Şimdi Ara

LeEco Le Pro 2 'Tasarım ve Kamerada Döktüren' telefonu inceliyoruz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tobepeople

quote:

Orijinalden alıntı: RealSchule

Burak'ın incelemelerini beğeniyorum. Normal bir kullanıcı için herşeye değinip güzelce anlatıyor. Bu inceleme için de kendine teşekkür ediyorum.

Şunu da eklemeden geçmeyeyim; Çinden Huawei, Lenovo ve Xiaomi dışında telefon alınmaz.

one plus markası da unutulmamalı bence ama diğer konuda haklısın tabi

One Plus da sıkıntılı cihaz. Performans testi yaparken cihaz az kalsın yanıyormuş
  • "bu videoda da en azından merağınızı gidermeye çalışacağım."

• şimdi inceleme yapan arkadaşı eleştiricem mesut bey direkt konuya atlar diye bir şey demiyorum.
  • xiaomi mi5 incelemesi nerde ? bütün siteler yaptı siz yapamadınız bir türlü.

• gearbestten moskovaya gonderip ordan gelirken getiriyim diyorum ama mi5 mi bu mu?

mi5 - 333 dolar,
    lepro2 - 240 dolar

Asagidakilerin hepsi MI5 in avantajlari: ama bu fiyat farkina deger mi bilemedim.

- mi5 de optical image sabitleyici var, lepro2de yok
    - mi5 snapdragon, leco mtk.
    - leco 3,5mm jack yok, kaliteli kulaklarim var boyle :(
    - kamera sensorlerini internetten bulmaya calisiyorum, sony IMX ??
    - MI5 yazilimi LECO yu dover.

her ikisinin de imeisi halledilebiliyor ( mtk kolay da mi5 de oluyormus)
  • gimmeluck kullanıcısına yanıt
    ne LEtv imiş arkadaş,, bi yazı yazdım topic öldü

33,5mm jack ve bendeki kulaklık arşivimi düşününce vazgeçtim sanırım zaten.
  • LeEco Le 2 Pro Unboxing & Hands On
  • LeEco Le Max 2 / Max 2 pro da olabilir hocam. Yanılmıyorsam eğer aşağı yukarı aynı fiyatları var. Ya da Lenovo Zuk Z2 Pro / Zuk Z2, ZTE Nubia 11, One Plus 3 var.

Kutusundan Type - C 'den 3.5mm çevirici çıkıyor. Dezavantajı şarj ederken müzik dinleyemezsiniz, dinlerken şarj edemezsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abdülhak Hamit Tarhan -- 18 Eylül 2016; 22:01:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon çok güzel ama nasıl ülkeye soktuğunuzu da anlatsanız daha faydalı olurdu. Fiyatı TL bazında birçok amiral gemi modelinin altında ve MediaTek olduğu içinde IMEI değiştirmek oldukça kolay.
  • Arkadaşlar merhaba. Yardımınıza ihtiyacım var. Leeco le 2 x520 cihazıma Gooole play store'yi yükleyemedim. Apk olarak farklı sürümleri denedim. Google services.apk denedim. hepsini sildim tekrar yükledim olmadı. root yapıp hosts dosyasını sildim olmadı. Google installeri denedim olmadı, herhangi bir tavsiyesi olan var mı?LeEco Le Pro 2 'Tasarım ve Kamerada Döktüren' telefonu inceliyoruz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.