Şimdi Ara

led tv tavsiyesi (1500-2000)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • saygı değer arkadaşlar, üstadlar yardımınıza ihtiyacım var..

yaklaşık 1 aya kadar bir led tv alacağım allah kısmet ederse, genelde tv izlemek için kullanılacak nadirende olsa dvd film için. az çok bildiğim kadarıyla samsung ve LG markalarının fiyat-kalite açısından iyi olduklarını duydum. aklımdan geçen ekran boyutu 102 cm. bide ses kalitesi benim için önemli.
    bu iş için 1500tl-2000tl arası bir bütçe ayırdım.k.kartı veya taksit olayına girmeden peşin alacam netten mi yoksa mağazalardanmı almalıyım.
    ledmi yoksa lcd mi almalıyım?
    hangi marka, kaç ekran, kaç Hz ve ne tür bir tv (led-lcd) almalıyım arkadaşlar.

birde kullanan arkadaşlar estetik ve kullanış açısından tv ünitesimi daha iyi yoksa duvar askısı ile sehba mı daha iyidir?

tavisiyeleriniz benim için kıymetlidir, vereceğiniz bilgiler ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar..

Saygılar...

edit: ekleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi absolutely33 -- 26 Mayıs 2011; 22:07:19 >

• yok mu yardımcı olacak arkadaşlar?
  • Selam dostum,soruların cevapları kişilere göre değişiklik gösterebilir tabii,ama ben kendi fikrimi söyleyebilirim.

Samsungdan şaşma, hem enerji tüketimi,hemde zarif görüntüsü için led al bence,ayrıca 40 inç normal odalar ve çok büyük olmayan salonlar için ideal.

Şahsen ben şık bir tv ünitesi ile daha güzel duracağına inanıyorum.

Ayrıca 100 hz.bir taramaya sahip tvler yeter bence,zaten çok ama çok bi fark yok.Unutma sadece tv özelliklerinin çok olması bi şey ifade etmiyor,onu destekleyen yayınlar lazım,ama nerdeee..

Kısacası tv ye bir servet ödenmesi mantıksız ..Diyeceklerki bir defa alınıyor,öyle ama zaten dediğim gibi ülkemizde maalesef hd yayın bile 3-5 kanalla sınırlı.

Belki 5 yıla kadar fazlaşacak ama o zamanda daha nice yenilikler çıkacak.Şu anda gerektğinden fazlazsını yatırmak,köy yolu için ferrari almak gibi bence.

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serden -- 29 Mayıs 2011; 10:43:27 >

• Samsung 40D5000 düşünebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serden

Selam dostum,soruların cevapları kişilere göre değişiklik gösterebilir tabii,ama ben kendi fikrimi söyleyebilirim.

Samsungdan şaşma, hem enerji tüketimi,hemde zarif görüntüsü için led al bence,ayrıca 40 inç normal odalar ve çok büyük olmayan salonlar için ideal.

Ayrıca 100 hz.bir taramaya sahip tvler yeter bence,zaten çok ama çok bi fark yok.Unutma sadece tv özelliklerinin çok olması bi şey ifade etmiyor,onu destekleyen yayınlar lazım,ama nerdeee..

Kısacası tv ye bir servet ödenmesi mantıksız ..Diyeceklerki bir defa alınıyor,öyle ama zaten dediğim gibi ülkemizde maalesef hd yayın bile 3-5 kanalla sınırlı.

Belki 5 yıla kadar fazlaşacak ama o zamanda daha nice yenilikler çıkacak.Şu anda gerektğinden fazlazsını yatırmak,köy yolu için ferrari almak gibi bence.

Saygılar...

quote:

Orijinalden alıntı: Since1903

Samsung 40D5000 düşünebilirsin.

1500-2000 arası dedim sınıra dayandık yine

arkadaşlar öncelikle yorumlarınız için çok teşekkür ederim. haklısınız samsung biraz daha ağır basıyor. ama dedimya bu iş için max.2000tl bütçe ayırdım. aca diyorum ünite felan da alacağım için LED değilde LCD mi alsam.
    sizce pek fark varmıdır. panel kalitesi ve görüntü açısından LCD mi LEDmi bir türlü karar veremedim?
    250-350 tl arası ünüte alsam geriye 1600tl kalıyor ne dersiniz,?

• ben de bi konu açtım ama kimse cevap vermiyor
    http://forum.donanimhaber.com/m_49462606/mpage_1/f_/key_//tm.htm#49462606

40c650 herkes tarafından bayağı övülen bir tv
    40d5000 led ve ince şık bir görüntüsü var ama daha çok yeni ve kapalı kutu.
    ayrıca bir çok okuduğum forumda 40c650 nin görüntüsünün 40d5000 den iyi olduğunu söyleyenler vardı. bir de işin 40c530 boyutu var ki aslında bana en mantıklı geleni o 1300 lük fiyatıyla. çünkü gerçekten çok hızlı gelişen bir sektör. 3 boyutu bir yana bırakın kısa bir zaman geçmezden amoled ekranlar kullanılmaya başlanırsa şaşırmamak gerek. bu kadar hızlı gelişen bi sektör karşısında bence yapılması gereken ya en uygununu alacaksın. ya da biraz bekleyip orta sınıf bi led kapacaksın fiyatı biraz düşünce. kafam çok karıştı gerçekten çünkü.

quote:

Orijinalden alıntı: serden

Selam dostum,soruların cevapları kişilere göre değişiklik gösterebilir tabii,ama ben kendi fikrimi söyleyebilirim.

Saygılar...

ben de sizin gibi servet ödemenin çok saçma olacağını düşünüyorum. Benim amacım 40" full hd bir lcd/led tv alıp günlük kullanımda (digital uydu recevier) la güzel kalitede bir görüntü yakalamak. yukarıda da dediğim gibi 1-2 ürün arasında kaldım. bir yandan incecik led tv öte yandan görüntüsü daha iyi denilen lcd tv. kararsız kaldım gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragorn -- 29 Mayıs 2011; 19:45:36 >

• Valla bence sharp'ın görüntüsü samsunglardan daha iyi.Bir bakmanı öneririrm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    55 inc TV tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bişey sorcam led almaktaki mantık az elektrik yakması mı çünkü o fiyata iyi lcdler var diye biliyorum ama ledlere dair bir bilgim yok
  • arkdaşlar vatan computer tüm mağaza ve tüm ürünlerde %25 indirime gitmiş bilginiz olsun.

saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dalkhanas

bişey sorcam led almaktaki mantık az elektrik yakması mı çünkü o fiyata iyi lcdler var diye biliyorum ama ledlere dair bir bilgim yok

Led daha gerçekçi görüntü veriyor LCD lere nazaran çok fark oluyor aralarında...

• led tvler hem görüntü kaliteis açısından hemde enerjideki tasarrufundan dolayı daha avantajlı hale geliyor
  • fena değil. evet sitede led diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cendere02 -- 31 Mayıs 2011; 16:48:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.