Şimdi Ara

Lee Sin İrelia ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Önceki konum tryndamere vi jarvan ?
    yanlız kararlarım çok degişti incelememden sonra irelia hosuma gitti onun yanı sıra lee sin de çok iyi bu sefer kararlıyım :)
    İrelia mı Lee sin mi yerleri farklı ama olsun siz olsanız hangisini, alırdınız ?
    Önceki konuma yorum atanlar bunada bekliyorum
    Şimdiden teşekküler
    Teog Kutlu olsun (of) ):

• leesini efektif kullanırsan kimsenin önünde duramaz.

İrelia ise
  • Irelia : Earlyde tutunabilmek zor. Mana hungry. 9 lvl'a kadar laningte seni zorlayan champler olucaktır. Botrk veya trinity çıktıktan sonra önünde duramazlar.Pasifi op. True damage op.

Lee sin oyundaki en çok refleks ve beceri gerektiren karakter diyebilirim. Hard fed olsan dahi taşıyamama olasılığın çok yüksek. Oynarken çok zevk alırsın ama lee ile iş görür şeyler yapman zaman alır.Laningte sağlamdır counter picki yok diyebilirim. Iyi oynarsan her lane i kazanabiliceğin bir karakter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-73E678180

Irelia : Earlyde tutunabilmek zor. Mana hungry. 9 lvl'a kadar laningte seni zorlayan champler olucaktır. Botrk veya trinity çıktıktan sonra önünde duramazlar.Pasifi op. True damage op.

Lee sin oyundaki en çok refleks ve beceri gerektiren karakter diyebilirim. Hard fed olsan dahi taşıyamama olasılığın çok yüksek. Oynarken çok zevk alırsın ama lee ile iş görür şeyler yapman zaman alır.Laningte sağlamdır counter picki yok diyebilirim. Iyi oynarsan her lane i kazanabiliceğin bir karakter
    İrelia al earlyde ezilirsin ama latede cok güçlü lee sin diyorsan oynaması baya zor in sec falan yapmak için biraz uğraşman lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: HolyDarkness QQ

İrelia al earlyde ezilirsin ama latede cok güçlü lee sin diyorsan oynaması baya zor in sec falan yapmak için biraz uğraşman lazım.

Alıntıları Göster
    lee kullanması zor ama daha zevkli irelia daha basit diyorsunuz lee sini kullanırrsam lee sin daha iyi mi olur ?
    yani leesin i arkadaşıma lol ogretecekken almıştım rotasyondan 2. oynayışı falandı lee sin deil oyunu
    lee sin le iyi skor yapmıştı ki ben cok oynadım lee sin alırım gibi duruyorda cuma ya kadar kararımı degiştirmessem saolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: xJustpoweR

lee kullanması zor ama daha zevkli irelia daha basit diyorsunuz lee sini kullanırrsam lee sin daha iyi mi olur ?
    yani leesin i arkadaşıma lol ogretecekken almıştım rotasyondan 2. oynayışı falandı lee sin deil oyunu
    lee sin le iyi skor yapmıştı ki ben cok oynadım lee sin alırım gibi duruyorda cuma ya kadar kararımı degiştirmessem saolun

Alıntıları Göster
    İrelia alıcaksan lütfen attack speed rünlerini diz.Farkı görüceksin.Konuya gelirsek oyum ireliadan yana ne hem yetenegini zorlayacak kadar absürb bi mekanigi yok hemde en etkili top lane herolarından biri.20-30 oyunda tam anlamıyla irelia mekanigini çözersin bence irelia al

• Hangisi daha zevkli ? Lee
    Hangisi early de daha güçlü ? Lee
    Hangisi late de daha güçlü ? irelia
    Hangisi daha kolay ? irelia

Ben hırslıyım stream izlerim youtube dan insec videoları falan izleyip kendimi geliştiririm diyorsan lee al,sonuçta bu bir oyun ve eğlenmek için oynuyoruz,lee de oyunda ki en eğlenceli şampiyonlardan biri.
  • Irelia al.
    Oynamayi bilirseniz irelia early de oyle asiri ezilmez w sustain ve true damage oldugundan rakibiniz guclu olsa da hemen hemen denk tradelere girersiniz. Ama oyun basinda cok mana harcadigi dogru; o yuzden sikintili durumda e skilini rakip pushladiginda da kule alti farm icin gerektiginde q skilini kullanin. Irelia Piriltidan sonra rahatlar Uclu Kuvveti tamamlayinca ilah olur.
    Oyun sonunda rakibin saldiri gucu veya yetenek gucu tasiyicisina cok rahat odaklanir ve oyun tasir ^^
  • xJustpoweR X kullanıcısına yanıt
    Lee Sin gercekten harika bir karakter ayrica cok populer fakat burada onemli olan birsey var.Lee Sin oynamak gercek anlamda zor.Reflekslerin cok hizli olmak zorunda aksi taktirde Lee oynadigini dusunme.Oyuna tam anlamiyla hakim olamadan kosa kosa Draven alip oynayamanlar gibi ayni duruma dusme.Tavsiyem eger reflekslerin hizli ise alman yonunde ama hizli degilse Irelia oneririm.

