Şimdi Ara

LED TV Önerisi!!! - Bütçe 2.500 TL Civarı - ACİL!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Haftasonu 46-47 3D LED TV alacağım. TV'yi Digitürk HD Ve 3D destekli kutuyla izleyeceğim.
    En çok izleyeceğim şeyler ise öncelikle futbol maçları ve belgeseller., sonrasında da haberler, diziler vs. Günde ortalama 3 saat kadar TV izliyorum.
    TV ile sık olmasa da PS3 ve Nintendo wii ile oyayacağım.

İnternetten incelediğim ve düşündüğüm modeller;

LG 47LM660S LED TV - 2.900 civarı,
    SAMSUNG 46ES6140 LED TV- 2.400 TL civarı,
    PANASONIC TX-L42ET50E LED TV -2.900 TL civarı,
    SONY 46NX720 veya HX 725 LED TV- 2.500 TL civarı,
    PHILIPS 46PFL5507K/12 LED TV - 2.400 TL civarı,
    LG 47LW5400 LED TV - 2.000 TL civarı,

TV ile yapacak olduklarımı detaylı olarak yazdım çünkü doğru düzgün bir TV almak ve uzun yıllar (8 - 10 yıl) kullanmak istiyorum.

Tavsiyede bulunur ve görüşlerinizi bildirirseniz çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertdd -- 17 Temmuz 2012; 8:27:59 >

• Ben de uzun süredir Samsung'un 46 inchlik bir 3d led tvsini almayı düşünüyorum. Diğer markalarla (lg,sony,philps) arasında fark var teşhirde anladım gayrı.
    Şu üçü senin verdiğin fiyata yakın (internet fiyatı akakçe.comda)

Samsung UE-46ES6710----->400Hz (internet tv özl. klavye mouse bağlama) Beyaz çerçeve 2700-3000 TL arası
    Samsung ue-46es6880----->400Hz Beyaz-Gri çerçeve 2850 TL civarı ( dual core ??? internet tv)
    Samsung ue-46es6580 ----> 600Hz Siyah çerçeve 2600TL civarı
    Samsung ue-46es6570----->400Hz Siyah Çerçeve 2600TL civarı

İnternetten tam anlaşılmıyor bilgiler tam verilmiyor bazen o yüzden net birşey söyleyemedim ama ben 46es6880 dual core ve beyaz olma ihtimalinden dolayı düşünüyorum
  • o saydığın tvler 5 para etmez tvlerdir. sakın para verme onlara... samsun d7000 serisi bir tv al.
  • 46ES6140 alabilirsin. Oldukça memnunum. Sızdırma, clouding yok. Gerçek 1080p 3D görüntü verebiliyor. Gerçek 200 Hz hıza sahip orijinal değeri (yazılımla 400 falan değil). 3D oyun oynayacaksan da ES7000 serisi alabilirsin ama tuzludur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katates Pızartması -- 28 Temmuz 2012; 23:18:38 >
  • Önerileriniz için hepinize çok teşekkür ederim fakat Led yerine Plazma TV almaya karar vrdim. Panasonic ST50 plazma alacağım.
  • Merhaba; Ben de bu 2 tvnin arasında kalmıştım.hatta son ana kadar 50st50 almayı düşünüyodum.Kullanım alanlarımız aynı hemen fakat ben kullanımı daha kolay olduğu için LG'yi tercih ettim. 47 lm660s aldım
  • hocam memnunmusun lm660s den bende almayı düşünüyorum çok kararsız kaldım.. bid ekaça aldınız acaba?
  • 46es6340 süper cihaz hocam. 2450 ye bimeksten aldım ben.. ama çözemediğim konular var hala.
    plazmadan da vazgeç . eğer evde çoluk çocuk varsa tabi. yok ben 12 yıl çocuk düşünmüyom dersen plazma al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayyami -- 9 Eylül 2012; 22:48:55 >
  • Merhabalar,

