Şimdi Ara

Ledger nano x güvenlimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ledger nano x para yolladığında 100% cihazın hesabına gidiyormu arada sıkıntı felan çıkan varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 18 Mart 2020; 22:6:20 >

• Normalde çıkmaması lazım tasarımı nedeniyle ama şunu baştan söyleyeyim. Pili berbat. Dakika başı %1-2 arası boşalıyor. Piline güvenmeyip Bluetooth yerine USB ile kullanırım derseniz alın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzun süre kurcalamadan saklamak için nano s daha güvenli.

kenarda bekletip ha bire işlem yapacaksanız nano x..
  • bu cihazı üreten bir firma var sonuçta üretici firma batarsa içindeki cripto paralara bir şekilde ulaşılabilir gibi
  • Kafa karıştırır gibi olmayayım ama donanım cüzdanlar üzerlerinde coin tutmazlar. private keyler cihazdadır ve cüzdanınızın gönderim taleplerini private keyinizle onaylamaya yararlar.

Ledger nano x de s te cüzdanlarınıza sorunsuz gelir gider coinleriniz.

nano s in hafızası çok küçük aynı anda 6-7 uygulamadan fazlası kurulmuyor ve bazı 3. parti cüzdanların nano x desteği varken s ile şu anda kullanamıyorsunuz.

X almanız daha mantıklı şu anda ama S te güzel cihaz ben uzun zamandır S kullanıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdjan

Kafa karıştırır gibi olmayayım ama donanım cüzdanlar üzerlerinde coin tutmazlar. private keyler cihazdadır ve cüzdanınızın gönderim taleplerini private keyinizle onaylamaya yararlar.

Ledger nano x de s te cüzdanlarınıza sorunsuz gelir gider coinleriniz.

nano s in hafızası çok küçük aynı anda 6-7 uygulamadan fazlası kurulmuyor ve bazı 3. parti cüzdanların nano x desteği varken s ile şu anda kullanamıyorsunuz.

X almanız daha mantıklı şu anda ama S te güzel cihaz ben uzun zamandır S kullanıyorum.
    nerden aldınız ?
  • kunglao K kullanıcısına yanıt
    Ben letgo da denk gelip almıştım ledgeri. sonra yurtdışından safepal aldım .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben aldım, henüz kargoya verilmedi, almayı düşünen var ise 25 dolar indirim kuponu verdi link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _OkNisT_ -- 24 Mayıs 2021; 12:8:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdjan

Ben letgo da denk gelip almıştım ledgeri. sonra yurtdışından safepal aldım .

safepal'ı tavsiye edermisiniz yoksa ledger nano x mi almalı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.