Irelia kesinlikle Lee kadar populer ve mobil bir karakter degil fakat ust koridorun en iyilerinden biridir.Early kisminda biraz zorlansada oyun ilerledikce kontrolden cikarak tehlikeli bir hal aliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A16821E96

Irelia al.
    Oynamayi bilirseniz irelia early de oyle asiri ezilmez w sustain ve true damage oldugundan rakibiniz guclu olsa da hemen hemen denk tradelere girersiniz. Ama oyun basinda cok mana harcadigi dogru; o yuzden sikintili durumda e skilini rakip pushladiginda da kule alti farm icin gerektiginde q skilini kullanin. Irelia Piriltidan sonra rahatlar Uclu Kuvveti tamamlayinca ilah olur.
    Oyun sonunda rakibin saldiri gucu veya yetenek gucu tasiyicisina cok rahat odaklanir ve oyun tasir ^^
    Irelia mainim ve tavsiye ederim.
    Konuya girerken, irelia vs lee zannederek girdim, çünkü lane'de lee'ye karşı zorlandığımdan hiç karşılaşmak istemediğim bir karakter. Darius yada riven gelse karşıma daha rahat oluyorum. Nedeni ise, lee lane aşamasında çok hareketli bir karakter ve irelia ile öldürücü darbeyi yapmakta zorluk çekilebiliyor bu tür mobilitesi yüksek karakterlere karşı. Tabii eğer iyi bir gank yardımı almışsan kurtulması çok zor. Genelde de tp-sıçra kabiliyetiyle girdiğimden, 1vs1'ler zor geçiyor 9-10 lvl'e kadar. Yüksek elo'larda, takımında irelia olan ormancı sana yardıma gelmesi için uygun ortam da bulur çoğu zaman, çünkü irelia genelde kule altında farm yapar ve rakibin lane'de açılmasını ve gank yeme riskini arttırır.

Kısacası, irelia oynamak çoğu zaman safe oynayıp hızlıca eşya (üçlü kuvvet, botrk) almayı ve 9-10 levelden sonra da, lane'de üstünlük kurmayı gerektirir. Karşındaki kişi eğer minyon kesmeyi beceremiyorsa zaten kill almadan da üstünlük kurabilirsin. Çünkü irelia ile farm yapmak çok zevkli ve basittir kule altında.

Lee ve irelia'nın youtube'dan videolarını izleyip de karar verebilirsin tercihinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: blackjack13

Irelia mainim ve tavsiye ederim.
    Konuya girerken, irelia vs lee zannederek girdim, çünkü lane'de lee'ye karşı zorlandığımdan hiç karşılaşmak istemediğim bir karakter. Darius yada riven gelse karşıma daha rahat oluyorum. Nedeni ise, lee lane aşamasında çok hareketli bir karakter ve irelia ile öldürücü darbeyi yapmakta zorluk çekilebiliyor bu tür mobilitesi yüksek karakterlere karşı. Tabii eğer iyi bir gank yardımı almışsan kurtulması çok zor. Genelde de tp-sıçra kabiliyetiyle girdiğimden, 1vs1'ler zor geçiyor 9-10 lvl'e kadar. Yüksek elo'larda, takımında irelia olan ormancı sana yardıma gelmesi için uygun ortam da bulur çoğu zaman, çünkü irelia genelde kule altında farm yapar ve rakibin lane'de açılmasını ve gank yeme riskini arttırır.

Kısacası, irelia oynamak çoğu zaman safe oynayıp hızlıca eşya (üçlü kuvvet, botrk) almayı ve 9-10 levelden sonra da, lane'de üstünlük kurmayı gerektirir. Karşındaki kişi eğer minyon kesmeyi beceremiyorsa zaten kill almadan da üstünlük kurabilirsin. Çünkü irelia ile farm yapmak çok zevkli ve basittir kule altında.

Lee ve irelia'nın youtube'dan videolarını izleyip de karar verebilirsin tercihinde.

