Şimdi Ara

led mi plazmamı hangisini tercih etmeli ve hangi marka?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 aydır ledmi plazmamı daha ona bile karar veremedim plazma alırsam panasonic led alırsam phlips almayı düşünüyorum fikri olan varsa lütfen fikir versin.Bu arada birde dahili uydu alıcılı modellerle ilgili ne düşünüyorsunuz acil yardıma ihtiyacım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdembuğra -- 10 Temmuz 2012; 23:49:10 >

• arkadaşlar fikri olan yokumdur yani plazmamı almak mantıklı ledmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdembuğra

arkadaşlar fikri olan yokumdur yani plazmamı almak mantıklı ledmi?
    Ben plazmadan yana kullandım tercihimi imzamdaki TV plazma ve çokkkkkkda iyi yapmışım :)

Daha doğal görüntü istiyorsanız Plazma

Yok ben renk cümbüşüne bayılırım diyorsanız led lcd alınız.. Kimi göz aşırı renk kimi doğal renk sever yani zevk meselesi tamamen izleyin,kıyaslayın kendinize göre bir tv alırsınız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirtualFrog

Ben plazmadan yana kullandım tercihimi imzamdaki TV plazma ve çokkkkkkda iyi yapmışım :)

Daha doğal görüntü istiyorsanız Plazma

Yok ben renk cümbüşüne bayılırım diyorsanız led lcd alınız.. Kimi göz aşırı renk kimi doğal renk sever yani zevk meselesi tamamen izleyin,kıyaslayın kendinize göre bir tv alırsınız..

Alıntıları Göster
    Ben de plazma aldığım. Tek diyeceğim, eğer koyacağın yerin karşısında pencere varsa ve gündüz tv izleyeceksen sakın plazma tercih etme.

• bugün tekrar teknosa ya gittim plazma bile yok anlamıyorum neden satılmasını istemediklerini zaten bu kadar insan ısrarla neo plazma diyorsa bir sebep vardır diyorum bakmaya gidiyorum piyasada yok görmeden internettende almak istemiyorum valla bu ne biçim işmiş anlamadım
  • quote:

bugün tekrar teknosa ya gittim plazma bile yok anlamıyorum neden satılmasını istemediklerini zaten bu kadar insan ısrarla neo plazma diyorsa bir sebep vardır diyorum bakmaya gidiyorum piyasada yok görmeden internettende almak istemiyorum valla bu ne biçim işmiş anlamadım
    Led daha az enerji tüketimi yapar.
  • quote:

bugün tekrar teknosa ya gittim plazma bile yok anlamıyorum neden satılmasını istemediklerini zaten bu kadar insan ısrarla neo plazma diyorsa bir sebep vardır diyorum bakmaya gidiyorum piyasada yok görmeden internettende almak istemiyorum valla bu ne biçim işmiş anlamadım

Küçük Teknosa mağazalarında pek yok büyük avm lerdeki teknosa extra mağazalarına bakınız..Ben gw30 u almak için Antalya merkeze gitmiştim üstelik 2 kez yani git gel 240 km yol yaptık :)

Led az elektrik yakar doğrudur ama plazmada insanı batıracak şekilde yakmaz bunuda belirtelim :) aldığımdan beri vay canına dedirtecek bir fatura farkı göremedim henüz..
  • quote:

quote:

Küçük Teknosa mağazalarında pek yok büyük avm lerdeki teknosa extra mağazalarına bakınız..Ben gw30 u almak için Antalya merkeze gitmiştim üstelik 2 kez yani git gel 240 km yol yaptık :)

Led az elektrik yakar doğrudur ama plazmada insanı batıracak şekilde yakmaz bunuda belirtelim :) aldığımdan beri vay canına dedirtecek bir fatura farkı göremedim henüz..

Alıntıları Göster
    ama mağlesef internetteki form siteleri hariç ne bir satıcı nede led kullanıcıları plazmayı öneriyor herkes led diyor

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    ama mağlesef internetteki form siteleri hariç ne bir satıcı nede led kullanıcıları plazmayı öneriyor herkes led diyor

• quote:

Alıntıları Göster
    O zaman siz led alın sonra plazması olan bir arkadaşınız varsa ziyaretine gidersiniz inşallah 'tüühhh' bende alsaydım demezsiniz :)

Plazma satanlar bizim akrabamız değil yani sizin led yada plazma almanızın bize bir faydası yok :) forumlardaki kullanıcılar genellikle ellerindeki sahip oldukları cihazı yaşadıkları tecrübe ile önerirler..yani bu foruma özgün bir şey değil plazma tavsiyesi bu forumda lec veya lcd tavsiyeleride var ama özellikle panasonic marka plazmavı öneren çok..Ben plazmayı bu forum sayesinde inceleme fırsatım oldu ve tercihimi plazmadan yana yaptım..

