Şimdi Ara

LED tv alıp Smart tv' ye çevirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
10.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Maddi durum kısıtlı marka, ürün ve özellikler fazla olunca benim gibi aylarca araştırıp durmamak elde değil.

LG 47lb652v üzerinde epeyi bir durdum. sonra VESTEL 47PF9090' a karar kıldım. Fakat onunda smartı ve uydu kanal geçişleri çok yavaş kalıyormuş.

Dün bir arkadaşım LCDsine ATLANTA Smart G4 aldığını ve memnun kaldığını söyledi.

Şimdi ben görüntüsü kaliteli ve 3D bir televizyon alsam, yanınada ATLANTA smart G4 gibi bir android tv alsam mantıklı olur mu? Avantaj ve dezavantajları ne olur bana?

• maşallah teknik bilgisi olanlar soruya akın etti
  • Selam, ben olsam eger maddi olarak bir kisitlamada olsaydim aynen dedigini yapardim. Bende de vestel smart var ama tavsiye etmem diger tvlere gore bence smart bolumu bes para etmez. En guzel git 3d tv al guzel makina ustune de android tv al tamamdir☺

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam hazır seni yakalamışken bırakmayayım. 3d tv al dediğine göre 3d özelliği panelde oluyor. bende bakıyorum ama sadece 3d olup smartı olmayan tv bulamadım. bu demek oluyor ki smart tvli bir cihaza para bayılacağım...
  • Olur mu nasil yok? Daha gecen hafta arkadasima teknosadan lg 3d tv aldik. Ne gerek var smart almaya hamallik bence, android tv aldigin zaman zaten paran bosa gitmemis olacak bosuna smart alip dunyaninfarkini verme derim.
    Dedigim gibi oz3llikle lgnin bircok modeli var 3d olup smart olmayan led tv'si. Fiyatlarida gayet makul emin ol.

• MODEL:

42LB620V DVB-S2/T2/C

En basit 2 dakika bakma ile buldugum model,suan bircok marka indirim yapihor cok acelen yoksa surekli arastir guzel kampanyalar denk geldigindehem butcene gire alirsin hemde ekran buyuklugu konusunda kismetli isen iyi bi cihaz alirsin.

• tmm teşekkür ederim uluyan hamsi... bu sene hamside tat yoktu. memleketimin hamsisini özledim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ☺ ben gocmenim bizde hamsi olmaz ☺
    Yardimci olabildimse ne mutlu baslik dikkatimi cekmisti yapmak istedigimi aen yapiyorsun suan insallah bende ciddi buyuk ekran tv alip android ile kullanicam o zaman degme keyfime 😃

• smart tvlere bakıyorum acayip yavaşlar. film izlerken donmalarda oluyormuş. hepsini geçtim kendi uydu alıcısı içinde kanal geçişleri 2-3sn kadar yavaş. ATLANTA diye bir marka uydu alıcısıda içinde, araştırdım niye bu kadar çok para verip zaten olmayan paramla rezil olayım

ama nick süper olmuş
  • Eyw sagolasin☺ senin icin hayirlisi olsun simdiden gule gule kullan😊

• bu işe yarar mı?

www.hepsiburada.com
    Goldmaster HDM-218 Cutie Android Smartstick Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/goldmaster-hdm-218-cutie-android-smartstick-pm-evgoldhdm218stick
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.