Benim de duyduğum kadarıyla plazma lar daha çok elektrik çekiyormuş, ona göre de daha fazla radyasyon yayıyormuş, ABD'de de satışı doğru düzgün yokmuş artık
  • merhabalar arakdaşlar bende düşünüyorum almayı ama açıkçası cahilim bu konularda. özellikle neye dikkat etmemiz gerekir bu tv lerden alırken. piyasada çok fazla marka ürün ve şikayet var. bilgilendirirseniz çok sevinirim
  • bu fiyat segmentinde 47lm660 ları tek gecerim...eger yakın fiyatlara 47lm760 bulursanız daha iyi olur tabi....onun da dısında cloding ve ghosting sıkıntıları ince olan her leddde var..beklentilerinizi en azından bu sene için askıya almanız gerekli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: El_domingo

bu fiyat segmentinde 47lm660 ları tek gecerim...eger yakın fiyatlara 47lm760 bulursanız daha iyi olur tabi....onun da dısında cloding ve ghosting sıkıntıları ince olan her leddde var..beklentilerinizi en azından bu sene için askıya almanız gerekli...

teşekkürler hocam, hemen bu iki ürüne bakacağım. bu sene için askıya alın demişsinizde beklentiler ya da haberler mi var gelecek seneye çıkacak ürünlerle ilgili yoksa sizin tahmininiz mi hocam
  • maalesef Türkiye sd yayın olduğu için TV nin kalitesinin bir önemi kalmıyor, en kaliteli televizyon da bile yayından ötürü kötü görüntü alıyorsun, oyun ve blu ray film izlemek istersen o zaman full hd olması ve en az 100 hz yeterlidir... gereksiz yere çok para vermeyin derim, alacağınız verim 1000 tl lik tv de de 5000 tl lik tv de de aynı olacaktır ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vrosi -- 7 Aralık 2012; 19:22:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihanozani

quote:

bu fiyat segmentinde 47lm660 ları tek gecerim...eger yakın fiyatlara 47lm760 bulursanız daha iyi olur tabi....onun da dısında cloding ve ghosting sıkıntıları ince olan her leddde var..beklentilerinizi en azından bu sene için askıya almanız gerekli...

teşekkürler hocam, hemen bu iki ürüne bakacağım. bu sene için askıya alın demişsinizde beklentiler ya da haberler mi var gelecek seneye çıkacak ürünlerle ilgili yoksa sizin tahmininiz mi hocam

verdiğim model dısında bi onerim yok ...2012 model tv lerde kronik sorunların devam ettiğini ama 2013 lerde bi ihtimak sıkıntıların belki aşılabileceğini belirtmek istedim..

• Konu sahibi ne aldi acaba merak ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cihanozani

quote:

verdiğim model dısında bi onerim yok ...2012 model tv lerde kronik sorunların devam ettiğini ama 2013 lerde bi ihtimak sıkıntıların belki aşılabileceğini belirtmek istedim..

çok teşekkrüler hocam saolun, işin garibi teknosaya yada bimekse gittiğinde sözde yardımcı olmak için orada duran çalışanlar hiç birşey bilmiyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: vrosi

maalesef Türkiye sd yayın olduğu için TV nin kalitesinin bir önemi kalmıyor, en kaliteli televizyon da bile yayından ötürü kötü görüntü alıyorsun, oyun ve blu ray film izlemek istersen o zaman full hd olması ve en az 100 hz yeterlidir... gereksiz yere çok para vermeyin derim, alacağınız verim 1000 tl lik tv de de 5000 tl lik tv de de aynı olacaktır ...

bi arakdaşımda benzer bişey demişti, yayın kötü diye pek bişey fark etmiyor demişti. yine aynı arakdaşım televizyonun olduğu odada izleme mesafesinin de önemli olduğunu söyledi, bir bilgi verebilirmisiniz acaba ?
  • bana göre 2-3 metre uzaklık için 42 veya 46 ' yeterlidir üç metre ve daha fazla uzaklık için 55' olsa uygundur... ama Türkiye standartlarını baz alırsak, yayın vs gibi 46 inçh oldukça idealdir derim... ben şuan panasonic plazma tv üzerinde yoğunlaşıyorum, çünkü bazı markalarda hz oranı cmr denilerek şişirilmiştir... oysa plazmlarda en iyi haraketli görüntüler elde edilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vrosi -- 13 Aralık 2012; 18:42:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.