Beyler lee sin için iki tane skin alacağım hangi ikisini alayım sizce?
Ejderli bi kostümü vardı o iyi . 2 tane alacaksan yanına birde Muay Thai iyi gider :)
Hepsi güzel hangilerini en çok beğeniyorsan onu al
quote:
Orijinalden alıntı: FaunTLeRoy
Ejderli bi kostümü vardı o iyi . 2 tane alacaksan yanına birde Muay Thai iyi gider :)
tapınak fedaisi ve ejder yumruk
Ejder yumruk ve havuz partisi
quote:
Orijinalden alıntı: Verimli Hayalet Casper
tapınak fedaisi ve ejder yumruk
Alıntıları Göster
Tüm kostümlerini beğendiğim nadir şampiyonlardandır Lee Sin. Yani hangisini alırsan al pişman olmazsın bence. Yine de yardımcı olmak adına Ejder Yumruk Lee Sin ve Havuz Partisi Lee Sin diyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Shadouspan
Tüm kostümlerini beğendiğim nadir şampiyonlardandır Lee Sin. Yani hangisini alırsan al pişman olmazsın bence. Yine de yardımcı olmak adına Ejder Yumruk Lee Sin ve Havuz Partisi Lee Sin diyorum.
Aynen o yüzden kararsız kaldım hepsi çok hoşuma gidiyor sizin yazdıklarınızdan en çok söyleneni alacağım
quote:
Orijinalden alıntı: doner.abdullah
quote:
Orijinalden alıntı: Shadouspan
Aynen o yüzden kararsız kaldım hepsi çok hoşuma gidiyor sizin yazdıklarınızdan en çok söyleneni alacağım
Alıntıları Göster
havuz partisi : q efekti güzel muay thai : yürüyüşünden ultisine kadar değişiyor çok güzel skin
quote:
Orijinalden alıntı: glumblapinta
havuz partisi : q efekti güzel muay thai : yürüyüşünden ultisine kadar değişiyor çok güzel skin
Alıntıları Göster
bence havuz partisi herkesin dediği aksine en kötüsü..bence beyazlı olan güzel...bende skt var limited diye
Haftalik lee sin skin konusu acilmis. Bende Muay Thai var oneririm. İkinci olaraksa Dragon Fist olabilir yada SKT.
quote:
Orijinalden alıntı: CpT-aizeN
Haftalik lee sin skin konusu acilmis. Bende Muay Thai var oneririm. İkinci olaraksa Dragon Fist olabilir yada SKT.
Ejder yumruk ve Muay Thai öneririm.Havuz partisi Q efekti ve base efekti değişiyor başkada bir değişikliği yok tabi görünümü hoşuna gidiyorsa bilemem.
quote:
Orijinalden alıntı: HANR
Ejder yumruk ve Muay Thai öneririm.Havuz partisi Q efekti ve base efekti değişiyor başkada bir değişikliği yok tabi görünümü hoşuna gidiyorsa bilemem.
Alıntıları Göster
Muay Tai Leesin nerdeyse kendi kendine oynatıyo insanı,istemeden bile güzel hareketler yapıyosun dene gör :D
quote:
Orijinalden alıntı: Kramers Lawyer
Muay Tai Leesin nerdeyse kendi kendine oynatıyo insanı,istemeden bile güzel hareketler yapıyosun dene gör :D
Alıntıları Göster
Havuz partisi ve Muay thai
quote:
Orijinalden alıntı: LaMorel
Havuz partisi ve Muay thai
Alıntıları Göster
pool party
quote:
Orijinalden alıntı: Ledulth
pool party
Alıntıları Göster
Ejder yumruk diyorum.