Şimdi Ara

led tv onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oncelikle merhaba babamlar icin led tv almak istiyoruz fakat 1 senedir karar verip alamadik 2000-2500lira arasi bir butcemiz var.onemli olan goruntu kalitesinin iyi olmasi ve saglam bir panel olmasi sonucta cooook uzun sure kullanilacak ve skilip baska bir urun alma gibi bir durum yok.40-46 inch sony sharp ve samsung markalari arasindan en uygunu sizce hangisi olur?babam artik alalim kurtulalim durumuna geldi aceleyle 2 gun sonra pisman olacagi birsey almasini istemiyorum.marka ve model seciminde yardimlarinizi ve goruslerinizi bekliyorum.simdiden tesekkurler

• arkadaslar lutfen yardimci olun babam cok israrli bu hafta alacak.acil tavsiyelerinizi bekliyorum
  • sony 46hx850-------aktif gözlük
    panasonic 47et50---aktif gözlük
    panasonic 47et5-----pasif gözlük
    philips 46pfl7007----aktif gözlük
    samsungu geç
    lg yi geç
  • quote:

Orijinalden alıntı: metu_0

oncelikle merhaba babamlar icin led tv almak istiyoruz fakat 1 senedir karar verip alamadik 2000-2500lira arasi bir butcemiz var.onemli olan goruntu kalitesinin iyi olmasi ve saglam bir panel olmasi sonucta cooook uzun sure kullanilacak ve skilip baska bir urun alma gibi bir durum yok.40-46 inch sony sharp ve samsung markalari arasindan en uygunu sizce hangisi olur?babam artik alalim kurtulalim durumuna geldi aceleyle 2 gun sonra pisman olacagi birsey almasini istemiyorum.marka ve model seciminde yardimlarinizi ve goruslerinizi bekliyorum.simdiden tesekkurler

led tv ve kalite kelimesini aynı kelimede kullandın cevap yazmaya gerek duymuyorum:D
  • teksalih tabi herkesin dusuncesi farkli saygi duyarim ama yardimci olabilecek fikirlerini paylasacak arkadaslari bekliyorum
  • 3 kuruşa 5 köfte olmuyor madem kalite plazmadan başka tv yok;)
  • Bırakın eski teknolojileri,elektrik faturanızı ağlatan televizyonları,LED iyidir gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. 46PFL7007 muhteşem bir görüntü kalitesine sahiptir, üstte yazılan televizyonlar ile kıyaslanamaz bile. Zaten mağazaya gidip baban da kendi gözleriyle bakarsa çok net bir şekilde anlar kalite ve netlik farkını. Güle güle kullanın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    55 inc TV tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Samsung LED TV Kumanda Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Philips TV Tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkangl

Bırakın eski teknolojileri,elektrik faturanızı ağlatan televizyonları,LED iyidir gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. 46PFL7007 muhteşem bir görüntü kalitesine sahiptir, üstte yazılan televizyonlar ile kıyaslanamaz bile. Zaten mağazaya gidip baban da kendi gözleriyle bakarsa çok net bir şekilde anlar kalite ve netlik farkını. Güle güle kullanın.

3 yıldır plazma kullanıyorum çoluğun çocuğun rızkını plazmaya veriyorum

Allah senden razı olsun attığın mesaj sayesinde 2000 hz lik plazmayı sattım ve led aldım şimdi durumum iyleşti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkangl

Bırakın eski teknolojileri,elektrik faturanızı ağlatan televizyonları,LED iyidir gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. 46PFL7007 muhteşem bir görüntü kalitesine sahiptir, üstte yazılan televizyonlar ile kıyaslanamaz bile. Zaten mağazaya gidip baban da kendi gözleriyle bakarsa çok net bir şekilde anlar kalite ve netlik farkını. Güle güle kullanın.

ah o magzadaki görüntüler ah
    evine geldikten sonra acaba o görüntüler oyle mi olacak türksattan baktıgın kanallar o magzalarda allandırıla pullandırıla sunulan görüntülerin 12/1 i kadar anca oluyor. açtıgın zaman ntvsporda la liga maçını göreceksiniz muhteşem görüntünün nasıl pixel pixel dagılp gittigini ve en az 4-5 metreden mesafeden bakma gereği duyacaksınız.. 3000 liranın üzerinde 46 tv ye para vereceğine 2500e 50st50 plazma al gör bak hangisi eski hangisi yeni tehnology.. faturaların anasını aglattıgı felanda yok aylık led tvden fark olarak 8-10 lira fazla yakar (1 kutu malbora parası)
    ama yinede yok ben illa led alacam diyorsanız
    sony hx720 / 850 veya philips dısına çıkmayın
    gerçi o ledin fiyatina ikitane plasma alırsın ya o ayrı

• iyice kafam karisti bu isin bir sonu yok galiba.sony alalim diyoruz fiyati dusmuyor birturlu.panasonic mi philips mi derken uzayip gidecek bu is anlasilan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.