Şimdi Ara

Led TV ve uydu alıcısı tavsiyeniz lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni bir 55'' Led TV alıcam marka olarak LG veya samsung düşünüyorum özeliklerine gelicek olursak ; 3d - 2d>3d converter - smart tv - full hd - 55'' başlıca aradığım özelikler bunlardır bunun için max 3000TL bütçem var model önerilerinizi bekliyorum.

Yukarıdaki özeliklere uygun Full hd alıcısı istiyorum.Elimde 1 tane daha 42'' led tv var Pc ye bağlı monitör olarak kullanıyorum alıcağım 55 inç'ide salona koyucam.Apartman dairesinde oturduğum için çatıdaki uydu alıcısından tek kablo geliyor sıkıntıda burada çıkıyor zaten çoğaltıcı aparatlar risk taşıyor 2 tane led tv yi riske atmak istemiyorum.Bunun için işimi görücek güzel bir full hd uydu alıcısı lazım 2 çıkış alabiliceğim 2 tv'de aynı anda kullanabiliceğim bir cihaz lazım başlıca istediğim özelik budur.

Diğer istediğim özeliklere gelicek olursak programlanabilir şifreli şifresiz spor - müzik - erotik - belgesel tüm yayınları çekebilen kanal geçiş hızı yüksek full hd sağlam şekilde destekleyen güzel ve kaliteli bir ürün istiyorum.Uydu alıcısı içinde bütçem max 500TL'dir yardım öneri ve tavsiyelerinizi bekliyor
    um.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.