Bildirim
Ledger nano x güvenlimi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Normalde çıkmaması lazım tasarımı nedeniyle ama şunu baştan söyleyeyim. Pili berbat. Dakika başı %1-2 arası boşalıyor. Piline güvenmeyip Bluetooth yerine USB ile kullanırım derseniz alın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
uzun süre kurcalamadan saklamak için nano s daha güvenli.
kenarda bekletip ha bire işlem yapacaksanız nano x.. -
bu cihazı üreten bir firma var sonuçta üretici firma batarsa içindeki cripto paralara bir şekilde ulaşılabilir gibi -
Kafa karıştırır gibi olmayayım ama donanım cüzdanlar üzerlerinde coin tutmazlar. private keyler cihazdadır ve cüzdanınızın gönderim taleplerini private keyinizle onaylamaya yararlar.
Ledger nano x de s te cüzdanlarınıza sorunsuz gelir gider coinleriniz.
nano s in hafızası çok küçük aynı anda 6-7 uygulamadan fazlası kurulmuyor ve bazı 3. parti cüzdanların nano x desteği varken s ile şu anda kullanamıyorsunuz.
X almanız daha mantıklı şu anda ama S te güzel cihaz ben uzun zamandır S kullanıyorum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
nerden aldınız ?quote:
Orijinalden alıntı: serdjan
Kafa karıştırır gibi olmayayım ama donanım cüzdanlar üzerlerinde coin tutmazlar. private keyler cihazdadır ve cüzdanınızın gönderim taleplerini private keyinizle onaylamaya yararlar.
Ledger nano x de s te cüzdanlarınıza sorunsuz gelir gider coinleriniz.
nano s in hafızası çok küçük aynı anda 6-7 uygulamadan fazlası kurulmuyor ve bazı 3. parti cüzdanların nano x desteği varken s ile şu anda kullanamıyorsunuz.
X almanız daha mantıklı şu anda ama S te güzel cihaz ben uzun zamandır S kullanıyorum. -
Ben letgo da denk gelip almıştım ledgeri. sonra yurtdışından safepal aldım .
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ben aldım, henüz kargoya verilmedi, almayı düşünen var ise 25 dolar indirim kuponu verdi link
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _OkNisT_ -- 24 Mayıs 2021; 12:8:2 > -
quote:
Orijinalden alıntı: serdjan
Ben letgo da denk gelip almıştım ledgeri. sonra yurtdışından safepal aldım .safepal'ı tavsiye edermisiniz yoksa ledger nano x mi almalı?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X