Şimdi Ara

Ledli sıcaklık göstergesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tübitakın dergilerinden birinde görmüştüm sıcaklığa göre rengi değişen ledli bir devre vardı elinde bulunan buraya yazabilir mi?

Sanırım Led 3 renkli idi (RGB) bu sayede geçiş renkleriylede ısıyı anlatabiliyordu....

Şimdiden Teşekkürler

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BİLÂL85 -- 13 Şubat 2008; 0:42:00 >
  • Teşekkürler
  • PIC programlama kartını satın mı almam gerekiyor yoksa burda onunda yapımıyla alakalı bilgi var mı :D

Satın almama gerekiyorsa nerden? nasıl?

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BİLÂL85 -- 13 Şubat 2008; 0:39:42 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BİLÂL85 -- 13 Şubat 2008; 0:39:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Devir ayarlı kasa ön panel fanı
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ok :D bi kontrol edersen olmayanı daha cok isime yarar

İlla lzmsa nerde programlayacagım programlama kartı nerden bulacağım?
  • bilalin verdiği devre yanlış. ikinci devre doğru olan devrede 12f serisi mcu var programlanması gerekiyor.ben sitede bir ara yayınlamıştım multi pic programmer diye aratırsan bulabilirsin.nette dökümanları mevcut.ama ben illa alıcam dersen 30-35 lira civarı benim verdiğim devre
  • Bunu yapmaya benim elektronik bilgim yetmez :D

Ama yardımın için saol 30-35 lirada görümde büyüdü bi yol bulucam artık
  • multi pic programmer diye senin açtığın bir konu yok ama senin verdiğin devreden yapmaya çalışan çok kişi var ama onlarda şema vs vermemiş ..
  • sezer ben tubitakın yalancısıyım
    quote:

Orjinalden alıntı: sezer1247

bilalin verdiği devre yanlış. ikinci devre doğru olan devrede 12f serisi mcu var programlanması gerekiyor.ben sitede bir ara yayınlamıştım multi pic programmer diye aratırsan bulabilirsin.nette dökümanları mevcut.ama ben illa alıcam dersen 30-35 lira civarı benim verdiğim devre
  • tekrar sölüyeyim ben yanlış dewre wermişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BİLÂL85 -- 12 Şubat 2008; 23:27:46 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BİLÂL85 -- 13 Şubat 2008; 0:42:16 >
  • hala yanlış devre

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BİLÂL85 -- 13 Şubat 2008; 0:38:46 >

• ben diger dewreyle karıştırıyorumuşum kusura kalmayın klasörleri de karıştırmışım sanada zahmet oldu sezer kardaş bendeki dewre RGB LED'Lİ DEKORATİF AYDINLATMA ama asıl istenen RENK DEĞİŞTİREN TERMOMETRE bu dewre de pic war ama digerinde yok küçük bir karışıklık oldu sezer de bana bu aralar çok sert hayırlısı bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BİLÂL85 -- 13 Şubat 2008; 0:46:30 >
  • Pic için kart fiyatı sordum 13ytl dedi ama bana lzm olan moedeli desteklemiyor destekleyene 75 ytl dedi ...

Kendim yapmaya başlıyım ben şu kartı.... ( 20 satır kodu entegreye atmak için alet yapıcam :D )
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.