Şimdi Ara

LeEco Le Pro 2 'Tasarım ve Kamerada Döktüren' telefonu inceliyoruz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xiaomi Redmi Note 3 Pro bu telefondan kat be kat daha iyi ve Sahibinden gibi sitelerde sıfırını 800 tl civarında satıyorlar.

• Ayar oluyorum su cikintili kameralara. Millete su telefonu yuzustu koyun kardesim demekten dilimde tuy bitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun yerine Lenovo Zuk 2 Pro almak daha mantikli ayrica Lenovo zuk modellerini Tr getirecegi dusunuldugunde teknik destek ve yazilim anlaminda sorunsuz olacaktir. Bu arada helal olsun sana Burak koskoca editorlerin yapmadigini yapmissin videonun altina detayli yazmissin.

• quote:

Orijinalden alıntı: kalamalka*

Kendim gibi düşünsem,direk kaldırın derdim.Yazdıgım yazıyı iyi bi okuyup,anlayıp ondan sonra laf söyleyin.Forum içinde yayınlayın dedim.İşitme engelli olabilirsin,forum kısmından girip rahatçada okuyabilirsin.

Cok iyi anladim merak etme sen. Anlamadigin videonun altinda ayni sekilde metninin olmasinin sana ne zarari var. Mobilden girip videoyu izlemeden okuyup geciyorum.Kotam bana kaliyor. Ayrica yine dedigim gibi haberin iceriginde direk videenun altinda metnin olmasi harika. Engelli kardeslerimiz ugrasmadan direk okuyup geciyor. Sana da tavsiye ederim okumak guzeldir...Zorlayan da yok videonu izle gec aptal aptal oneride bulunma yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neoAyhan -- 9 Ağustos 2016; 15:06:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alemburda34

Bunun yerine Lenovo Zuk 2 Pro almak daha mantikli ayrica Lenovo zuk modellerini Tr getirecegi dusunuldugunde teknik destek ve yazilim anlaminda sorunsuz olacaktir. Bu arada helal olsun sana Burak koskoca editorlerin yapmadigini yapmissin videonun altina detayli yazmissin.

Ne zaman getireceklermis bilgi var mi?Birde umarim diger telefonu gibi kirpip getirmezler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanılmıyorsam 2si1 de söylenmişti. Tarih bilgisi tam net değil ekstra bilgi için Erdi bey verebilir. En kötü ihtimal Pro modelini getirmeseler bile 4 GB ram 820 İşlemci 3500 mAh pil garanti gibi.
  • quote:

Kendim gibi düşünsem,direk kaldırın derdim.Yazdıgım yazıyı iyi bi okuyup,anlayıp ondan sonra laf söyleyin.Forum içinde yayınlayın dedim.İşitme engelli olabilirsin,forum kısmından girip rahatçada okuyabilirsin.

Adam ne dedigini de bilmiyor. Direk kaldirin dememismis de eskisine cevirin demis. Eskisi olunca ne olacak yazi kalkacak ! Olayin ayni kapiya ciktigini beynin idrak edemiyor belli ki.

• VE KARŞISINIZDA HELİO X30

Helio X30 is finally official. MediaTek's top chipset at present is built on TSMC's 10nm FinFET architecture and includes ten CPU cores - 4x 2.8GHz Cortex A73 cores, 4x 2.2GHz Cortex A53 cores, and 2x 2GHz Cortex A35 cores. They are coupled by a quad-core PowerVR 7XT GPU. The new SoC is MediaTek's take on launching a chipset.At the same time the tri-cluster architecture aims to provide utmost power efficiency by intelligent allocating of resources and power. The chipset supports 4G LTE Cat. 12 networks and three carrier aggregation, cameras with up to 40MP sensor, 24MP video recording, up to 8GB of RAM, and VR devices. It is expected that the first devices with a Helio X30 inside will be shipped next year.

10 nm mimarsiyle düşük enerji tüketimi yüksek performans. Power vr serisi grafik kartıyla daha yüksek daha kaliteli grafik performansı bizleri fazlasıyla memnun edecek.
    Üstelik işin en güzel yanı bu donanımlara
    250-300$ arası bir fiyatla sahip olacağız.

• lemax 2 inceledim 820 6gb ram li gayet başarılı bundaki eksiklerin tamamı giderilmiş durumda yag gibi cihaz sadece biraz kalın rakiplerine göre china için söylüyorum.Ama 1250 tl gibi bir fiyata alınabiliyor.2000 ve üstü rakamlar telefona verilmez çinliler neyse onu istiyorlar.

• isim tam fail ya

• Krethuss kullanıcısına yanıt
    Evet ben bunu düşünemedim, forum üyelerinin büyük çoğunluğu Çin'de yaşıyor olduğunu düşünemedim.

• helio x20 her mediatek çipsetinin ilk çıktığında olduğu gibi optimizasyon sorunu var zamanla düzelir

• Vodofone kullaniyorsaniz bu telefonla cok acı cekersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wickersan -- 9 Ağustos 2016; 19:31:16 >
  • Şahsi görüşüm 2016nın mobil balonu mali t880.

• quote:

Orijinalden alıntı: RealSchule

Burak'ın incelemelerini beğeniyorum. Normal bir kullanıcı için herşeye değinip güzelce anlatıyor. Bu inceleme için de kendine teşekkür ediyorum.

Şunu da eklemeden geçmeyeyim; Çinden Huawei, Lenovo ve Xiaomi dışında telefon alınmaz.

one plus markası da unutulmamalı bence ama diğer konuda haklısın tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScR3Am05

Huawei Honor 5X (GR5) Çalınmış :p

Ben de Huawei'nin Ascend G8modeline benzettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

Evet ben bunu düşünemedim, forum üyelerinin büyük çoğunluğu Çin'de yaşıyor olduğunu düşünemedim.

hocam neden bu kadar tek yonlu dusunuyosun,
    ben TRde yasiyorum,
    ama kuzenim isi geregi bulgaristana gidiyor cok ender de olsa,
    bi arkadasim da rusyaya gidip geliyor, birkac hafta kaliyorlar yine cok ender bunlar yilda 2-3 defa.

her gidislerinden birkac hafta once once en f/p cihazi Gearbestten siparislerimi geciyorum o ulkelere.
    onlar da gelirken getiriyorlar.

simdi yine bu nedenle bu topicteyim.
    ayrica guvenilir saticilar var, millet onlardan da satin aliyor ama ne alacagina bu reviewlerden izleyerek karar veriyorlar.

bu mesajlari mac forumlarinda mi yaptin anlamadim ki tecrubeli forum uyesi olup da bunlardan bi haber olmak da ilginc..

• neoAyhan kullanıcısına yanıt
    Aynı kapı dedigin şeyin ne oldugunu biliyomusunda boş boş konuşuyosun???
  • Alperk87 A kullanıcısına yanıt
    Kullanım alanına baglı tabi ama siteye girip izleyen içinde boş bi kısım.Ha reklam olmuş ha yazılı inceleme hiçbi anlamı yok.
  • quote:

Kullanım alanına baglı tabi ama siteye girip izleyen içinde boş bi kısım.Ha reklam olmuş ha yazılı inceleme hiçbi anlamı yok.

izlemek istemeyen içinde olması şart kısım izleyen içinde sadece yorum bölümüne gidişte bir kaç scrol hareketi fazladan yapması gerek buda izleyen için normal bir durum hem videodaki kaçırdıgı noktayı video dolsun diye beklemek yerine direk yazıdan bakabilir neyse kendi bencilligimiz için başkasının ihtiyacını yok saymayada gerek yok diye düşünüyorm
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.