Şimdi Ara

LEDLERLE HAVAYA YAZI YAZDIM RESİMLİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: t16

Fotğraf ile ne kadar ilgilisiniz yada en azından manuel ayarları bulunan bir makina ile hiç uğraştınızmı bilmiyorum ama bu mükün ve uygulanan bir teknik.
    Belki arkadaş bunu bilmeyerek yaptı yada makinanın gece modu bu şekilde çekiyor olabilir.
    Fakat pozlama süresi içerisinde (ki bu burada 1/8sn) fotoğrafı çekilen obje üzerine düşen ışık değişirse bu tip görüntüler üstüste bindiğinden dolayı oluşabilir.
    Bu karede aslında iki fotoğrafın üst üste binmiş hali gibi düşünülebilir.
    ilk olarak 1/8 sn ile bir fotoğraf, ikinci olarak flaşla aydınlanmış bir fotoğraf üstüste gelmiştir.

teşekkür ederim, beklediğim açıklama buydu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r2d2droids -- 13 Nisan 2007; 17:30:04 >

• Arkadaşlar ben Panasonic NV-GS75 mini divi kameradan çekiyorum hiç yazıyı almıyor hep sanki o dönen parça duruyormuş ışık da yok gibi çekiyor.
    neyse ama Webcamla çekince belli oluyor alın pek iyi değil ama olsun bu 2 renkli otomatik havada yazı

bu kırmızıyken:::

LEDLERLE HAVAYA YAZI YAZDIM RESİMLİ

2 saniye sonraki mavi hali::

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yucelnet -- 13 Nisan 2007; 18:30:35 >

• Güzel olmuş Yücel hocam
  • bu mavi kırmızı işini nasıl yaptın yücel
  • ayhan kardeş biraz açılan konuları incelersen anlarsın bunu 2 renk yapabilmek için foruma 30 mesaj yazdım.
    C dilinden anlayanlar diye başlayan konu başlığına bak
  • ok bi bakim
  • Sezer hocam bitirmişsin devreyi, eline sağlık. Seni seviyorum yazmıyomu bu Led sayısını fazlalaştırdınmı? Biltek deki devre deki led sayısı ile aynımı? Karakter artınca ledi artırma yoluna gidecekmiyiz? Sanırım bunun yanıtını bulmuşsun yaptığına göre , bizlede paylaşırsan seviniriz, yine aynı şekilde exel de karakter adreslerini hesaplayacak programı da paylaşmanı istesem ileri gitmemiş olurum heralde. Sonuçta senin emeğin; boş durmayın kendiniz kafa yorun deme hakkın var
  • karakter saysını artırdığımız da led sayısının da artması gerekiyormu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: f1varol

karakter saysını artırdığımız da led sayısının da artması gerekiyormu?

Aslında gerekmez program kayan yazı mantığı ile tekrar yazılırsa istediğin kadar karakteri led sayısını artırmadan göstertebilirsin.
  • kardeş bana bunun isiste çizimi lazım bana yollayabilirmisin e-posta:face.62@outlook.com bide yollarsan eğer pıc'e yazılacak programı atabilirmisin.....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.