Başlıkta belirttiğim gibi led monitör almayı düşünüyorum ama monitörlerden pek anlamadıgım için kafam bir hayli karıştı,17" lg flatron l1719s lcd monitörum var ve pek memnun değilim bilgisayarı yenilediğim için monitörümüde yenılemek istiyorum,bana dostum şunu alabilirsin gönül rahatlıgıyla pişman olmazsın diyebilceğiniz önerilerinizi bekliyorum
-Ekran kartım:Sapphire radeon hd 6850 gddr5 1 gb 256bit -Bütçem:600 Tl önerceğiniz ürüne gore aşabilir hoşuma giderse alırım :)
önerileriniz için şimdiden teşekkur ederim,iyi akşamlar.
Aynı ekran kartının gigabyte modelini kullanıyorum.Monitör olarak eğer piyasada bulabilirsen; LG E2360V öneririm.Dikkat ama S ile V modelleri arasında fark var.S olan modelde HDMI ve DVI çıkışı yok.
quote:
Orijinalden alıntı: Eagle Claw
Aynı ekran kartının gigabyte modelini kullanıyorum.Monitör olarak eğer piyasada bulabilirsen; LG E2360V öneririm.Dikkat ama S ile V modelleri arasında fark var.S olan modelde HDMI ve DVI çıkışı yok.
Kesinlikle DVI yada HDMI girişi olsun. full hd yani 1920*1080 olsun. Online mağazalardan 600 tl civarı samsung, Lg gibi modellere bak. fiyatı uygun görüneni googlede arat forum sitelerine bak yorumlarını oku ona göre al.
bunu secerım yerınızde olsam. baska hıc bır monıtorede bakmam bır daha arkamı donup.
Bende bi soru ekleyebilirmiyim acaba , bende Syncmaster 940N var 9600gt nvidia ekran kartı , 23" Widescreen full hd bir monitöre geçersem performans düşüşü yaşarmıyım acaba ?
Açıkçası 3 monitör önerebilriim ben de. 2 tanesi 3D FPR panelli. Biri HP 2311GT, diğeri LG D2342P, her ikisi de 23" boyutunda FPR panel. Yalnız HP sadece PC'de kullanılıyor. LG konsola, media playera filan da bağlanıyor. Onun dışında 3D istemem dersen IPS panelli giriş seviyesi IPS236V-PN öneririm. O da 23".