sony güzelde hem keni hemde parçaları pahalı. onun için daha uygun arıyorum . lg ye yogunlaşmak istiyorum acaba kullanan arkadaşlar varmı?
Ben 660S kullanıyorum. Ufak tefek sorunları dışında çok memnunum.
quote:
Orijinalden alıntı: nusabem
quote:
Orijinalden alıntı: cihangirx
quote:
Philips ya da Panasonic tercih edebilirsin.
philips ide pek önermiyorlar panasoic hakkında pek malumatım yok onuda bi incelemek gerekir.
Philips'in görüntü kalitesini çoğu tvde bulamazsın.
peki hocam philipsin servis agı nasıldır ve pahalımıdır. philips eski bir marka yeni teknolojiye ayak uydurmuşmşudur bilgin varmı acaba.
quote:
Orijinalden alıntı: aramazmert
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: sadaksoy
SONY al derim..başın ağrımasınn..
sony güzelde hem keni hemde parçaları pahalı. onun için daha uygun arıyorum . lg ye yogunlaşmak istiyorum acaba kullanan arkadaşlar varmı?
660s lg mi ve kaç ekran ?
quote:
quote:
quote:
quote:
philips ide pek önermiyorlar panasoic hakkında pek malumatım yok onuda bi incelemek gerekir.
peki hocam philipsin servis agı nasıldır ve pahalımıdır. philips eski bir marka yeni teknolojiye ayak uydurmuşmşudur bilgin varmı acaba.
Açıkcası Türkiye'nin hemen hemen her bölgesinde servisleri mevcut.
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
zaten ben istanbuldayım burada sevis daha yaygındır. alakan için teşekkür ederim.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: aramazmert
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: sadaksoy
SONY al derim..başın ağrımasınn..
660s lg mi ve kaç ekran ?
evet LG 47LM660S. Yani 47" (120 CM)
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
zaten ben istanbuldayım burada sevis daha yaygındır. alakan için teşekkür ederim.
Rica ederim arkadaşım. Eğer görüntü kalitesi istiyosan mağazalarda muhakkak sd yayın formatını görmeye çalış.
anlaşılan philps ve lg arasında kaldım mağzalarda bu iki markayı incelemem lazım
.
quote:
anlaşılan philps ve lg arasında kaldım mağzalarda bu iki markayı incelemem lazım
Aynen hocam mağazaya git satış elemanlarını dinlemeden kendin görüntü kalitelerine bak, canlılığa doğallığa bak, sen seç. Zaten Philips'teki görüntü kalitesini başka televizyonlarda bulabileceğini hiç sanmıyorum. Her şeyden daha da önemlisi satış sonrası müşteri memnuniyeti. Bir şikayetvar.com 'a bak derim, Philips hakkında kaç şikayet var, LG hakkında kaç şikayet var. Benim gördüğüm LG müşterilerine geri bile dönmemiş, bu da sana fikir versin.
quote:
Orijinalden alıntı: erkangl
quote:
Aynen hocam mağazaya git satış elemanlarını dinlemeden kendin görüntü kalitelerine bak, canlılığa doğallığa bak, sen seç. Zaten Philips'teki görüntü kalitesini başka televizyonlarda bulabileceğini hiç sanmıyorum. Her şeyden daha da önemlisi satış sonrası müşteri memnuniyeti. Bir şikayetvar.com 'a bak derim, Philips hakkında kaç şikayet var, LG hakkında kaç şikayet var. Benim gördüğüm LG müşterilerine geri bile dönmemiş, bu da sana fikir versin.
best fm de bir şikayetim var bölümü var oarada degişik konuların şikayetleri yayınlıyorlar ikikere samsung tv den şikayet dinledim hep servislerinden şikayetçiler. o yüzden samsungtan vaz geçtim aslında ilk etapta samsun alacaktım ama vazgeçtim. şimdi gidip magzalarda philips ve lg yi inceleyecegim hangisi kafama yatarsa onu almaya karar verdim . tabiki buradaki arkadaşlar bu iki markanın servis menmuniyetinden bahsederlerse daha iyi olur bana ve benim gibi düşünen arkadaşlara büyük yardım etmiş olurlar. saygılar.
Bence VESTEL 42Pf9060 Modelini bi düşün derim 600 hz 3d smart servisi yaygın arıza konusunda hiç bi sıkıntı yaratmaz ;)
LG tvlerde vertical banding mevcuttur. Maç izlerken canını sıkar blu-ray film izle aksiyon sahnelerinde canını sıkar. Araba mı bu yedek parçasına bakıyorsun o paralara müthiş Sony tvler var servisi canını sıkmaz. Ama yok takla atar yumurta kırar diyorsan lg alırsın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme