Şimdi Ara

LED tvde çözünürlük yükselttim ekran karardı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar benim monitörüm bozulnca tvmizi pcye takıp öyle oynuyordum.Bir gün oynarken çözünürlük ayarlarına bakayım deyip çözünürlüğe girdim(girmez olaydım) neyse 1360x768 önerilir yazıyordu.bende daha fazla çözünürlük görünce birde onlara bakayım dedim(demez olaydım).Çözünülüğü bir tık yükselttim ekran karardı.sanırım ekran kartım karşılamıyordu o kadar çözünürlüğü neyse ekran gitti reset attım hoş geldiniz yazısından sonra görüntü gelmiyor nababilirim lüften yardım edin.Ekran kartım Nvıdıa geforce 9600 gt.

• bilgisayarı güvenli kipte aç sonra sistem geri yükleme yap
  • volkan2006 V kullanıcısına yanıt
    ama üzerinden bir kaç gün geçti bişey olurmu ?
  • Arkadaşın dediği gibi bi güvenli modda açmayı dene, açılırsa ordan eski ayarına getirirsin zaman geçmesinin bi önemi yok istediğin zaman yapabilirsin.(Muhtemel ekran kartın çömüş olabilir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anubisin_Ruhu -- 29 Ekim 2013; 18:31:44 >
  • Anubisin_Ruhu kullanıcısına yanıt
    hayır ekran kartım çökmedi şuan televizyon takılı ve oynuyorum ama televizyondan önce bozuk monitörüme takıyorum sonra televizyona takıyorum öyle oynuyorum.Arkadaşım senin dediğin gibi yaptım güvenli modda televizyon gözükmüyo genel pnp monitör yazıyor adam bana sistemi geri yükle yap diyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amigos4545 -- 29 Ekim 2013; 19:03:58 >
  • Yardımınız için çok teşekkürler ama sorunumu çözdüm ekran kartımla bir monitör daha açtım ve o monitör pcyetakınca hemen televizyonu gördü ve sorunum çözüldü :D öyle böyle sorun çözüldü :D yardım etmeye çalıştınız saolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.