Bildirim
Led şeritler kısım kısım yanıyor !!! (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
onu açman lazım.. eline şu bios pilleri var 3.6v cr2032 ona kablo bağla ledleri tek tek bozuk olan varmı diye dokundur. -
quote:
Orijinalden alıntı: kadircitak
onu açman lazım.. eline şu bios pilleri var 3.6v cr2032 ona kablo bağla ledleri tek tek bozuk olan varmı diye dokundur.
Tamam hocam akşam hepsini kontrol ederim. Sadece bir tanesi yanıyor şuanda sıkıntı nerede olabilir ? -
içini görmek lazım varsa direnç yoksa led bozulmuştur.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Crane61
Merhaba hocalarım yeni konu açma gereksinimi duymadım aracımın sis farında şerit led vardı ve sağ sis farının 8 tane ledi söndü 2 tanesi yanıyor. Bunun tamirini nasıl yapabilirim ? Sinyaller yanarken sarı normalde beyaz yanıyolar. Sarı beyaz şerit led taksam olurmu ? Yardım ederseniz sevinirim. İyi forumlar.
Montaj esnasında silikon ile yalıtım yapılmamış sanırım .Sistem su almış gibi, varsa kontrol kartı sıvı temasından etkilenmiş olabilir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X