Mainin irelia ise riven'e karşı zorlanmaman gerek.Earlyde bile doğru trade ile rahat alabilecegin bi hero.Dariusa karşı çaresiziz açıkcası o earlyde ki gücü stackledigi kanama ve embesil bi hero olusu açıkcası çok zorluyor ireliayı mecbur matara ile başlayıp kule altı beklemeniz lazım jungle'ınızı.Lee konusunda açıkcası hiç karşıma lee sin gelmedi sonuç ne olur bilmiyorum ama lee sinin e sindeki attack speedi düşürme kalktıgından dolayı ireliayı alır diyorum.

• Devon Jade kullanıcısına yanıt
    Riven ve darius'a karşı rahatım zaten, sanırım yanlış anlaşılma oldu. Lee'ye oranla daha rahatım anlamında söyledim, yoksa yine de zoralyıcı yanları var darius ve riven'in. Beni zorlayan genellikle iyi lee sin oynayanlar. Öyle ki; lee istediği an versus'tan kurtulabilecek kapasitede. Yada gank gelen rakip ormancıya, tıpkı irelia'nın q su gibi zıplayıp lane'deki irelia'dan hasar almadan kaçabiliyor. Çoğu solo top karakterin kaçma mekanizması düşüktür ve tankydir. Ancak karşıma gelen iyi oynayan lee'ler genelde zincir zırh alıyor ve tanklaşıyor da. Sıçra, totem+w, ulti ile kendisinden uzaklatırma, E ile yavaşlatma ve q ile arkadan gelen ormancıya zıplayıp uzaklaşma. Gördüğün gibi saydığım her kabiliyet "disengage" kapasitesindedir irelia'nın üstünde. Bir de irelia'ya bakalım. Sıçra, q mesafe kapatma, E ile stun veya yavaşlatma. Kısacası; irelia öldürücü darbeyi yapmakta sıkıntı çıkıyor lee'ye karşı bu saydığım maddelerle. En kolay yol, ormancının gank gelmesi lazım 6 lvl'den önce ki, oyundan düşsün lee.

Umarım karşına kısa zamanda iyi oynayan lee gelir ve tecrübe edersin durumu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Peder '

Irelia : Earlyde tutunabilmek zor. Mana hungry. 9 lvl'a kadar laningte seni zorlayan champler olucaktır. Botrk veya trinity çıktıktan sonra önünde duramazlar.Pasifi op. True damage op.

Counteri nasil yok renekton irelia?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackjack13

Riven ve darius'a karşı rahatım zaten, sanırım yanlış anlaşılma oldu. Lee'ye oranla daha rahatım anlamında söyledim, yoksa yine de zoralyıcı yanları var darius ve riven'in. Beni zorlayan genellikle iyi lee sin oynayanlar. Öyle ki; lee istediği an versus'tan kurtulabilecek kapasitede. Yada gank gelen rakip ormancıya, tıpkı irelia'nın q su gibi zıplayıp lane'deki irelia'dan hasar almadan kaçabiliyor. Çoğu solo top karakterin kaçma mekanizması düşüktür ve tankydir. Ancak karşıma gelen iyi oynayan lee'ler genelde zincir zırh alıyor ve tanklaşıyor da. Sıçra, totem+w, ulti ile kendisinden uzaklatırma, E ile yavaşlatma ve q ile arkadan gelen ormancıya zıplayıp uzaklaşma. Gördüğün gibi saydığım her kabiliyet "disengage" kapasitesindedir irelia'nın üstünde. Bir de irelia'ya bakalım. Sıçra, q mesafe kapatma, E ile stun veya yavaşlatma. Kısacası; irelia öldürücü darbeyi yapmakta sıkıntı çıkıyor lee'ye karşı bu saydığım maddelerle. En kolay yol, ormancının gank gelmesi lazım 6 lvl'den önce ki, oyundan düşsün lee.

Umarım karşına kısa zamanda iyi oynayan lee gelir ve tecrübe edersin durumu.

Haklısın sanırım ama yinede beni lee nin zorlayacagını düsünmüyorum.Mesele sheen'i erken çıkmaya bakar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mestrant

quote:

Orijinalden alıntı: Peder '

Counteri nasil yok renekton irelia?

Lee irelia'nın counterı dostum. Sebep Double e as slow diyecektim ki ona nerf gelmişti.

Renektona gelirsek öyle bariz bi olayı yok. Sadece diğer champlere karşın daha çok zorlanırsın.Safeguard'ı miniona atıp kendine shield verebildiği zamanlar renektonu harcamak zor olmuyordu şimdi bayağı zorluyor. Skill lane i

• İrelia al ama Lee sin daha zevkli.
  • Irelia al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Broken Wings

Irelia al
    Üçlü kuvvetten sonra irelia affetmez. He eğer sıkılmak istemiyorum hiç diyorsan lee öneririm.
  • Jax al kurtul
  • Ekovvv der geçerim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.