Şimdi Ara

Lee Sin Proları içeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lee sin oynarken ward W yapmak için keşif taşı yada wardı 2.slota koyuyorum genelde.onun haricinde streamlerde 5. 6. Slotlarda kullananlar da cok seri yapabiliyor. Mouse ile micro tuşları mı kullanıyorlar yoksa standart klavye ile mi?

Bunun haricinde Lee ile yapılması gereken ince detaylar ipucları varsa aklınıza gelen yazarmısınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Koxp kuruyolar

• I_can kullanıcısına yanıt
    Bence el alışkanlığı ile alakalı. Sen hangisinde daha hızlı olduğunu düşünüyorsan öyle yap.
  • Ben skilleri 1 2 3 4'e item aktiflerini q w e r'ye koyuyorum. Keşif taşını W'ye koyuyorum daha seri oluyor.

5 6 koymalarının nedeni şu tuşlu mouse'lar var 5 6. slot daha kolay basıldığı için koyuyorlar galiba.

edit : Çoğu oyuncu kullanıyor galiba. Sanmıyorum öyle bir şey olduğunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithrandir. -- 23 Ağustos 2014; 17:39:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raiden.

Ben skilleri 1 2 3 4'e item aktiflerini q w e r'ye koyuyorum. Keşif taşını W'ye koyuyorum daha seri oluyor.

5 6 koymalarının nedeni şu tuşlu mouse'lar var 5 6. slot daha kolay basıldığı için koyuyorlar galiba.

micro tuşlu mouseların yazılımını lol hile olarak 3.party yazılım olarak görüyormuş diye söyleyenler vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I_can -- 23 Ağustos 2014; 17:38:49 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • tekme atıcan kardeş çok kolay. Hikuuuuu. Hele dalıyon dalıyon , R ye basıp duvardan atıyom adamı 10 canı kalıyo chatten qwdqwdas yazıyo ., peşinden gelen Q yu görebilseydi xeske
  • Ben v ye koyuyorum v w çok hızlı atlayabiliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zed vs Shen (zed gizli pasif)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Elin zamanla alisir biraz gayret et olur

• Ben trinketi t'ye aliyorum normalde 5 olan slotu 4 yapip kesif tasini oraya koyuyorum cok daha kolay oluyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.