Şimdi Ara

LED TV ALMAK İSTİYORUM MARKA TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

led tv almak istiyorum samsungmu, philipsmi, LG mi bu 3 marka arasında kaldım. benim için servisinin yaygın iyi ve tamirinin çak pahalı olmaması.. 3D olmayabilir uydu alıcı olmayabilir veya kullanmayacağım özellikler olmaya bilir yani standart bir 106 ekran bir tv almak istiyorum bu 3 marka için kullanan arkadaşlarda tavsyelerini bekliyorum

• max fiyat ?
  • 1500 2000 tl arası
  • servis konusunda bişey diyemem philips ve samsung hakkında ağzı yanan 2 arkadaş gördüm biri yazmış sakın philipsten ürün almayın diğeri yazmış samsung dan sakın ürün almayın dye lg hakkında denk gelmedim

TVyi ne amaçla alıcaksın ?

tv izleme,3d film,1080p film,smart tv ?

çoğunlukla sd yayın izliceksen plazma ve alacağın tek plazma markası panasonic

yok ben genelde hd yayın izleyeceğim,1080p film izlicem diyosan LED

LED TV de lg'nin fiyatları uygundur,samsung lgye göre biraz pahalı
  • evde izlemek için alacağım. 3D nin çok önemli olduğunu düşünmüyorum olmasada olur .aslında benim için önemli başkası için bilemem servisi iyi yaygın ve ucuz olması. bozulunca kafayı tırmalamayalım
  • Panasonic 42ew5e öneririm. Dahili uydu alıcısı ve smartıda mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihangirx

evde izlemek için alacağım. 3D nin çok önemli olduğunu düşünmüyorum olmasada olur .aslında benim için önemli başkası için bilemem servisi iyi yaygın ve ucuz olması. bozulunca kafayı tırmalamayalım

hocam o bütçeye acayip tv ler alınır. ben olsam pana tx l47et5e ye bakardım. Sd yayınlarda mükemmeldir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aramazmert

quote:

evde izlemek için alacağım. 3D nin çok önemli olduğunu düşünmüyorum olmasada olur .aslında benim için önemli başkası için bilemem servisi iyi yaygın ve ucuz olması. bozulunca kafayı tırmalamayalım

hocam o bütçeye acayip tv ler alınır. ben olsam pana tx l47et5e ye bakardım. Sd yayınlarda mükemmeldir.

mükemmel demesek . iyi desek daha iyi olur .
    kullanıyorum ve mükemel değil .
    Uydu alıcınız da çok önemli .
    Ayrıca bonusunuz varsa 1800 liraya geliyor 47"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 5 Kasım 2012; 20:16:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

quote:

Orijinalden alıntı: aramazmert

quote:

mükemmel demesek . iyi desek daha iyi olur .
    kullanıyorum ve mükemel değil .
    Uydu alıcınız da çok önemli .
    Ayrıca bonusunuz varsa 1800 liraya geliyor 47"

kişisel görüş saygı duyarım hocam

• açıkcası ben panasonic ve penta hiç düşünmemiştim. nasıldır hiç bilmiyorum? tabiki uydu alıcısı ve smart tv de önemli .
  • dün saturn'da pana 150hz led tv gördüm 42" animasyon 1080p oynuyodu hocam görüntü nasıldı bi görseniz cam cam

1349 tl idi...hd uydu alıcısı vardı hatırladığım kadarıyla 3d birde...o modeli alabilirim 200hz olsaydı biraz daha iyi olurdu
  • SONY SONY SONY!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paramız olsa zaten sony alcaz ayrıca şunu yapmaktan vazgeçin

samsung=arçelik
    pana=vestel DEĞİL

samsung-lg-philips-pana ile sony arasında uçurum yok diğer markaları hiçe sayıyosunz
  • dediğim gibi servisi iyi olan bir marka lazım.
  • bugün öğrendiğim kadarıyla samsung yaramazmış. şimdi philips ile lg arasındayım.
  • Philips ya da Panasonic tercih edebilirsin.
  • SONY al derim..başın ağrımasınn..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nusabem

Philips ya da Panasonic tercih edebilirsin.

philips ide pek önermiyorlar panasoic hakkında pek malumatım yok onuda bi incelemek gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadaksoy

SONY al derim..başın ağrımasınn..

sony güzelde hem keni hemde parçaları pahalı. onun için daha uygun arıyorum . lg ye yogunlaşmak istiyorum acaba kullanan arkadaşlar varmı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nusabem

Philips ya da Panasonic tercih edebilirsin.

philips ide pek önermiyorlar panasoic hakkında pek malumatım yok onuda bi incelemek gerekir.

Philips'in görüntü kalitesini çoğu tvde bulamazsın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.