Arkadaşlar Lee sini inceledim hoşuma gitti champion spotlightini izledim ama nerf yediği için almaya korkuyorum ama skillerini beğendim sizce alıyım mı ?
Ben 3 -4 gün önce aldım 30 lwlim gayette memnunum açmanı tavsiye ederim. Bence nerfte pek etki etmemiş
nerf sadece qnun ad den etkilenmesini toplamda 2.0dan 1.8e getirdi hiç etkisini bile hissetmezsin ben nerften sonra aldım gayet memnunum. mark-quint ad ve doran's blade başlayıp jungle gidince 3 leveldan itibaren çok rahat gang yaparsın
Nerf mi buff mu ilk ve son halini göstersek farkedemezsin bile. Ha rakibin 20 canla senden kaçtıysa nerf yüzündendir Lee Sin oyundaki en zor adlerden ve en iyi jungler bence. Çünkü çok iyi gank potansiyeli var. Adamın dibine girmeden vurabiliyorsun, kaçabiliyorsun. Jungle yaparkende baya kısa sürüyor. Ayrıca karşıda akali, twitch gibi karakterler varsa invis bozman çok canlarını yakıyor.
kardeşim ben beceremiyorum ama tüm arkadaşlarımda var felaket bir hero takıma katkısı da çok iyi offtank çıkıp geziyorsun ortalıkta zor yatıyor
Warmog Atma Trinty
quote:
Orijinalden alıntı: Sozar35
Warmog Atma Trinty
mres çok düşük kalır böyle arada bir fon falan lazım
mres çok düşük kalır böyle arada bir fon falan lazım
Fonu Sıkıştırdıkmı Olur işte
Ben jungle gidince adamlar hemen gank atmamı istiyorsa oyuna E ile başlıyorum level atladıktan sonra Q 'yi açıp gank atıyorum.Kesemesekte flashlarını yiyoruz adamların.Bence sin oyundaki en iyi jungle diyebilirim oynamasıda gayet zevkli.
Lee Sin nerf yedi artık etrafı bulanık görüyor.Yeni Spotlight yaptılar hatta.Artık dehşet bir şey oldu:
quote:
Orijinalden alıntı: behtiyar
Lee Sin nerf yedi artık etrafı bulanık görüyor.Yeni Spotlight yaptılar hatta.Artık dehşet bir şey oldu:
quote:
Phreak neden bulanık çekmiş?
quote:
Orijinalden alıntı: Sandasian
quote:
izlemiştim ama neden bulanık olduğunu anlamadım kör olduğu içindir belki :D
Dün aldım Lee Sin'i. İlk jungle deneyimimi onunla yaşadım ve ilk oyunumda sanırım 10/1 gibi bir skor yakaladım. Sonraki oyunumda ise 3/0/4 başladım hızlı ganklerle ve onuda aldık. Yediği nerf hiçbir şey değil emin ol.
Not: Önce golemlerden başlayıp büyücülere, ordan köpeklere ordanda blue goleme. Sonra base atıp tekrar goleme ve ordan red buff alıp gank atıyorum. Sizce daha mı erken atmalıyım? Golem+Red yapıp mı gitsem diye düşünüyorum ama Red kesince canım çok az kalıyor base gitmem gerekiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Ch1nexta
quote:
quote:
aslında bence hiç görmemesi lazım o bantla yani sadece seslerin olması gerek ekranta
q w spam cok eglenceli oluyo bi sure sonra .d ki guclu bi hero olmasinin yaninda cikarttigi sesler de cok komik .d hoee diye q yu attiktan sonra fizandan ucan tekmeyi 'hekumuu' diyerek atip w ile kacip skype'danda bunlari taklit etmek cok gulduruyo .d tam bi moral deposu hero ezilsende guluyosun
hekuhhhh diye tekme atıp milleti daha taşa fırlatmanın zevkini hiç bir champion vermez jungle yapmayı seviyorsan al lanedede iyi ama jungle da çok etkili
quote:
Orijinalden alıntı: brscngznc
Dün aldım Lee Sin'i. İlk jungle deneyimimi onunla yaşadım ve ilk oyunumda sanırım 10/1 gibi bir skor yakaladım. Sonraki oyunumda ise 3/0/4 başladım hızlı ganklerle ve onuda aldık. Yediği nerf hiçbir şey değil emin ol.
Not: Önce golemlerden başlayıp büyücülere, ordan köpeklere ordanda blue goleme. Sonra base atıp tekrar goleme ve ordan red buff alıp gank atıyorum. Sizce daha mı erken atmalıyım? Golem+Red yapıp mı gitsem diye düşünüyorum ama Red kesince canım çok az kalıyor base gitmem gerekiyor.
lee sin in gang atmak için hiçbir buffa ihtiyacı yok sadece bir kamp kesip level 2 olarak q-e ile çok rahat gang atabilir ki bütün mavileri middeki ap carrye vermen çok daha fazla katkı sağlar takıma duruma göre kırmızıyı bile ad carrye verebilirsin. lee sinle gang yapmak bir açıdan zordu q ile initiate edince flash atan kaçıyo o yüzden adamın pushlamasını sağlayıp yürüyerek gidip q yu flasha saklamak gerekiyo genelde
wriggle - trinity f. - frozen mallet - atma's i. ve merc bot alarak 11-10 bitirdim. build olarak ne kullanıyorsunuz? ultiyi nasıl kullanmak gerekiyor?ben genelde flash kullanıp ad yada ap carry'i takıma yolluyorum ama sonra güme gidiyorum adam flash atıp kaçıyor.izlediğim videolarda ultiyi kaçarken kullanıyorlar bende mi öyle kullansam
quote:
Orijinalden alıntı: Ch1nexta
quote:
quote:
pasifinide değiştirdiler bulanık olmasının sebebi pasifinden dolayi oyunu böyle oynuyorsun ama teemonun blind darti veya nocturne nun paronayasindan etkilenmiyorsun