Şimdi Ara

Lee Sin denemek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok uzun zamandır oynamıyorum 7-8 aydır falan oynuyorum fakat halihazırda ip olan hesabım falan yok uzun zamandır jungle'a merak saldım oynuyorum güzel Lee Sin denemek istiyorum varsa işine yaramayan hesabı olan şifresini özelden yazabilir mi? ranked falan asla atmayacağım ip harcamayacağım sadece normal oyunda lee sin deneyeceğim bir kaç el bu sizinde kârınıza olur ip gelir falan :D

• Lee Sin denenecek bir şampiyon değil. Olsa da vermem. Kız olsam bile vermem, gerisini sen düşün.
  • BlazeR ` myth kullanıcısına yanıt
    nasıl denenecek bir şampiyon değil dalga mı geçiyorsun kardeş? her hero denenebilir videolarını falan seyrettim skillerini biliyorum zaten oyunda sürekli geliyor karşıya ve güzel hero,yok mu bronz 5 bir hesap hiç bir işe yaramayan onlardan rica ediyorum 2-3 gün oynarım sonra değiştirirler şifreyi bu kadar basit vermeyeceksen ne diye mesaj atıyorsun kardeşim birde ergenimsi espiriler falan yapıyorsun sinir mi etmek amacın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _---lionel---_

nasıl denenecek bir şampiyon değil dalga mı geçiyorsun kardeş? her hero denenebilir videolarını falan seyrettim skillerini biliyorum zaten oyunda sürekli geliyor karşıya ve güzel hero,yok mu bronz 5 bir hesap hiç bir işe yaramayan onlardan rica ediyorum 2-3 gün oynarım sonra değiştirirler şifreyi bu kadar basit vermeyeceksen ne diye mesaj atıyorsun kardeşim birde ergenimsi espiriler falan yapıyorsun sinir mi etmek amacın?

BlazeR ` myth haklı. Ek olarak Lee Sin ve Nidalee hariç her şey denenebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanjui -- 13 Aralık 2016; 2:48:19 >
  • Lolcafe olan İnternet kafelerde tüm çarlar açık git oyna.Bide heves et ip kas al, zaten herkeste olmasi gereken bi karakter ip in cope gitmez

Bu arada ne abartıyorsunuz sizde skillseti gayet ortalama olan bi karakter, topa gitse tank dizse insec veya wardjump yapmasa bile parlamaz.Sadece insec ve wardjump a calişmasi lazim hizlanmasi icin.

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Br00klyn28 -- 13 Aralık 2016; 2:59:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Br00klyn28 kullanıcısına yanıt
    Peki jungleda var mi onerebilecegin guzel hero? Soloda da olabilir

• khanjui kullanıcısına yanıt
    Denenemez nedir hocam ya hic denenmesin hic oynanmasin bu herolar o zaman? Millet anasinin karninda mi ogreniyor hocam nidalee veya lee sin i?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Vladimir mi Ezreal mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok iyi niyetli lan.
  • Mesaj atarsan sana vereyim crackli hesap hocam. Takılırsın kafana göre
  • Angel of the Lord kullanıcısına yanıt
    Paşa forumda 5 yıldır üyeyim milletin bronz 5 hesabını ele geçirmek için mi yazacağım bu mesajı? Varsa işine yaramayan bir hesap 2-3 gün arada girip lee oynayacağım sonra şifreyi değiştirsin arkadaş halihazırda ip yok ve bu sadece bir rica mesaj atmak zorunda değilsin

• _---lionel---_ kullanıcısına yanıt
    Al rengar orman yargı dağıt

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.