Şimdi Ara

LED seçiminde yardım(PC için)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bir pc toplama durumunda W2486L-pf'den başlayarak, ondan vazgeçip 32'' Lcd ye geçmeye karar verdim sonra bi gözlemliyim dedim Darty'e gittim görsel olarak nasıl bir şölen sunulacak diye fakat yan yana duran lcd ile Samsung 32'' c5100 yan yana iken koptum dedim lcd alınırmı diye...Bu kadar mı fark olur sonra 50hz olduğunu öğrendim bu gereklimi bilmiyorum ama 6000 serisi 100hz felan veriyor ama pc ye bağlayacağım için max 60hz veriyor.

Şimdi sizden isteğim bana akıl vermeniz. Led Monitörden nerelere geldim. 1800 gibi bir limitim var bana PC'de oyun oynarken ve Film izlerken pişman etmeyecek birşey önerebilirmisiniz veya benim düşündüğüm 32C6510 modelini yorumlamanız...

3D ye girmek istemedim istesem alırım fakat 3 sene sonra okul bitince artık otursun az teknoloji o zamana kadar sinema'da devam...

Modele yorumlarınızı veya bütçeye göre önerilerinizi bekliyorum...

Saygılar

• Arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum hala...
  • dlna özelliği olan tvlere önem ver kardeşim..onların pcye daha çok özellikleriyle karıslık verir..benim lcddide sorun war onu çözemedim ama sana söyleyim usb falan izliceksen LG serisinde alt yazı özellikleride var kendliğinden.. ama fiyatına görede çok çok çeşit yok heleki ledd hiç düşünme o fiyata harbi led olmaz zaten..ki suan yayılmamıs bir teknolojidir..onun için sen 1800e akdar 100hz lik tvlere göz gezdir ve dlna sı olanlara bak beğendiklerinide forumda karsılastır ona göre al sana tavsiyem bu işi çok karıstırma yoksa çıkmaza girersin;)
  • Görüntü farkını gördükten sonra lcd almam sabrederim gene led alırım =) Şu pc nini diğer taksitleri bitsinde bakarız durum ne gösterecek. Önerin için teşekkürler.
  • Sayın LeMaieju,

Ledden yapılmış tv yoktur. İkisi de lcd tvdir sadece lcd tvde arka aydınlatma floresan lamba ile yapılır , led tv diye satılan tvde panel led ile aydınlatılır (cep telefonlarının ekranı gibi). En önde lcd panel vardır.

Arka aydınlatma ışığının daha fazla olması veya mağaza ayarlarından dolayı led aydınlatmalı tvler daha parlak ve canlı durabilir ama evde tvyi o ayarlarda (dinamik modda) kullanamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender123 -- 19 Kasım 2010; 9:58:11 >
  • Bilgilendirme için teşekkürler. Karar verme aşamasında bir daha düşünürüz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.