• quote:

O zaman siz led alın sonra plazması olan bir arkadaşınız varsa ziyaretine gidersiniz inşallah 'tüühhh' bende alsaydım demezsiniz :)

Plazma satanlar bizim akrabamız değil yani sizin led yada plazma almanızın bize bir faydası yok :) forumlardaki kullanıcılar genellikle ellerindeki sahip oldukları cihazı yaşadıkları tecrübe ile önerirler..yani bu foruma özgün bir şey değil plazma tavsiyesi bu forumda lec veya lcd tavsiyeleride var ama özellikle panasonic marka plazmavı öneren çok..Ben plazmayı bu forum sayesinde inceleme fırsatım oldu ve tercihimi plazmadan yana yaptım..

bende panasonıc vıera connect plazma var çok memnunum elektrik parası ayda 5 tl falan fark etti o kadarda olsun artık
    görüntü pürüzzsüz net
    cihazın vıera sistemi yetiyor tek başına

• quote:

Orijinalden alıntı: mahçup

quote:

bende panasonıc vıera connect plazma var çok memnunum elektrik parası ayda 5 tl falan fark etti o kadarda olsun artık
    görüntü pürüzzsüz net

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim arkadaşlar sanırım bende yavaş yavaş yine plazmaya doğru yöneliyorum alırken neye dikkat etmem gerekiyor bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

teşekkür ederim arkadaşlar sanırım bende yavaş yavaş yine plazmaya doğru yöneliyorum alırken neye dikkat etmem gerekiyor bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim

Alıntıları Göster
    ST 30 lar uygun fiyatlı ve 3 D bence al bundan keyfine bak..
  • quote:

ST 30 lar uygun fiyatlı ve 3 D bence al bundan keyfine bak..

Alıntıları Göster
    panasonicten şaşmayın gw30 plazmada harika bir cihaz
    led düşünürsenizde e30e derim bu senenin modellerindende e5e güzel cihaz

http://www.donanimhaber.com/televizyonlar/haberleri/Panasonic-TXL42E30E-42-LCD-TV-video-inceleme.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstguler -- 16 Temmuz 2012; 1:44:11 >

• quote:

quote:

görüntü pürüzzsüz net

Alıntıları Göster
    dün kardeşimi media mark gönderdim kesinlikle led diyor plazmaların görüntüsü iyi değil dedi yan yana kıyaslamış görüntü kalitesini çok farklı dedi kesinlikle led diyor ama nedense ben plazma taraftarıyım plazma alınacaksa sanırım panasonic alınacak onu anladım.yanılmıyorsam alırken 3D,wifi,smart tv,özellikli almalıyım başka bir önerisi olan varmı yani illa buda olsun diyen

• quote:

dün kardeşimi media mark gönderdim kesinlikle led diyor plazmaların görüntüsü iyi değil dedi yan yana kıyaslamış görüntü kalitesini çok farklı dedi kesinlikle led diyor ama nedense ben plazma taraftarıyım plazma alınacaksa sanırım panasonic alınacak onu anladım.yanılmıyorsam alırken 3D,wifi,smart tv,özellikli almalıyım başka bir önerisi olan varmı yani illa buda olsun diyen

led alıcaksanızda panasonic tercih edin pişman olmazsınız tv de smart çokta önemli değil aslında 3d olması sadece artı bir özellik olur
  • daha ayrıntılı bilgi paylaşımı yapacak arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olsun hala neo plazmamı ledmi çok yorum yapan yok artıları ve eksileri nelerdir birde 119-127 cm ekran görüntüsü nasıl göz yorarmı acaba
  • quote:

daha ayrıntılı bilgi paylaşımı yapacak arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olsun hala neo plazmamı ledmi çok yorum yapan yok artıları ve eksileri nelerdir birde 119-127 cm ekran görüntüsü nasıl göz yorarmı acaba
    smart özelliği yada vıera özelliği çok önemli
    o önemli değil diyen arkadaşım galiba kullanmamış ondan dolayı bilmiyor
    mutlaka led ile plazma arasında görüntü farlı vardır ama panasonıc 42 g 20 e model plazma kullanıyorum
    harika cihaz tavsiye ederim
    cep tlf.544-2375778
  • quote:

smart özelliği yada vıera özelliği çok önemli
    o önemli değil diyen arkadaşım galiba kullanmamış ondan dolayı bilmiyor
    mutlaka led ile plazma arasında görüntü farlı vardır ama panasonıc 42 g 20 e model plazma kullanıyorum
    harika cihaz tavsiye ederim
    cep tlf.544-2375778

yeterince kullandım tüm tv lerin smartını kullandım sizin gibi sadece viera nın smartını görmedim
    siz heralde kumandayla yarım saat yazmaya alıştınız :))
    hatta eminim evinizdeki smart sınırlı olmasına rağmen laptobunuzu artık kullanmıyorsunuzdur :D
    önerdiğiniz cihaz neye göre harika siz aldınız diye millette almalımı teknik olarka bir farkını belirtmen harika cihaz alın
    yorum yazmak bu kadar kolay olmamalı
  • plazma alınacaksa mutlaka panasonicmi olmalı led tv ne öneriyorsunuz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.