Şimdi Ara

⚽LEDN IO ŞARTLARI AĞIRLAŞTIRACAK! Hemen $15 Kazan - Memnun Referanslar ✅Çekim Kanıtlı (⚽MSPORT)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LEDN IO BORSASI İLE $15 KAZANIN + HER REFERANSINA $10 DAHA KAZAN

⚽LEDN IO ŞARTLARI AĞIRLAŞTIRACAK! Hemen $15 Kazan - Memnun Referanslar ✅Çekim Kanıtlı (⚽MSPORT)

📌Benim referansım ile kayıt olup, ödül alanlara bana gelen ödülün yarısını geri ödüyorum.

📌Yatırım Miktarı : 0,0015 BTC (yaklaşık $30) ya da 75 USDC

📌Yatırım Süresi : 15 gün

📌Yapılması Gerekenler;

1️⃣ Referans linkim ile borsaya kayıt olup KYC yapın.

(DİKKAT: Bu bir referans kampanyası olduğu için referans linksiz üye olursanız ödül alamazsınız)

Referanslı Link : Referans sayısı 5 kişi ile sınırlı olduğu için karışıklık yaşanmaması için linki PM ile isteyiniz (🟢LİNK MEVCUT)

Referanssız : https://ledn.io

2️⃣ KYC onayından sonra 2FA'yı etkinleştirin.

3️⃣ Kayıttan sonraki 15 gün içinde yatırım yapılması gerekmektedir. Yoksa ödül programı dışında kalırsınız.

Borsaya BTC gönderecekseniz FTX(https://ftx.com/referrals#a=69796276) ya da FTXTR'den (https://ftxtr.com/referrals#a=80743579) BTC ağında komisyon ödemeden gönderebilirsiniz.

USDC gönderecekseniz(sadece ERC20 kabul ediliyor), Nexo veya Matrixport ile komisyonsuz, ya da ağ yoğunluğu az olduğu dönemde FTX -'ten gönderebilirsiniz.

4️⃣ Paranız borsaya ulaştıktan sonra 15 günlük süreniz başlıyor. 15 gün sonra 10 USDC ödülünüz hesabınıza yatıyor.

5️⃣ Ödülü ve Yatırımı çekerken BTC olarak çekeceksiniz, BTC çekim ücreti yok denecek kadar az.

10 USDC yi BTC ye çevirmemiz gerekiyor, borsada min trade miktarı $50. İster BTC'yi 50 dolara tammalayacak şekilde BTC gönderip sırasıyla BTC>USDC sonra da ödülle beraber

USDC>BTC dönüştürüp BTC'yi çekersiniz, isterseniz de 40 USDC gönderip USDC>BTC çevirip toplam BTC'yi çekersiniz.

Benim para çekimim 24 saat içinde gerçekleşti.

6️⃣ Ödülünüz yattıktan sonra iletişime geçtiğinizde $5 geri ödeme yapacağım.

📌Ödeme Kanıtları;

Yaklaşık $0,65'lık bir kesinti ile yattı.

❗Not: Ödül yatmaması, borsanın şartları değiştirmesi, ağ kaynaklı sorunlar vb problemlerden sorumlu değilim. Referans ödemesi yapabilmem için referans ödülünün benim hesabıma yansıması gerekmektedir. Bana referans ödülü gelmeden ödeme yapmamı istemeyiniz. Referans ödülünün miktarı %50'dir. Yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi iradesiyle işlem yapmaktadır, işlem yapmadan önce kendiniz de araştırma yapınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msport -- 29 Temmuz 2022; 0:50:34 >

• Adres sorunu yaşayanlar bana Pm ile ulaşsınlar.

• günceldir

• kampanya devam ediyor

• konu günceldir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.