Şimdi Ara

Lee Sin İrelia ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İrelia al ama karşında jax varsa sakın pickleme. As rünleriyle biraz alışınca karşında durucak hero yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Solo fazla oynamıyorum ama aldığım tek solo herosu irelia ve cidden op 35/5 oynayarak 3v5 oyunu kazandırdığımı bilirim irelia ile ve vs atıp da alamayacağı hero sayısı çok az şimdiye kadar irelia oynayışlarımda sadece fizz e ezildim (main i mid olan bir insan olarak fizzden nefret ediyorum) ben irelia derim ama lee de iyidir
  • Hikuuu, lee sin

• quote:

Orijinalden alıntı: Peder '

quote:

Orijinalden alıntı: Mestrant

quote:

Irelia : Earlyde tutunabilmek zor. Mana hungry. 9 lvl'a kadar laningte seni zorlayan champler olucaktır. Botrk veya trinity çıktıktan sonra önünde duramazlar.Pasifi op. True damage op.

Lee sin oyundaki en çok refleks ve beceri gerektiren karakter diyebilirim. Hard fed olsan dahi taşıyamama olasılığın çok yüksek. Oynarken çok zevk alırsın ama lee ile iş görür şeyler yapman zaman alır.Laningte sağlamdır counter picki yok diyebilirim. Iyi oynarsan her lane i kazanabiliceğin bir karakter

Counteri nasil yok renekton irelia?

Lee irelia'nın counterı dostum. Sebep Double e as slow diyecektim ki ona nerf gelmişti.

Renektona gelirsek öyle bariz bi olayı yok. Sadece diğer champlere karşın daha çok zorlanırsın.Safeguard'ı miniona atıp kendine shield verebildiği zamanlar renektonu harcamak zor olmuyordu şimdi bayağı zorluyor. Skill lane i

Lolkingini merak ettim dogrusu...E coktan silindi renekton lee nin en buyuk counteridir.

• kuşkusuz irelia

• quote:

quote:

quote:

quote:

Irelia : Earlyde tutunabilmek zor. Mana hungry. 9 lvl'a kadar laningte seni zorlayan champler olucaktır. Botrk veya trinity çıktıktan sonra önünde duramazlar.Pasifi op. True damage op.

Lee sin oyundaki en çok refleks ve beceri gerektiren karakter diyebilirim. Hard fed olsan dahi taşıyamama olasılığın çok yüksek. Oynarken çok zevk alırsın ama lee ile iş görür şeyler yapman zaman alır.Laningte sağlamdır counter picki yok diyebilirim. Iyi oynarsan her lane i kazanabiliceğin bir karakter

Counteri nasil yok renekton irelia?

Lee irelia'nın counterı dostum. Sebep Double e as slow diyecektim ki ona nerf gelmişti.

Renektona gelirsek öyle bariz bi olayı yok. Sadece diğer champlere karşın daha çok zorlanırsın.Safeguard'ı miniona atıp kendine shield verebildiği zamanlar renektonu harcamak zor olmuyordu şimdi bayağı zorluyor. Skill lane i

Lolkingini merak ettim dogrusu...E coktan silindi renekton lee nin en buyuk counteridir.

• İrelia. Jax'ın nerf yemesinden sonra bence onun yerine geçmiş şampiyondur. Tri den sonra inanılmaz hasar verip aynı zamanda takımına ve oyunun gidişatına göre çok kolay yönlendirebileceğin bir şampiyon. Takımımda olunca nedensiz yere kendimi güvende hissettiğim bir kaç şampiyondan biridir. Kesinlikle almalısın.
  • Irelia ya kolay demisler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.