntüler muhteşem..

Yorum yazan (mahçup) isimli arkadaş :) sanırım uzun süreli yorum incelemeden sonra panny plazmada karar kılmış ve memnun görünüyor..Forumda ben ve diğerleri gibi birçokları tercihlerini plazmadan yana kullandı aramızda şikayetçi olan sayısı çok az bildiği kadarıyla..

• yorum için tşk ederimi binbaşı ,satıcılara sorduğumuzda plazma elimizde yok diyorlar ve hiç biride önermiyor nedense etraftaki teknoloji manyağıyım diyenlerin hiçmi hiç haberi yok millet daha neo plazmayla tanışmamış bende zaten çok fazla yorum araştırması yaptığım için kafam karıştı yoksa gidip phılps veya samsung led alıp gelecektim ama bilmek daha zor tercih yaptırıyor sanırım :))
  • daha detaylı bilgi lütfen ledmi neo plazmamı?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.