geç gördüm ancak faydalandığımı itiraf edebilirim teşekkürler
Resimde görüldüğü gibi iki adet beyaz ve 2 adet kırmızı ledi tek bir güç kaynağı ile çalışsın istiyorum. Normalde iki adet 6v 4.5AH aküye sahip olan akülü araba için ek aydınlatma yapmak istiyorum. Aracın menzili artması için elektronikçide 1 adet daha 6v 4AH (diğer ikisi 4.5 AH idi) akü eklettirdim. Bu -AH- farkı problem olur mu onuda merak ediyorum? Aracın mevcut 2 adet led ön farından 1 ine bağlantı yaparak 2 adet beyazı çalıştırabildim. Ancak diğerine kırmızı bağlantı yaptığımda kırmızı yanıyor bu kez beyaz sönüyor. Bu paylaşımda renge göre volt farklılıkları olduğunu öğrendim. Nasıl bir bağlantı yaparsam sorunsuz 2 beyaz + 2 kırmızı led daha çalıştırabilirim. Mümkünse mevcut güç kaynağını kullanarak yapayım istiyorum, olmuyorsa 9 Volt pil ile alternatif üretebilir miyim? yardımlarınızı bekliyorum. Mümkün olduğunca parlak yanmalarıda önemli!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dijionline -- 28 Ağustos 2015; 14:08:14 >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme