Şimdi Ara

Led tv uydu sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Birkaç gün önce Samsung 46F6510 televizyon sahibi oldum. Herşey harika. Fakat uydusuyla ilgili çözemediğim küçük bir sorun var. Belki yardımcı olabilirsiniz... Şimdi eski televizyonumda tek çanak üzerine kurulu iki ayrı LNB vardı. biri Türksat diğeri Hellas'a ayarlıydı. Bunlar bir DiseqC Switcher'de birleşip oradan tek kablo ile recevera ve oradan da tv ye gidiyordu. Yeni televizyonumu alınca Türksat'ı onda da izlemek için çift çıkışlı LNB aldım ve ayarladım. Çıkışlardan birini yine switchera ve oradan da diğer uydu ile eski TV'ye gönderdim. Diğerini de doğrudan LNB'nin diğer ucundan LED TV'ye bağladım. Sorunum da burada başlıyor. Herhangi bir sinyal gelmiyor. Switcherden gelen tek kabloyu LED TV'ye bağlayınca kanaları buluyor. Ancak tek kablo bağlı olunca bulamıyor. Bu gibi bir sorunu tecrübe eden varsa yardımcı olabilir mi? Nerede yanlış yapıyorum. Teşekkürler.

Led tv uydu sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gargoyles -- 5 Ocak 2014; 22:17:11 >

• Sorunumun çözümü aslında çok basitmiş. Kablonun uçlarına şu metalleri takarken kalın olanı bırakmıştım ancak ince telleri tamamen kesmiştim. Meğer onları bırakmak gerekiyormuş. Onları geriye doğru kıvırıp metal uçları takınca herşey yoluna girdi Belki böyle bir sorun yaşayan başkaları olursa çare olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung LED TV Kumanda Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Lg Led tv arıza
    8 yıl önce açıldı
    TV LED sorunu çözümü
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.